Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

Testul cadânei îți spune ce te îngenunchează în dragoste

Viorica Ghinea, redactor

Se spune că există o trăsătură care te face să îngenunchezi și să îți ridici ochii spre cer pentru că simți că ai întâlnit exact persoana de care aveai nevoie. Fiecare om are idealuri atunci când vine vorba de partenerul perfect, dar există și cazuri în care ești luat pe nepregătite.

Urmează o drumeție mistică pe tărâmul sentimental și descoperă ce te îngenuchează în dragoste!

Testul cadânei dezvăluie ce este în inima ta

Pătrunde tainele misterioase ale inimii tale cu ajutorul testului cadânei. Alege una dintre imaginile de mai jos și află ce te îngenuchează în dragoste.

1. Fidelitatea

Atunci când întâlnești un partener fidel, ești în stare de orice pentru el. Faptul că ai fost trădată în dragoste în trecut te face să nu mai ai încredere atât de ușor în bărbați, astfel că pentru tine fidelitatea este ceva sfânt. L-ai putea urca pe un piedestal pe cel care îți este credincios pentru tot restul vieții. Doar atunci ai coborî în genunchi și ți-ai deschide sufletul în fața lui. Rar cedezi avansurilor unui bărbat, astfel că ești considerată o pradă dificilă. Singurul care va ajunge la inima ta este cel care va ști să treacă testul fidelității.  

2. Pasiunea

Doar un bărbat pasional poate să pătrundă în inima ta și să te facă să te îndrăgostești iremediabil de el. Intensitatea sentimentelor lui te convinge că el te dorește cu adevărat, astfel că renunți la orice barieră a sufletului și te dăruiești complet. Nimeni nu te mai poate convinge că acea iubire nu merită să îngenunchezi și să iei totul de la capăt. Totuși ai grijă, pentru că poți să cazi ușor în plasa unor cuceritori de renume, acei bărbați care știu cum să seducă o femeie ca la carte. 

3Misterul

Reziști în fața multor trăsături masculine, dar totul se schimbă atunci când întâlnești un bărbat misterios. Ești dispusă să faci orice pentru a descoperi tot ceea ce se ascunde în sufletul lui. Vrei să ajungi să îl citești ca pe o carte deschisă, pentru a ști cum să îl cucerești, dar, în cele din urmă, tu vei fi cea care se va îndrăgosti iremediabil de el. Nu te grăbi să îl pui pe un piedestal înainte de a te convinge că mai are și alte calități. 

4. Inteligența

Tu nu poți să fii impresionată ușor în iubire, dar, atunci când întâlnești un bărbat inteligent, care gândește profund, ajungi să îngenunchezi. El este bărbatul perfect pentru tine, astfel că ești în stare de orice pentru el. Crezi că un astfel de reprezentant al sexului opus este atât de greu de găsit, încât renunți la tot pentru el. Ai grijă să nu îți îndepărtezi prietenii și familia din această cauză, pentru că vei regreta mai târziu alegerea făcută.

Pe tine ce te îngenunchează în dragoste? Ce trăsătură a bărbatului iubit te face să renunți la tot?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.8 (28)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!