Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Testul dansului. Află cât de bine vă potriviți

Redactor Divahair.ro

Se știe că dansul este o formă de artă creată special din secvențe ale mișcărilor umane, care pot primi apoi valori estetice și simbolism. Dansul este o formă de libertate iar unele coreografii mai sunt asociate și cu tradiții ale anumitor culturi sau perioade istorice. Această formă de artă ne-a însoțit încă de la apariția omenirii, înainte ca limbajul scris să se dezvolte. Tocmai de aceea putem să exprimăm mult mai multe lucruri prin dans decât prin cuvinte.

Așadar, modul în care dansăm, genul dansului, dar și împrejurările ne pot spune foarte multe lucruri despre noi, dar și despre relația pe care o avem cu partenerul. Mai jos ți-am pregătit un test simplu, care îți poate spune cât de bine te potrivești cu partenerul în funcție de cum dansați, dar și care sunt șansele ca relația voastră să avanseze.

Testul dansului

Pentru ca rezultatul testului să fie și cel potrivit, gândește-te la persoana iubită, dar și la dansul care vă definește cel mai bine relația. Apoi, privește cele 4 imagini de mai jos și alege-o pe cea care te duce cu gândul la persoana dragă.

colaj cupluri care danseaza

1 - Vă potriviți perfect

Uneori, lucrurile simple sunt și cele care ne fac fericiți. Acest lucru se aplică din plin în cazul relației tale. Atunci când sunteți împreună, nimic din jur nu mai contează. Vă simțiți în largul vostru atunci când sunteți doar voi doi și, din acest motiv, nu trebuie să fiți într-un loc special pentru a avea parte de clipe plăcute. Puteți să dansați oriunde, chiar și în bucătărie, și nu vă simțiți niciodată stânjeniți de acest lucru. Semănați ca două picături de apă iar asta vă ajută să vă bucurați de o compatibilitate aproape perfectă. Acest tip de relație duce, de cele mai multe ori, la căsătorie.

2 - Există multă pasiune

Deși este clar că există o pasiune mare care vă face să fiți atrași unul de celălalt, acest lucru nu înseamnă că puteți avea parte de o relație de lungă durată. Uneori, fiorii iubirii pot dispărea rapid. Când se întâmplă acest lucru, dispare și dragostea. Nu uita că iubirea se bazează și pe respect reciproc, încredere, dar și interese comune. Dacă sunteți la fel de apropiați și în afara dormitorului, atunci puteți avea fără nicio problemă o relație serioasă.

3 - O relație bazată pe distracție

Atunci când ieșiți în lume, păreți cuplul perfect. Sunteți mereu cu zâmbetul pe buze și emanați energie pozitivă oriunde vă duceți. Multă lume vă admiră și chiar vă invidiază pentru aparenta relație perfectă pe care o aveți. Totuși, amândoi știți că mai aveți mult de lucrat până să aveți o relație reușită. Deși există o compatibilitate destul de bună care vă ține împreună, mai sunt unele aspecte care vă îndepărtează. Doar compromisul poate salva această legătură.

4 - Sunteți făcuți unul pentru celălalt

Dacă ai ales această fotografie pentru a defini relația dintre tine și cel drag, atunci probabil ești pe cale să faci pasul cel mare (dacă nu l-ai făcut deja). Este clar că sunteți făcuți unul pentru celălalt și că vă unește o dragoste imensă. Bucurați-vă de iubirea pe care o aveți, deoarece sunt foarte puține persoane care pot avea parte de o astfel de legătură în această viață.

Dacă îți plac testele, atunci trebuie să faci neapărat testul prin care afli cu ce literă începe numele viitorului tău iubit, dar și testul de o întrebare care îți spune cu cine ar trebui să ai o relație.

Surse foto: iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.4 (7)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!