Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

Top 26 de complimente pentru iubit, cu care îl vei avea lângă tine toată viața

Andreea Baluteanu

Multe dintre noi ne-am obișnuit să fim răsfățate cu vorbe dulci de către bărbații noștri, dar ne zgârcim noi însene la acest capitol. Motivul? Considerăm că tipii sunt niște exemplare dure, a la Jason Statham, care nu au nevoie să fie alintați. Noi suntem însă de părere că în viața de zi cu zi și iubita actorului din „Curierul”, superba Rosie Huntington-Whiteley, șoptește complimente pentru iubitul său, vorbe pline de lapte și miere.

Atât timp cât ești sinceră și îți complimentezi iubitul din toată inima, formulele de mai jos vor funcționa de minune. Atenție, nu face uz de ele doar de sărbători și întovărășește-le câteodată de mici gesturi drăguțe, cum ar fi pregătirea unei cine speciale sau cadou plin de semnificație. Iată mai jos care sunt cele mai frumoase complimente pentru iubit!

Complimente pentru iubit: ce cuvinte vor să audă bărbații

Ca regulă, tipii nu se dau neapărat în vânt după a li se spune că au slăbit sau că părul le arată de milioane, complimente care pe noi ne duc în al nouălea cer. Cu toate acestea, sunt anumite cuvinte care îi vor da pe spate. Iată ce ai putea să încerci:

cuplu la cina

„Arăți atât de bine în tricoul acela mulat! Ador când mă iei în brațe, iar pectoralii tăi arată hot de tot în mâneca aceea scurtă”.

„Trebuie să îți mărturisesc ceva. Mi-e așa de dor când nu ești cu tine, că uneori mă apuc să recitesc mesajele vechi pe care mi le-ai dat numai ca să mă mai conving încă o dată că mă iubești”.

 „Nu sunt nici pe departe Eminescu, dar ochii tăi îmi amintesc de stelele de pe cer. Atât de tare strălucesc”.

„Nu mă mai pot abține să nu le povestesc prietenelor mele despre cât de minunat ești. Cred că s-au săturat deja de tine. Numai mie nu mi s-ar putea întâmpla asta niciodată”.

„Numai datorită ție știu că dragostea adevărată există. Până să te întâlnesc, eram sigură că era numai o invenție menită să vândă filme și flori.”

Adjective pentru bărbați: tipii nu au nevoie de prea mult

Cauți cele mai frumoase complimente pentru iubit? Bărbații sunt ușor de măgulit. Nu ai nevoie decât de câteva cuvinte, pe care ți le-am subliniat în enunțurile de mai jos!

„Nu mă pot abține dacă arăți atât de bine. Știi tu la ce mă refer. Sau dacă nu, o să afli în curând.”

„Ai un zâmbet atât de frumos. E primul lucru pe care l-am remarcat la tine, ți-am spus? M-am topit pe dată când mi-ai surâs și de atunci sunt tot îndrăgostită.”

„Sunt așa norocoasă că ești iubitul meu”.

„Părul tău arăta așa drăguț azi. Așa mi s-a făcut un chef să-mi trec degetele prin el acum”.

„Îmi place la nebunie că ești așa un gentleman. Băieți ca tine nu se mai fabrică în ziua de astăzi”.

„Nu îmi face complimente”: cum procedezi atunci

Dacă iubitul tău pare să nu aprecieze complimentele, tot ai ocazia de a-i spune ceva drăguț. Alege-ți însă cuvintele cu grijă, să nu pară că ai anumite intenții ascunse! Noi considerăm că următoarele complimente pentru iubit vor merge de minune!

„Totul e mai bine când ești alături de mine. Nu zic că soarele strălucește mai tare, fiindcă știu că nu îți plac dulcegăriile, dar viața e pur și simplu mai frumoasă”.

„Mă simt în siguranță atunci când mă aflu în brațele tale”.

 „Când sunt cu tine, nu trebuie să pretind că sunt altcineva. Nu am nevoie să mă prefac. Pot pur și simplu să fiu eu.”

Cuvinte de laudă pentru iubit: cum îl convingi că e cel mai cel

Mai ales dacă ai impresia că iubitul tău nu stă prea bine la capitolul încredere în sine, nu te zgârci cu complimentele. Spune-i ceva drăguț și fă-l să se simtă special, așa cum îți dorești și tu! Iată ce complimente pentru iubit îți recomandăm!

„Să mă trezesc alături de tine e cel mai frumos sentiment din lume. Nu vreau să se mai termine niciodată”.

 „Când te-am cunoscut pe tine, am înțeles de ce până atunci nu câștigasem niciodată la loto. Mi se pregătea ceva și mai bun.”

„Apreciez atât de tare toate eforturile pe care le depui pentru viitorul nostru împreună. Nu știu dacă ți-am mai spus-o, dar era cazul”.

„Am nevoie de tine așa cum plantele au nevoie de apă.”

„Ești genul de băiat la care fetele pot doar să viseze. Mă întreb ce am făcut bun pe lumea asta de te-am meritat.”

„Câteodată, mă bate gândul că ești de fapt un înger care mi-a fost trimis de Dumnezeu.”

„Nu știu cum de nu îmi explodează inima de fericire de fiecare dată când te văd. Cred că ar trebui să mă studieze un doctor”.

Complimente subtile pentru iubit: cum îl lauzi fără să își dea seama

Nu vrei să sari calul? Sunteți abia la început și te temi că vei exagera și vei distruge cu prea multe complimente pentru iubit ceva atât de delicat și de prețios? Iată ce îi poți spune în schimb!

„N-aș putea niciodată să mă plictisesc cu tine alături. Serios, viața cu tine e o aventură în fiecare zi”.

„Ador la tine că ajungi întotdeauna la rafturile pentru care eu sunt prea scundă. Bine…și nu numai asta”.

„Mă faci să vreau să fiu cea mai bună versiune a mea.”

cuplu cu telefoane

Complimente pentru un prieten: dar au amicul tău cum rămâne?

Să recunoaștem: ne adorăm iubiții, dar prietenii sunt la fel de importanți. Până la urmă, ei ți-au stat alături atunci când nu mai aveai pe nimeni altcineva, când plângeai sau erai de neconsolat. Și departe de a vrea să compromitem chiar și cu o singură vorbă rea dragostea minunată pe care o ai acum, de se va termina, tot amicii îți vor sta aproape.

Iată cum să îi răsplătești pentru loialitatea lor!

 „Știi întotdeauna ce să spui când am o zi proastă. Ești cel mai bun prieten din lume”.

„Îmi amintești că există încă bine pe lumea aceasta și pentru asta îți sunt atât de recunoscătoare”.

„Cred că ne înțelegem precum burgerul și cartofii prăjiți. Sau friptura și cartofii prăjiți. Înțelegi tu. Ce zici de asta?”

Vezi aici și alte complimente pentru bărbați, din care poți alege vorbe sincere și frumoase pentru prietenul tău de suflet!

Care dintre complimentele pentru iubit de mai sus ți-a mers direct la inimă? Vei alege vreunul dintre ele ca să îi îndulcești ziua partenerului tău?

Lasă-te inspirată și de o melodie frumoasă! Suntem sigure că Shania Twain te va determina să compui singură complimente pentru iubit chiar mai frumoase decât rândurile noastre de mai sus!

Relația dintre voi nu a mai mers? Iată și câteva mesaje de despărțire care îi vor arăta ceea ce a pierdut! 

Surse foto: iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!