Trei bărbați din zodiac cu care să NU te măriți

Trei bărbați din zodiac cu care să NU te măriți

Victoria Dragan

Orice femeie trece prin momente de cumpănă atunci când se gândește dacă bărbatul de lângă ea este potrivit pentru căsătorie. Este normal să îți pui anumite semne de întrebare în privința celui cu care urmează să îți împarți destinul. Ca să fii sigură că nu comiți o greșeală în această privință, aruncă o privire pe profilul astrologic al partenerului tău. Așa cum există nativi care sunt considerați cei mai buni soți din zodiac, la fel există și reprezentanți de care ar trebui să te ferești.

Iată trei bărbați din zodiac cu care nu ar trebui să te măriți!

Trei nativi pe care să nu îi lași în casa și în inima ta

Berbec

Oricât de mult te-ar atrage firea pasională și ambițioasă a bărbatului născut în zodia Berbec, nu ar trebui să te grăbești să te căsătorești cu el. Vei regreta după o anumită perioadă faptul că ai luat această decizie. Acesta este încăpățânat și posesiv, astfel că vei avea multă bătaie de cap cu el. Se va împotrivi până și la cele mai mici hotărâri pe care vrei să le iei în legătură cu gospodăria. Cu toate acestea, nu te aștepta să se implice prea mult în treburile casei, cel puțin nu cu forța fizică.

Mai ai nevoie și de alte motive pentru care să nu te căsătorești cu un nativ aflat în această zodie? Ia în calcul și faptul că este impulsiv, îi sare țandăra din orice, așa că vei avea de dus cu el multe dueluri verbale. În cazuri mai grave, nativul poate chiar să devină violent, așa că trebuie să ai multă grijă în privința lui.

Balanță

Știm că acest nativ este fermecător și că vei putea să reziști cu greu în fata lui, dar gândește-te că nu este un bărbat bun pentru inima ta. Te poți simți bine alături de el, dar nu îi găsi un loc special în inima ta, pentru că vei avea mult de suferit de pe urma lui.

El este Don Juan-ul horoscopului, așa că nu este deloc ușor de ținut în frâu. Ia-l de soț doar dacă ești pregătită să îl împarți cu alte femei. De altfel, nu te aștepta ca cererea lui în căsătorie să vină prea curând. Se ferește de angajamente, așa că nu îl vei convinge prea ușor să îți pună inelul magic pe deget. Încă mai visezi ca bărbatul Balanță să fie soțul tău? Ia în considerare și că el spune multe, dar face puține. Te va convinge din vorbe că se pricepe la multe lucruri, dar nu vei ajunge prea departe cu el în viață, pentru că nu trece ușor la fapte atunci când vine vorba de treabă.

Vărsător

Te-ai hotărât să te căsătorești cu un reprezentant al acestei zodii? Mai gândește-te, pentru că firea lui rebelă și nonconformistă nu îl încadrează în topul celor mai buni soți. Nu îți va fi deloc ușor să îți construiești familia la care visezi alături de el. Oricât de motivată ai fi în această privință, când te vei izbi de personalitatea lui dificilă, entuziasmul tău va scădea treptat.

Bărbatul Vărsător nu știe prea bine ce vrea de la viață nici măcar atunci când atinge o vârstă mai înaintată. Va trebui să faci multe compromisuri, să încerci să îl tragi după tine pentru binele căsniciei. Vei duce multă muncă de lămurire chiar și pentru chestiuni banale. Așadar, dacă nu ești pregătită să suporți multe lucruri într-o relație, nu visa prea mult la o căsnicie alături de acest bărbat.

Nu îți face planuri de căsătorie dacă ai în viața ta unul dintre acești nativi. Nu spunem că nu există și excepții printre ei, însă este bine să fii sigură 100% de cel cu care îți dorești să îți împarți destinul.

Articolul urmator
Cele mai bune sfaturi despre relații amoroase pe care nu ți le-a dat nimeni până acum
Cele mai bune sfaturi despre relații amoroase pe care nu ți le-a dat nimeni până acum
Află ce limbaj al iubirii foloseşti și îți spunem ce bărbat din zodiac e perfect pentru tine!
Incepe quiz
Află ce limbaj al iubirii foloseşti și îți spunem ce bărbat din zodiac e perfect pentru tine!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.6 (95)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.