Trucul lor din mânecă: află cum își aleg femeile inteligente partenerul de viață perfect

Trucul lor din mânecă: află cum își aleg femeile inteligente partenerul de viață perfect

Ramona Jurubita

Femeile inteligente pot părea pretențioase - dar, de fapt, ele doar știu limpede ce fel de persoană merită și nu sunt dispuse să accepte mai puțin.

Vor să iasă la întâlniri cu un bărbat care are inima mare și creierul și mai mare. Sunt atrase de persoanele care pun preț pe cunoștințe. Fetele cu un IQ ridicat nu sunt atrase de cineva care trimite mesaje pline de erori gramaticale sau de cineva care face greșeli constante de exprimare.

Femeie care poartă tocuri, urcată pe tabla de șah a partenerului.

Femeile inteligente vor pe cineva care să stea jos și să se uite la un documentar cu ele. Vor pe cineva care să urmeze un curs alături de ele, pe cineva însetat de cunoaștere.

Fetele deștepte vor un bărbat care să poată purta conversații serioase, să poată vorbi despre subiecte de care toți ceilalți se feresc - morală, religie, politică, artă. Ele vor ca jumătatea lor să le stimuleze la fel de mult și creierul și corpul.

Dar fetele deștepte vor, de asemenea, pe cineva care are suflet de copil. Cineva care să le ajute să se destreseze atunci când au prea multe pe cap. Cineva care să le reamintească să nu ia viața atât de în serios. Cineva care le va ajuta să se relaxeze în cele mai grele zile.

Atunci când femeile inteligente se află într-o relație greșită, se simt epuizate. Pentru că sunt perfecționiste. Și când ceva nu merge bine, încearcă să repare. Chiar dacă toți ceilalți pot vedea clar că nu se mai poate face nimic.

În ciuda faptului că aceste femei sunt tobă de carte, dragostea tot le poate face să devină credule. Au mai căzut și ele în plasa relațiilor toxice, nu sunt imune. Au fost acolo și au trecut prin asta - dar au învățat din greșelile făcute.

De aceea, femeile inteligente sunt atât de selective atunci când vine vorba să lase pe cineva să intre în inima lor. Nu vor să facă aceeași greșeală de două ori, ci vor să găsească pe cineva care le merită timpul, inima și eforturile.

Vezi tu, domnișoarele inteligente sunt mândre de cât de multe știu - dar fără să fie snoabe. Ele nu încearcă niciodată să se ia la întrecere cu altcineva. Nu încearcă niciodată să "se dea mari".

Femeile care intră în această categorie știu că „a fi inteligent” și „a fi perfect” nu merg mână în mână. Ele încă mai consumă băuturi alcoolice din când în când. Încă mai stau până târziu în oraș. Încă mai fac prostii pe care știu că le vor regreta dimineața.

Femeile acestea sunt la fel ca oricine altcineva - doar că au standarde mai înalte. Vor tot ce este mai bun pentru ele însele, fiindcă își pot vedea propria valoare.

Poate că femeile inteligente nu îți pot citi gândurile, dar îți pot citi tonul vocii, îți pot citi limbajul corpului. Își pot da seama dacă le vrei pentru totdeauna sau doar pentru o noapte.

Și nu vor accepta jumătăți de măsură. Ele caută ceva real, pe cineva care este dispus să depună eforturi pentru a menține o relație sănătoasă.

Orice altceva mai puțin de atât nu este în regulă pentru ele. Nu se vor mulțumi cu mai puțin de atât.

Când vine vorba de dragoste, sau de orice altceva, ele încearcă doar să ia cea mai inteligentă decizie.

Acest articol a fost publicat inițial pe ThoughtCatalog și apariține lui Holly Riordan, autoarea cărții „Severe(d): A Creepy Poetry Collection”.

Citește și: Absolut tot ce trebuie să știi despre alegerea bărbatului ideal

Sursă articol: Thoughtcatalog

Surse foto: iStock

Articolul urmator
De ce bărbații își fac bagajele și pleacă fix în cele mai grele momente ale vieții
De ce bărbații își fac bagajele și pleacă fix în cele mai grele momente ale vieții
Află ce limbaj al iubirii foloseşti și îți spunem ce bărbat din zodiac e perfect pentru tine!
Incepe quiz
Află ce limbaj al iubirii foloseşti și îți spunem ce bărbat din zodiac e perfect pentru tine!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.4 (7)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.