Umorul și iubirea: determinăm viitorului relației după cum bărbatul o face să râdă pe femeie

Umorul și iubirea: determinăm viitorului relației după cum bărbatul o face să râdă pe femeie

Alida Enache

Cui nu îi place să râdă în hohote alături de persoana sa preferată? Cui nu îi place să se distreze alături de partenerul sau partenera sa? Râsul este, până la urmă, o formă de terapie. El te relaxează, te destinde și îți deschide calea către experiențe de-a dreptul inedite. 

Conform specialiștilor, simțul umorului joacă un rol foarte important în relația de cuplu. Chiar și psihologul Neil Clark Warren spunea că umorul poate fi considerat un „lubrifiant social“ într-o legătură romantică. Ce înseamnă asta? Ei bine, dacă vrei să cucerești iremediabil o femeie, tot ce trebuie să faci este să o amuzi. Da, trebuie să râdă cu gura până la urechi și să-i dea lacrimile! Nu, acele chicoteli timide sau râsul din bun simț nu intră în ecuație! 

 Imagine cu o femeie și un bărbat îndrăgostiți, care se îmbrățișează și râd, pe plajă

Pentru a te ajuta să înțelegi mai bine cât de important este simțul umorului într-o relație fericită, am selectat pentru tine 10 citate haioase dar adevărate despre legătura dintre iubire și amuzament. După ce le vei citi, cu siguranță că vei lua în calcul o carieră de comediant! Și apoi, ușor ușor, dacă vei pune tot ce ai învățat în practică, toate femeile vor cădea la picioarele tale! Haide să le descoperim în rândurile de mai jos!

 1. Dacă o femeie nu râde la glumele tale, află dacă îi oferi, cu adevărat, plăcere intimă. Este un fapt dovedit că aceste două sentimente sunt strâns legate între ele.
 2. Dacă partenera ta nu râde la glumele tale, dar se amuză de cele făcute de prietenul tău, probabil că vei rămâne fără iubită sau fără acel prieten curând.
 3. Dacă ai făcut-o să sufere, dar, în continuare, reușești să o faci să râdă - nu e totul pierdut, continuă să glumești și să speri că va rămâne cu tine pentru simțul umorului.
 4. Dacă iubita ta face glume mai bune decât tine, caută-ți o altă parteneră, altfel, curând, vei ajunge la ură. Mai întâi o vei disprețui pe ea, iar apoi pe tine pentru că nu ai simțul umorului dezvoltat.
 5. Dacă nu poți să o faci să râdă, dar încă ți-a rămas aproape, probabil că este cu tine pentru bani sau pentru statutul tău.
 6. Dacă râde cu lacrimi la glumele tale și se amuză de tot ceea ce îi spui, felicitări! Vă veți bucura, împreună, de o legătură profundă cum rar mai găsești.
 7. Atunci când ești înconjurat de femei, privește-o atent pe cea care râde cel mai mult la glumele tale. În mod evident, ea este cea care te place. Dacă te face "prost", în acest caz, ia-o ca pe un compliment. Este doar o laudă pentru absurditățile pe care i le-ai spus.
 8. Cu cât este mai greu să o faci să râdă, cu atât va fi mai valoros râsul ei în cazul unei glume complet neașteptate. Nu renunța, exersează pe prieteni și perfecționează-ți abilitățile pe comediant!
 9. Îi poți da seama de cât de pasională este după cum râde în preajma ta. Dacă chicotește în tăcere ca un șoricel, nu te aștepta ca ea să devină o fiară feroce în dormitor. Dacă râde cu gura până la urechi, ai noroc! Să nu părăsești niciodată acest gen de femeie!
 10. Dacă ești sărac și urât, îmbunătățești, într-un fel sau altul, simțul umorului! Poți citi, de asemenea, numeroase cărți scrie de comedianți. Dacă ai făcut-o să râdă, nu mai încape nicio urmă de îndoială! Este a ta pentru totdeauna! După cum a spus Bender, "Pentru a cuceri o femeie, ai nevoie de două lucruri - simțul umorului și încrederea că poți să o faci".

Ce părere ai? Acum crezi că e foarte important să o faci pe iubita ta să râdă?

Citește și: Liniștește-te, te vei îndrăgosti din nou, când te aștepți mai puțin

Surse foto: iStock

Surse articol: Cluber, Mantelligence, Elitedaily

Articolul urmator
6 semne concrete că viața ta se învârte în jurul relației tale amoroase
6 semne concrete că viața ta se învârte în jurul relației tale amoroase
Cum te percep barbatii dupa prima intalnire?
Incepe quiz
Cum te percep barbatii dupa prima intalnire?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.5 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  top 5 divahair.ro - cuplu

  1. Importanța detaliilor în organizarea nunții tale de vis (95 vizite)