Unde îți vei întâlni sufletul pereche, în funcție de personalitate

Unde îți vei întâlni sufletul pereche, în funcție de personalitate

Alexandra Dragoi

Toți prietenii tăi îți sugerează că cel mai bine este să ieși în cluburi, baruri sau să îți instalezi aplicații pe telefon ca să îți găsești sufletul pereche. Nu dispera, chiar dacă ești singură. Nu spunem că prietenii tăi greșesc, dar poate tu nu ieși în club. Fiecare dintre noi avem un loc în care ne simțim în elementul nostru. 

Psihologii au grupat în categorii mai multe tipuri de personalități în funcție de câteva criterii: canalizarea energiei (introvertit vs. extrovertit), abordarea unei situații (intuitiv vs. sensibil), luarea deciziilor (rațional vs. emotiv), însușirea informațiilor (analitic vs. receptiv). Urmărește inițiala fiecărui tip de personalitate și vezi rezultatele de mai în jos. 

Descoperă în articol unde trebuie să cauți jumătatea, în funcție de personalitatea și comportamentul tău. 

Lasă-te purtată de personalitate! 

indragostiti

IR (Intuitiv rațional) - Caută locuri în care găsești minți curioase

IIRA - Ești o persoană foarte eficientă și nu îți place să îți petreci timpul făcând lucruri care nu îți pun mintea la contribuție. Îți recomandăm să cauți pe Internet evenimente culturale sau intelectuale, unde o să găsești pe cineva cu care ai ce să discuți.

IIRR - Îți place să faci activități noi, dar de abia după ce ele au devenit deja ultra populare. Încearcă să mergi la un curs unde îți poți descoperi o pasiune și, de ce nu, jumătatea. 

SIRA - Nu îți place să îți pierzi timpul cu activități pe care le consideri inutile. Te atrag oamenii inteligenți, care te provoacă să gândești și de la care ai ce să înveți. Sunt șanse mari să îți descoperi jumătatea la un curs! O să te simți ca la școală, unde puteai să flirtezi cu tipul chipeș.

SIRR - Te atrag oamenii care au un alt punct de vedere față de al tău. Așa se nasc discuții provocatoare pentru tine. Mergi într-un loc care îți solicită creativitatea și capacitățile mintale. Spre exemplu, la ateliere de creativitate sau la întâlniri unde se dezbat tot felul de situații sau informații.

IE (Intuitiv emoțional) - Caută locuri în care ești inspirată și relaxată

IIEA - Mergi la activități sportive. Ești genul de persoană care gândește foarte mult și se stresează zilnic. Alege un altfel de mediu pentru a-ți găsi jumătatea. Spre exemplu, poți să participi la cursuri de yoga sau de arte marțiale, unde ai ocazia să îți relaxezi mintea și să fii mai deschisă cu cei din jur.

IIER - Te simți bine în medii în care oamenii sunt liniștiți și fac același lucru. Ar fi o bună idee să mergi la o galerie de artă sau la un festival de film, unde poți să intri în vorbă cu un tip și să discutați despre acțiunea de pe ecrane. Ia-ți inima în dinți și vorbește!

SIEA - Adori locurile unde toată lumea se simte bine și este fericită. Îți place să fii înconjurată de prieteni, unde știi că poți să fii tu fără ca nimeni să te judece. Ar fi bine să ieși din zona ta de confort și să le spui amicilor tăi ca la următoarea petrecere să mai vină cu cineva nou. 

SIER - Inspirația ta își face imediat simțită prezența în cercul tău de prieteni. Ești atrasă de oamenii care te ascultă și te înțeleg. Cel mai bine funcționezi după un pahar de vin, pentru că atunci prinzi mai mult curaj. Ieși într-un bar: acolo este locul potrivit pentru jumătatea ta.

SA (Sensibil Analitic) - Caută locuri în care poți face ceva

ISRA - Îți pasă de ce se întâmplă în jurul tău și empatizezi foarte mult cu semenii tăi, dar ai și un strop de scepticism. Ești foarte romantică și te interesează să vezi că viața tuturor merge bine. Înscrie-te într-o asociație de voluntariat și îmbină ceea ce îți place ție să faci cu găsirea marii iubiri.

ISEA - Îți pasă, dar, în același timp ești foarte practică. Petrecerile în club reprezintă prea mult pentru tine și te depășesc. Încearcă să mergi undeva unde să te relaxezi și să îți lași mintea să se odihnească. La sala de sport, la cinema sau chiar la shopping.

ESEA - Adori locurile în care poți să dezbați probleme cu alții. Nu îți este niciodată teamă să îți exprimi opiniile, nici măcar când este vorba despre un subiect taboo. Poți să încerci un curs de public speaking. 

ESRA - Sociabilă și prietenoasă, îți place foarte mult să lucrezi în echipă. Îți sugerăm să participi la activități educative, unde îți poți face cunoștințe și unde ai ocazia să cunoști pe cineva special. 

ER (Emotiv Receptiv) - Fă activități care îmbină utilul cu plăcutul

IERR - Ești sensibilă și în același timp practică. Te-ai gândit vreodată că ar fi bine să alegi o asociație de voluntariat ca să te relaxezi, și în același timp, să ajuți alte persoane? Cineva s-ar putea să se îndrăgostească de bunătatea ta.

IESR - Este timpul să ieși din zona ta de confort. O petrecere în club poate părea mult prea mult pentru tine. Există și alte variante, cum ar fi o ședință, sala de gimnastică, o piesă de teatru, unde poți să cunoști oameni noi.

EESR - Ești foarte creativă și ai multe idei pe care vrei să le pui în practică. Dacă ai o pasiune, nu ezita să o concretizezi într-un eveniment unde vor participa mulți oameni. Ai mari șanse să te îndrăgostești.

EIRR - Dacă vrei să cunoști pe cineva, este absolut necesar să începi să porți conversații cu oameni noi. Încearcă să găsești subiecte de discuție și să accepți orice ocazie de a-ți face conexiuni și relații.  

Așadar, dragele noastre, COMUNICAREA este cheia succesului! Dacă nu aii habar ce fel de persoană ești, poți să încerci un test de personalitate

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Ce este „bărbatul Sigma” și cum îți dai seama că te-ai îndrăgostit de un astfel de om
Ce este „bărbatul Sigma” și cum îți dai seama că te-ai îndrăgostit de un astfel de om
Unde iti vei intalni sufletul pereche?
Incepe quiz
Unde iti vei intalni sufletul pereche?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (3)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.