Adevarata Stare de Bine

Cel mai scurt test de personalitate

Marţi, 21.03.2017
de Mihaela Onofrei

Acesta este cel mai scurt test de personalitate din lume, dar și unul dintre cele mai relevante. Tot ce trebuie să faci este să alegi o imagine și să vezi ce spune aceasta despre tine. Poza îți va spune care sunt trăsăturile predominante ale personalității tale.

Cum este posibil acest lucru? Fiecare persoană este atrasă în mod subconștient de lucruri care se potrivesc cel mai bine sufletului ei. Așadar, imaginea pe care o vei alege va avea ceva ce îți va plăcea sau care îți va atrage atenția.

Alege o imagine!

peisaj lac intre munti bicicleta pe munte nori reflectati in lac
munte si nori lac de munte padure
lac la apus lac la apus trunchi de copac

Rezultate

1. Irezistibilă

Ești încăpățânată, puternică și sexi. Ai o energie debordantă și ești plină de pasiune. Totuși, uneori, această pasiune a ta are și o latură mai întunecată. Îți place să seduci persoanele din jurul tău fără a avea vreo intenție serioasă. Doar acest lucru te face să simți că trăiești. Nu îți place să eșuezi, nici măcar atunci când este vorba de câștigarea atenției cuiva. Ești iute de minte, dar la fel de iute ești și la mânie.

2. Independentă

Ești plină de energie pozitivă și îți găsești motivația chiar și în cele mai grele momente. Uneori vrei să te faci cunoscută pentru ca toată lumea să afle ce persoană de succes ești. Găsești logica în tot ce te înconjoară și iei viața ca pe un joc de strategie. Nu îți place să depinzi de ceilalți, iar acest lucru te poate face uneori să rămâi singură, izolată. Îți place să îți păstrezi acel aer de persoană serioasă pentru a-ți apăra reputația. Ești un lider înnăscut și o femeie de afaceri de succes.

3. Sinceră

Ești onestă, te adaptezi ușor și ai valori morale pe care nu le încalci niciodată și la care ții foarte mult. Ești timidă atunci când întâlnești persoane noi și nu îți place să te deschizi foarte ușor. Cu prietenii lucrurile stau diferit. Ești deschisă față de cei în care ai o încredere deplină. Îți place să crezi că trăiești o viață virtuoasă și faci un scop din acest fapt. Ești capabilă să judeci persoanele și situațiile cu un ochi critic și din această cauză toată lumea îți cere părerea atunci când se confruntă cu o anumită problemă.

4. De încredere

Ești blândă, amabilă și norocoasă. Așa cum este și Mama Natură, vrei să ajuți pe toată lumea. Știi să ții un secret și ești foarte secretoasă în ceea ce privește viața personală. Îți place armonia și ți-ai dori să aduci pacea în toate colțurile acestei planete. Oamenii se simt foarte bine în compania ta, pentru că le aduci mereu zâmbetul pe buze și îi faci să se simtă confortabil.

5. Inteligentă

Spiritualitatea și înțelepciunea sunt cele două caracteristici ale tale care predomină. Permanent nemulțumită, încerci să obții cea mai bună variantă a ta. Îți petreci foarte mult timp în compania cărților, deoarece ești însetată de cunoaștere. Îți place să meditezi asupra scopului vieții și să cauți metode pentru a menține echilibrul și armonia între tine, prieteni și restul lumii. Ești o prietenă bună care mereu va renunța la sine pentru ceilalți.

6. Calculată

Ești elegantă, retrasă și distinsă. Mintea ta este o armă capabilă să rezolve orice puzzle. Atunci când vine vorba de discuții în contradictoriu, știi să îți impui părerea. Confortul și liniștea sunt foarte importante pentru tine. În relațiile cu cei din jurul tău preferi să păstrezi o anumită distanță. Tinzi să îți ascunzi emoțiile, deoarece doar așa poți să rămâi puternică.

7. Sensibilă

Îți place să fii populară în rândul prietenilor și ești un foarte bun observator. Ești profundă și îți place să îți petreci timpul meditând la cele mai importante aspecte ale vieții. Emoțiile îți influențează orice decizie pe care o iei. Ai o personalitate unică, creativă și expresivă. Nu te sfiești să îți exprimi nebunia din când în când. Din fericire pentru tine, multe persoane îți găsesc această latură ciudată de-a dreptul fermecătoare.

8. Inventivă

Ești funky, îți place să îți petreci timpul pe afară și ești cu picioarele pe pământ. Ești persoana cu cel mai liber spirit dintre prietenii tăi. Tinzi să fii impulsivă și tocmai din acest motiv fiecare zi este o nouă aventură pentru tine. Totuși nu ești complet aeriană atunci când iei decizii. Îți acorzi ceva timp pentru a-ți calcula pașii. Ceea ce ar trebui să nu mai faci este să te oprești în a-i mai jigni și șoca pe cei din jurul tău.

9. Optimistă

Ești o visătoare incurabilă, iar acest fapt se datorează inimii tale tinere. Îți place să îți menții optimismul ridicat și să scoți tot ce e mai bun din oameni. Ești mereu cu zâmbetul pe buze, un zâmbet molipsitor la care nimeni nu poate să reziste. În adâncul sufletului tău, ești timidă și inteligentă și îți place să muncești din greu. De asemenea, ești și foarte amuzantă, deși nu mulți au ocazia de a-ți vedea această latură.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.6 (26)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!