Când ești trădat, acesta este un test în fața lui Dumnezeu

Când ești trădat, acesta este un test în fața lui Dumnezeu

Lorena Pintilie

Chiar și cei mai fervenți credincioși trec prin ispite și încercări și au îndoieli. De ce ne permite un Dumnezeu bun și iubitor să trecem prin lucruri precum trădarea unui om drag? De ce îi lasă pe cei iubiți de noi să se îndepărteze fără să ne dea vreo explicație? Ei bine, pentru că aceste greutăți sunt testele și provocările prin care trebuie să trecem pentru a ne apropia de Divinitate și de noi înșine. Iar dacă reușim să le depășim cu bine, vom fi purtați la un nivel energetic mai înalt, iar legământul cu Tatăl Ceresc se va intensifica.

Se spune că fiecare greutate și necaz din viață este o provocare trimisă de Dumnezeu pentru a-ți testa credința și legământul cu El. Aceste provocări pot lua foarte multe forme, dar printre cele mai dureroase se numără pierderea unei persoane dragi. Aici nu ne referim doar la trecerea în neființă a unui om, ci la despărțirea de acesta, la trădarea lui și la îndepărtarea sufletească. Însă ce ar trebui să știi este că odată ce vei accepta că nu toți sunt făcuți să rămână lângă tine, legământul tău cu Dumnezeu va deveni mai puternic, iar tu te vei ridica la un nivel energetic mai înalt.

Vindecă acele părți din tine care te-au făcut să crezi că nu meriți ce e mai bun în viață

Pierderea cuiva îți dă șansa să te redescoperi ca individ și să te concentrezi mai mult la conexiunea eului tău cu energia astrală și dumnezeiască. Odată cu schimbarea vin și noi oportunități, tocmai de aceea, atunci când cineva alege să plece de lângă tine, îți va da ocazia să te concentrezi la celelalte portițe care s-au deschis între timp. Da, este extrem de greu să treci printr-o despărțire, printr-o trădare, dar acest punct extrem al durerii emoționale deschide calea spre „harul maxim”, adică revelația începerii unui nou capitol în viața ta de creștin.

După ce treci printr-o suferință fizică se deschide conductorul astral, care îți aduce liniște, tămăduire, refacere și însănătoșire, iar atunci când treci printr-o suferință emoțională se va deschide conductorul mental, adică cel care îți aduce revelații, te ajută să descoperi lucruri noi și îți dă înțelepciune. De asemenea, dezamăgirea mentală deschide o cale spirituală spre propria persoană, în timp ce dezamăgirea spirituală luminează drumul spre lumi divine, pline de cunoștință și har dumnezeiesc, ce îți permit să ai împliniri pe care altfel le-ai fi crezut intangibile. Toate aceste minuni se întâmplă de îndată ce reușești să treci peste testul Divin al trădării. Altfel spus, atunci când lași un om să meargă pe calea lui, oricât de mult l-ai iubi, ți se vor deschide toate aceste uși care duc spre curățare și ascensiune spirituală.

Foarte multe persoane se complac ani la rând în situații din care ar trebui să iasă, dar nu o fac, din frica de a fi rănite. Însă, după cum ni se spune și în Biblie, doar prin durere și suferință putem ajunge într-un punct din care să privim viața dintr-o perspectivă sănătoasă și să pornim pe drumul cel mai bun pentru noi. Practic, dacă nu suferi, nu te dezvolți. Această condiție este gravată în ADN-ul nostru de către Creator și servește ascensiunii sufletului și dezvoltării active.

De fiecare dată când o persoană își dorește să crească, să-și multiplice esența interioară, pierde câte ceva. Dar de ce oare? Ei bine, pentru că totul este pus în balanță și de cele mai multe ori, pentru a câștiga ceva, trebuie să renunțam la altceva, chiar dacă nu ne convine. Dar oare ești dispus/ă să pierzi oameni dragi pentru a te descoperi pe tine și pe Dumnezeu? Acest lucru ține numai de tine și de dorința arzătoare din sufletul tău. Este procesul de alegere între trecut și viitor. Teama de a pierde confortul, acel ceva familiar, cunoscut, te poate bântui ani la rând. Dar, într-un final, mereu va trebui să alegi: frica și deznădejdea sau iubirea și cunoașterea? Dacă o persoană nu se încrede în Dumnezeu, nu se încrede nici în propria persoană, și viceversa.

7 moduri prin care poți atrage energia pozitivă în viața ta

Îți dorești control absolut, dar unele lucruri nu se află în puterea ta de decizie, ci doar se întâmplă. Iar atunci, suferi. Știm cum e, căci toți oamenii suntem la fel. Însă tocmai această situație îți poate deschide ochii astfel încât să vezi lucrurile dintr-o nouă perspectivă și să spui „Acum înțeleg, văd, știu și pot încerca din nou sub o altă formă”. Dar pentru asta a fost nevoie să traversezi o „vale a suferinței”, ca un diamant care trece prin foc pentru a putea fi șlefuit.

Prin urmare, trădarea este un test al încrederii în sinele tău superior și în Cel de Sus. Atunci când ești trădat/ă, lasă-te în mâinile lui Dumnezeu, iar atunci frica va ceda în fața iubirii și acceptării. Crezi că o poți face?

Surse foto: Unsplash

Surse articol: Cluber 

Articolul urmator
7 afirmatii puternice pe care sa le rostesti pentru a-ti imbunatati viata in 2024
7 afirmatii puternice pe care sa le rostesti pentru a-ti imbunatati viata in 2024
Fă testul acesta și, la finalul lui, o să afli dacă ești făcută să trăiești la țară sau la oraș
Incepe quiz
Fă testul acesta și, la finalul lui, o să afli dacă ești făcută să trăiești la țară sau la oraș

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (4)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.