Brățările Fitness, cel mai bun sprijin pentru o siluetă de vis

Brățările Fitness, cel mai bun sprijin pentru o siluetă de vis

Andreea Constantin

Tehnologia poate fi un sprijin real dacă îți dorești să arăți și să te simți bine. Unul dintre cele mai populare dispozitive pentru femei este brățara fitness. În ultimii ani, au apărut brand-uri care au demonstrat că nu e necesar să cheltuiești foarte mulți bani pentru a avea o brățară fitness de calitate. Ceea ce părea un simplu moft la început, s-a transforma într-un dispozitiv foarte util pentru starea de sănătate, care oferă o mulțime de caracteristici ingenioase.

Astfel, dacă ești o fană a sportului și vrei un prieten de nădejde care să monitorizeze performanțele tale, poți alege unul investind cel mult 200 lei. Unul dintre brandurile care îți oferă această posibilitate este Xiaomi. În plus, brandul ține foarte mult la design și la experiența de utilizare, de aceea brățările lor sunt extrem de ușoare. După ce ai pus-o la mână, vei uita că o porți. Totuși, nu acestea sunt cele mai importante avantaje ale unei brățări fitness, ci cele pe care ți le vom prezenta în continuare.

Brățările fitness pentru un stil de viață sănătos

femei in sala de sport

O bratara fitness Xiaomi nu este doar un device care îți monitorizează activitatea sportivă, de aceea aceasta deține o mulțime de funcționalități cu informații utile pentru starea ta de bine. Una dintre cele mai impresionante caracteristici este monitorizarea somnului. Poate nu te-ai fi așteptat ca un dispozitiv atât de ieftin să conțină o astfel de funcție, dar se poate. Informațiile din timpul orelor de dormit sunt analizate atent și vei putea afla câte cicluri de somn ai experimentat și câte perioade de trezire ai avut. Totodată cu ajutorul acestui device vei ști care este nivelul de saturație a oxigenului din sânge. Afla mai multe detalii aici.
Dacă ești pasionată de înot, sigur te vei bucura de faptul că aceste accesorii utile sunt waterproof. Asta înseamnă că, pe lângă faptul că nu trebuie să îți faci griji atunci când intri cu ea în apa, îți poti măsura performanțele sportive în momentul în care înoți. Unele dintre ele rezistă până la un nivel de 5ATM în timpul înotului.
Un alt lucru pe care îl vei iubi la această brățară este felul în care numără ardea caloriilor. Știi și tu cât este de greu să calculezi caloriile pe care le-ai ars în timpul unei sedințe de aerobic, zumba sau al unei lecții de dans. Ei bine, brățara Xiamoi are încorporate 110 moduri de antrenament care îți vor permite să afli cu precizie numărul de calorii de care ai scăpat.

Brățările fitness îți fac viața mai ușoară

bratara fitness

Pe lângă beneficiile clare pentru sănătate pe care brățările Xiaomi le aduc, există câteva funcționalități care pot contribui la a îți simplifica viața de zi cu zi. Spre exemplu, poți folosi acest accesoriu pe post de ceas, deoarece acesta îți afișează data și ora oricând dorești. Dacă îți place să te plimbi în timp ce asculți muzică la căști, trebuie să știi că o parte dintre brățările fitness Xiaomi îți permite să controlezi difuzarea pieselor tale preferate printr-o simplă atingere. Un alt beneficiu, apreciat de foarte multe femei, este monitorizarea ciclului menstrual. Știi foarte bine că este important să ții evidența acestui aspect, iar brățările Xiaomi au fost concepute astfel încât să poată fi folosite ca un calendar menstrual. În cazul în care îți place să te joci cu nuanțele și vrei mereu ceva nou în look-ul tău, brățara Xiamoi e perfectă pentru tine. De ce spunem asta? Ai posibilitatea să schimbi cureaua acesteia cu tot felul de modele și culori. Desigur, achiziționarea unei noi curele pentru device-ul tău implică și un cost financiar, dar nu este unul extraordinar de mare, iar, dacă ești o persoană care nu iubește monotonia, sigur vei considera ca această investiție merită.

Dacă vrei să-ți cumperi o brățară fitness, care să răspundă nevoilor tale, fără să îți dea peste cap bugetul, Xiaomi este un brand pe care îl poți lua în calcul. E foarte ușor să faci alegerea corectă, dacă știi exact de ce funcționalități ai nevoie pentru a menține un stil de viață sănătos. Până la urmă, acesta este scopul unui astfel de accesoriu. Cu cât vezi rezultatele prezentate într-o manieră mai clară, cu atât îți va crește motivația de a face mai multe activități pentru a fi într-o formă cât mai bună.

Surse foto: Pixabay, ITGalaxy.ro, Andrea Piacquadio

Articolul urmator
Exerciții cu greutăți: beneficii și idei de antrenament
Exerciții cu greutăți: beneficii și idei de antrenament
La ce e creierul tău cel mai bun?
Incepe quiz
La ce e creierul tău cel mai bun?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    top 5 divahair.ro - fitness si sport

    1. La cât timp după masă poți face sport (71 vizite)