Exercitii pentru un abdomen perfect

Andreea Gluh, redactor

Vrei sa ai un abdomen perfect si nu stii care sunt exercitiile la care trebuie sa apelezi pentru a obtine rezultate rapide cu efort minim? Incearca sa le realizezi pe cele care implica folosirea ganterei. Acestea pot fi efectuate atat in cadrul unei sali specializate, sub indrumarea unui antrenor, cat si acasa, odata ce inveti sa le realizezi corect.

Iata care sunt aceste exercitii pentru un abdomen perfect.

Exercitii pentru abdomen cu gantera

Aceste exercitii se realizeaza folosind o gantera cu greutatea de 1 kg-1.5 kg sau de 2 kg, in functie de forta pe care o ai.

Pentru inceput, trebuie sa te pozitionezi pe saltea, tinand gantera in mana stanga si genunchiul stang ridicat.

Pasul urmator consta in ridicarea piciorului drept si incercarea de a-l atinge cu gantera pe care deja o tii in mana opusa. Repeta apoi miscarea folosind mana dreapta si piciorul stang.


Exercitiul are aceeasi eficienta si daca este efectuat cu piciorul indoit.

Exercitii pentru abdomen cu mana la ceafa

Exercitiile pentru abdomen cu gantera pot fi succedate de cele lipsite de acest accesoriu de fitness. Cel mai eficient dintre acestea consta in atingerea genunchiului drept cu cotul stang, in alternanta cu atingerea genunchiului stang cu cotul drept.

Toate aceste exercitii pentru un abdomen perfect trebuie efectuate de 15-20 de ori, in cate trei sau patru serii, daca vrei ca ele sa aiba efectul scontat.

Demonstratiile din imagini au fost fost realizate de antrenoarea de fitness Stefania Bia, vicecampioana mondiala la bikini fitness, in incinta salii de fitness Daimon Club

Despre Daimon Fitness

Sala de fitness are o suprafata de 400 mp, o capacitate de 150 de persoane si este dotata cu aparatura LIFE FITNESS de ultima generatie. Veti fi in permanenta asistati si monitorizati de catre antrenori profesionisti, care va asteapta in fiecare zi, intre orele 09.00 - 22.00.

Abdomen

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2.4 (8)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.