Unde poti sa faci cursuri de Yoga in Bucuresti si in tara

Andreea Gluh, redactor

Yoga reprezinta o suma de practici mentale, fizice si spirituale , care isi au originea in India. In ultimii ani, lectiile de Yoga au devenit o metoda de inlaturare a stresului, de recapatare a siluetei si chiar de tratare a anumitor afectiuni de natura psihica, care pot influenta in mod negativ functionarea organismului. Daca vrei sa incerci si tu aceste tehnici, afla, in continuare, unde poti sa faci cursuri de Yoga in Bucuresti si in tara.

Unde poti sa faci cursuri de Yoga in Bucuresti

Daca locuiesti in Capitala, ai la dispozitie cateva sali unde poti face Yoga, pentru tarife cuprinse intre 60 si 125 de lei, in functie de locatia aleasa. Echipamentul necesar consta intr-un izopren, un trening comod si disponibilitatea de a fi deschisa la invataturile maestrilor.

Cursurile sustinute in cadrul Grupului national de studiu si practica Yoga te pot ajuta sa regasesti echilibrul dintre minte si corp precum si sa deprinzi tehnicile de respiratie care te pot ajuta sa scapi de stresul cotidian. Orele se tin in sala de balet a fostului Teatru Rapsodia Romana, din Centrul Istoric al Bucurestiului, iar workshop-urile, la Universitatea Populara I. Dalles. In ceea ce priveste pretul unui abonament lunar, acesta este de 60 de lei.

Cursuri de Yoga Taoista poti urma daca te inscrii la lectiile sustinute in cadrul sediului de la Piata Unirii, in imediata apropiere a Institutului Bancar Roman. Tariful practicat este de 90 de lei pe luna.

Nu in ultimul rand, o a treia varianta o constituie cursurile de Yoga sustinute de Asociatia Vivens , unde te poti duce de doua ori pe saptamana. Opt sedinte te vor costa 125 de lei, iar in timpul lectiilor vei deprinde metode de eliminare a anxietatii, astfel incat vei invata sa treci mai usor peste obstacolele de zi cu zi si sa iti imbunatatesti stilul de viata.

Cursuri de Yoga in tara

Daca locuiesti in Timisoara si vrei sa practici Yoga, incearca Scoala Prakriti . Lectiile sunt create in functie de nivelul de cunostinte al practicantilor, iar preturile variaza intre 80 si 170 de lei pe luna.

Pentru cei mai mici membrii ai familiei, in orasul de pe Bega sunt organizate cursuri de Yoga destinate copiilor . In acest fel, ei isi pot imbunatati flexibilitatea si pot deveni mai receptivi in sala de clasa.

Pentru ieseni, exista posibilitatea de a se familiariza cu Yoga in cadrul lectiilor sustinute de instructorul Gelu Teodor Susanu, cunoscator al practicilor de Kundalini Yoga .

Aradenii pot afla totul despre armonizarea energiilor, daca vor urma cursurile din cadrul centrului Navara Yoga .

Si clujenii se pot inscrie la lectiile de Yoga din cadrul Scolii Navara, dar si la cursurile complexe de Yoga din sediul aflat pe strada Decebal .

Locuitorii orasului Constanta se pot relaxa prin intermediul cursurilor de Yoga sustinute de Studio Pilates On .

La final, trebuie amintite workshop-urile pe care maestrii yoghini le tin in majoritatea oraselor tarii. Asadar, indiferent de localitatea de domiciliu, vei putea participa anual la minim un astfel de eveniment.

Cursurile de Yoga se pot dovedi a fi utile, atunci cand simti ca nu poti scapa de stresul cotidian sau cand tensiunea psihica iti dezechilibreaza starea de sanatate fizica. Experimenteaza si tu Yoga, pentru a descoperi daca ti se potriveste aceasta practica straveche.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2.3 (3)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.