3 secrete pentru ca vopseaua de păr să reziste mai mult

3 secrete pentru ca vopseaua de păr să reziste mai mult

Redactor Andreea Baluteanu

Mai ales atunci când ai obținut în final acea culoare de păr fabuloasă pentru care, dacă e să fii sinceră, ți-ai fi dat și sufletul, tot ce îți dorești e ca intensitatea nuanței să rămână mereu la fel de răvășitoare. Nu vrei să auzi de estompare, nici nu îndrăznești să iei în calcul ideea de dispariție completă.

Deși e imposibil să menții o culoare de păr fără retușuri, îi poți totuși prelungi durata de viață cu ajutorul trucurilor pe care le-am adunat de la specialiști. Află totul despre cum să faci vopseaua de păr să reziste mai mult în rândurile de mai jos!

Culoare de păr rezistentă și strălucitoare: secretele care îți garantează succesul

Îți adori culoarea de păr recent obținută și, fie că e un roșcat focos sau un balayage luminos, tot ce vrei este să reziste cât mai mult. Dă-i o mână de ajutor și vei vedea cum visul ți se transformă în realitate!

Rărește sesiunile de spălat pe cap!

Adorăm senzația de păr proaspăt spălat, dar atunci când faci abuz de șampon, culoarea de păr se va șterge mult mai repede. Mai ales dacă utilizezi un produs cu sulfați sau silicon, vei constata că pigmentul de culoare se estompează, iar nuanța pe care o iubeai atât e din ce în ce mai ternă și mai lipsită de viață.

Soluția? O știi! Lasă să treacă câteva zile între sesiunile de spălat pe cap. Esențial e să aștepți măcar 48 de ore după ce te-ai vopsit, ca să dai timp stratului de culoare să se stabilizeze. Dacă nu mai poți rezista, clătește-ți părul cu apă rece și mai oferă-i șansa unei zile de sedimentare a pigmentului.

Contează și ce produse folosești. Dacă vei alege o gamă dedicată părului vopsit, să știi că rata de succes va fi mult mai ridicată. O importanță aparte o are și metoda de spălare: masează șamponul la rădăcină și pe lungimi lasă să se scurgă apa folosită la clătit, iar rezistența vopselei tale va fi uimitoare.

Astfel, chiar și o nuanță pretențioasă, așa cum este roșul, va dăinui mai mult. Desigur, contează și calitatea vopselei, iar Vopseaua de păr permanentă cu amoniac Loncolor Ultra Roșu intens deschis  o alegere ideală. Produsul oferă nuanțe variate, pline de viață și de strălucire, cu o formulă unică, cu ulei de migdale, cu proprietăți emoliente, și proteine din grâu, pentru o culoare armonioasă de la rădăcină până la vârfuri. Nuanța de lungă durată asigură o acoperire de 100% a firelor albe, iar aspectul sănătos, textura impecabilă și strălucirea de efect sunt cuceritoare.

Investește în produse hidratante și hrănitoare!

Nu numai că, protejând uleiurile hrănitoare secretate de către scalp, vei ține la adăpost și culoarea de la estompare, dar astfel îi scoți în evidență frumusețea și strălucirea. Degeaba ai cea mai vibrantă nuanță din lume, dacă părul tău e uscat, deteriorat, casant.

Așadar, de fiecare dată când te speli pe cap, folosește un balsam, pe care să îl întinzi cu generozitate pe lungimi. Produsele de tip leave-in, ce nu necesită clătire, sunt mai concentrate, iar măștile nu trebuie să îți lipsească.

La fel de bine, poți prepara acasă mixuri din uleiuri calde, precum cel de cocos sau de măsline, dar și măști cu miere, gălbenuș de ou sau maioneză. Acestea vor acționa în profunzime, hrănind cuticula și protejând rezistența nuanței de păr.

Fii atentă mai ales dacă ai părul blond, căci e mai predispus la uscare. Mizând pe hidratare, vei proteja o culoare superbă, așa cum este blondul argintiu 10.19, de la Loncolor Expert Oil Fusion. Vopseaua permanentă, fără amoniac, cu unt de shea, fosfolipide și ulei de floarea soarelui, conferă strălucire radiantă și pigmenți bogați. Mixul celor patru uleiuri (măsline, jojoba, migdale și sâmburi de struguri) revitalizează de la rădăcină până la vârfuri și conferă o nuanță cu reflexii uimitoare. Acoperirea excelentă a firelor de păr albe și rezistența impresionantă sunt alte motive pentru care o vei iubi.

blondul argintiu 10.19, de la Loncolor Expert Oil Fusion

Redu temperatura!

Oricât de reconfortant ar fi un duș fierbinte, apa la temperaturi ridicate șterge în timp culoarea și fragilizează firul de păr, compromițând și starea pielii. Tocmai de aceea e recomandat să te speli cu apă călduță pe cap și să te clătești cu un jet rece.

Ține minte această lecție și aplic-o și atunci când îți stilizezi părul. Să minimizezi sau chiar să stopezi complet folosirea uscătorului, a plăcii și a ondulatorului e cel mai mare dar pe care îl poți face culorii tale minunate. Dacă nu îți stă în putință, folosește un ulei de păr hidratant sau un spray de protecție termică pentru a apăra firul de păr.

Și soarele intră în această categorie. Dacă vrei ca nuanța de păr să reziste în chip extraordinar, abonează-te la produsele cu SPF pentru îngrijirea capilară. Pălăriile, șepcile sau măcar eșarfele sunt și ele necesare pentru ca brunetul acela delicios, ca al Antoniei, să fie arma ta secretă.

Vopseaua de păr cu amoniac Ciocolată neagră e atât de frumoasă, că sigur te va convinge să reduci totuși temperatura. Loncolor, brandul 100% românesc, te tentează cu nuanțe de păr uimitoare, cu acoperirea exemplară a firelor albe și cu colorarea perfectă, de lungă durată.

Vopseaua de păr cu amoniac Ciocolată neagră

Generație după generație, vopseaua de păr de la Loncolor a colorat părul mamelor, fiicelor, bunicilor. Mai mult decât o vopsea, un secret de familie, acest produs îți va dărui nuanțe vii, vibrante, uluitor de frumoase: nu mai rămâne decât să le menții cu trucurile noastre.

Articolul urmator
Epilare definitivă acasă: avantaje și dezavantaje
Epilare definitivă acasă: avantaje și dezavantaje
Ce culoare de păr ți se potrivește în această primăvară?
Incepe quiz
Ce culoare de păr ți se potrivește în această primăvară?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (4)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.