4 Sfaturi pentru alegerea celei mai bune perii de păr cu aer rotative

Redactor Divahair.ro

Orice domnișoară știe că un păr bine îngrijit este un atu neprețuit în cadrul unui look perfect. Pentru că nu mereu avem suficient timp să mergem la salonul de coafură, încercăm să deprindem unele tehnici simple și să achiziționăm câteva instrumente pentru a avea mereu un aspect îngrijit și sănătos al podoabei capilare. Cu atâtea oferte disponibile pe piață, poate fi dificil să alegem produsul adecvat.

Fie că dorești să cumperi un uscător de păr, un șampon sau o vopsea, sau tocmai ai fost impresionată de o perie de păr rotativă electrică profesională de care ai auzit de la prietena ta cea mai bună, este recomandat să faci mai întâi de toate o analiză amănunțită și să te documentezi. Părul se regenerează, dar crește greu, iar dacă îl arzi din cauza unei proceduri neîndemânatice, vei avea de așteptat mult timp până ce își va reveni.

De ce să alegi o perie rotativă

Peria rotativă cu aer cald combină avantajele unui uscător de păr cu ale unei perii obișnuite, oferind un aspect lejer de coafură realizată la salon, un păr strălucitor și cu volum. Avantajul este că poți face acest lucru într-un timp relativ scurt, realizând două lucruri deodată, fără bani și în confortul propriei locuințe. Cu ajutorul unei perii de păr cu funcție de uscare vei da impresia unui look natural!

femeie-cu-părul-blond-buclat

Cum să alegi cea mai bună perie de păr rotativă

Pentru a face cea mai bună alegere, trebuie să știi că sunt câteva criterii de care va trebui să ții cont. Volumul pe care vrei să-l obții, învelișul periei, reglarea temperaturii și prețul sunt câteva dintre caracteristicile analizate atunci când decidem ce tip de produs să alegem.

1. Cilindrul rotativ

Cilindrii rotativi ai periilor cu aer cald au diferite dimensiuni. Pentru un păr scurt sau mediu, ideală este o perie cu un cilindru mai mic, de 30-40 mm, pentru a putea să-i dai părului volum. Pentru părul lung, periile cu un cilindru de 50 mm sunt cele mai bune.

2. Învelișul periei rotative

Învelișul unei perii cu aer cald rotative poate fi de 3 feluri: ceramic, din crom sau din turmalină. Periile din crom sunt cele mai ieftine, deci potrivite unui buget redus. Învelișul ceramic este recomandat deoarece alunecă cu ușurință prin păr, prevenind încurcarea și ruperea acestuia. Periile dotate cu înveliș din turmalină sunt cele mai scumpe și se încălzesc cel mai repede, și emit ioni negativi care oferă părului un aspect deosebit de strălucitor.

3. Intensitatea căldurii

Cele mai bune perii rotative sunt cele care au inclusă o funcție pentru reglarea temperaturii. De exemplu, dacă firul de păr este gros, vei avea nevoie de o temperatură mai mare pentru reușita coafurii, iar dacă firul de păr este mai subțire, atunci este suficientă o temperatură mai mică.

4. Prețul periilor rotative

Dacă dorești să beneficiezi de cât mai multe funcții utile, atunci cu siguranță vei alege o perie pentru păr mai scumpă. De exemplu, sunt modele dotate cu 3 perii, în funcție de tipul părului: perie pentru fir gros, perie pentru fir subțire și perie pentru breton. Produsele mai scumpe includ, de asemenea, două setări de viteză și temperatură și un flux de aer rece care ajută la fixarea coafurii. Câteva recenzii de pe internet scrise de utilizatori mai mult sau mai puțin mulțumiți te vor ajuta și ele fără îndoială la alegerea celui mai bun produs de hair styling pentru tine.

Articolul urmator 8 sfaturi pentru a reduce cercurile negre și oboseala vizibilă de sub ochi

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.7 (4)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.