Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

7 beneficii ale uleiului de limba mielului, secretul pentru o piele perfectă

Sorina Corneanu

Folosit ca tratament naturist în practicile medicinii tradiționale de sute de ani, uleiul de limba mielului are diferite utilizări, de la tratarea inflamațiilor până la ameliorarea durerilor. Cel mai mare avantaj al folosirii uleiului de limba mielului, fie pe piele, fie pe cale internă, constă în capacitatea sa uluitoare de a trata în mod natural afecțiunile inflamatorii puternice.

Cele mai importante beneficii ale uleiului de limba mielului

Are efect antiinflamator

Uleiul de limba mielului devine din ce în ce mai popular ca un supliment natural antiinflamator. Conținutul său puternic de acizi grași Omega 3 și Omega 6 joacă un rol important în combaterea inflamațiilor, deoarece ajută la controlul eliberării moleculelor responsabile pentru răspunsurile inflamatorii ale organismului. Tocmai de aceea, uleiul de limba mielului este utilizat pentru rolul său în ameliorarea simptomelor diferitelor afecțiuni inflamatorii și chiar respiratorii.

Vezi zece beneficii uluitoare ale uleiului de limba mielului!

Ameliorează simptomele artritei

Uleiul de limba mielului este de ajutor în ameliorarea și chiar tratatea durerilor cauzate de artrita reumatoidă, în special atunci când este utilizat în combinație cu alte tratamente bazate pe medicamente antiinflamatoare. Potrivit draxe.com, există dovezi că rezultatele spectaculoase se pot observa după doar șase săptămani de tratament cu ulei de limba mielului. Un studiu în Jurnalul Internațional al Cancerului din 2000 a constatat că uneiul de limba mielului este o terapie promițătoare a cancerului de sân, iar cercetările de laborator de la Universitatea Northwestern au descoperit că acesta ar putea fi folositoare mai ales atunci când este combinat cu un alt medicament pentru cancer la sân. 

Vindecă eczemele și afecțiunile pielii

Uleiul de limba mielului tratează afecțiunile cutanate, în special eczemele. Atunci când pielea nu poate produce suficiente uleiuri de protecție, cauza este adesea dezechilibrul sistemului imunitar, care are drept consecință apariția inflamațiilor. Utilizat sub formă de unguent, uleiul de limba mielului dă rezultate extraordinare. Înainte să recurgi la tratamente invazive dureroase și scumpe, cele mai multe fără rezultate, încearcă și uleiul de limba mielului și bucură-te de puterea naturii.

Ajută la vindecarea problemelor respiratorii

Uleiul de limba mielului ajută la îmbunătățirea funcției plămânilor, inclusiv în cazul persoanelor cu infecții respiratorii mai severe, și ameliorează simptomele răcelii și ale gripei. Înainte de a recurge la antibiotice și numeroase ale tratamente care pot fi nocive, oferă o șansă uleiului de limba mielului.

ulei de limba mielului

Arde grăsimile

Dacă vrei să pierzi în greutate, există dovezi că uleiul de limba mielului ajută la arderea grăsimilor în exces. Un studiu realizat de specialiștii de la Laboratorul de Nutriție și Biochimie din Ibaraki, Japonia, a arătat că uleiul de limba mielului, administrat pe parcursul a două săptămâni, în paralel cu dieta cu conținut scăzut de grăsimi, a dus la reducerea semnificativă a numărului de celule grase. 

Are proprietăți antioxidante și luptă împotriva cancerului

Uleiul de limba mielului are proprietăți antioxidante și anticancerigene. În studiile de laborator desfășurate în 2013 în Spania, uleiul de limba mielului a prezentat efecte citotoxice, scurtând semnificativ durata de viață a celulelor nocive. Uleiul de limba mielului este recomandat pentru protejarea ADN-ului și pentru tratarea cancerului în mod natural, datorită proprietăților sale antioxidante și antiinflamatoare. 

Susține sănătatea femeii

Pentru menținerea sănătății sistemului reproducător, reducerea simptomelor premenstruale și a durerilor lunare, precum și pentru reglarea ciclului menstrual, uleiul de limba mielului poate face minuni. Totodată, aspectul de piele întinsă și tânără se va observa la scurt timp de la utilizarea uleiului, iar ridurile se vor diminua considerabil. 

Pentru o stare de bine pe tot parcursul lunii, încearcă Wellwoman tablete, suliment alimentar fără conservanți. Acesta îți asigură aportul necesar de vitamine și minerale esențiale care conferă vitalitate și energie, dar și cantitatea ideală de ulei de limba mielului, un ingredient-minune care îți protejează sănătatea. Preț 41,42 de lei

Produs disponibil pe VavianPharma.ro

wellwoman tablete

Surse foto: iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!