7 modele de manichiură la modă în toamna 2017

7 modele de manichiură la modă în toamna 2017

Sorina Corneanu

Dacă îți dorești o manichiură de toamnă exemplară, care să îți dea o stare de spirit extraordinară și să te facă să te simti cea mai frumoasă, atunci ai de unde să te inspiri. Unghiile reprezintă un aspect important al imaginii fiecărei femei, iar acestea trebuie să fie permanent îngrijite și pregătite să fie analizate. Pentru că asta e realitatea, cei mai mulți domni analizează la o femeie, înainte de toate, mâinile. 

Vezi aici câteva modele de manichiură recomandate în această toamnă!

Modele de manichiură din care să alegi în această toamnă

Verdele metalizat. O culoare cel puțin îndrăzneață, care se aplică obligatoriu pe o unghie de lungime medie, pentru un efect strălucitor și o mână cu adevărat îngrijită, dar care atrage atenția în mod pozitiv. Totodată, albastrul metalizat și griul strălucitor sunt modele demne de urmat în această toamnă.

Nude strălucitor. O unghie scurtă și frumos rotunjită, pe care ai folosit o ojă nude, simplă, și ai accesorizat-o la vârf cu un lac glitter, este în topul modelelor de bun gust, care păstrează echilibrul între o manichiură îngrijită, simplă, clasică și extravagantă, redându-ți feminitatea și delicatețea mâinii.

Vrei ceva mai ieșit din comun? În toamna această poți adopta un model de manichiură îndrăzneț, alegând nu mai puțin de 10 culori metalizate, câte una pentru fiecare unghie. Albastru, mov, verde, roșu, gri, auriu, alb, negru, vișiniu și galben sunt doar câteva dintre culorile cu un aspect metalizat incredibil! Regula de bază este să îți păstrezi unghia la o lungime potrivită. Unghiile lungi ies din discuție anul acesta!

Modelul de manichiură care face furori în această toamnă este mozaicul. Îți alegi câteva dintre culorile de ojă preferate și le aplici împreună, pe aceeași unghie, fără să te gândești prea mult la cum le îmbini. Totul trebuie să arate ca un mozaic, iar unghiile vor atrage atenția prin unghiurile de diverse culori. Încearcă să îmbini culori foarte vii cu unele nuanțe închise. Folosește-ți imaginația!

Pe  clasicul model de manichiură french s-a construit, toamna aceasta, o combinație între nude și griul metalizat aplicat pe vârful unghiei, într-o dungă ceva mai groasă. La fel, unghia neagră cu vârf verde metalizat este un model foarte apreciat în toamna 2017.

Dacă simți că astfel de modele nu te reprezintă, poți recurge la clasicul și mereu actualul roșu, pe care poți aplica sau nu, după preferințe, puțin glitter auriu, fie la bază, fie la vârf. Roșul are și el variantă metalizată, așa că, dacă îți dorești un efect intens, poți încerca să îl aplici pe o unghie scurtă, ușor rotunjită!

Unghiile rotunjite și lăcuite, cu model simplu, cu o ojă incoloră, se poartă în această toamnă, conturate cu un glitter argintiu. Iată un model de manichiură simplu, delicat, foarte feminin și în același timp plin de strălucire. O unghie cu adevărat îngrijită, un model care se menține o perioadă îndelungată și se potrivește oricărei ținute și împrejurări, fără a da greș.

Unghiile cu modele specifice de toamnă, cum ar fi frunze delicat pictate, picăturile de ploaie realizate cu ajutorul unui lac glitter sau chiar diferite peisaje în miniatură, sunt cu siguranță ceea ce numim artă aplicată pe unghie. Dacă vrei să te bucuri de ceva cu adevărat deosebit, peisajele de toamnă aduse pe unghii sunt variante care sigur te vor scoate din anonimat. 

Nu uita, manichiura este cartea de vizită a femeii. Mâna ta vorbeste despre tine, așa că ai grijă să îți faci întotdeauna timp pentru unghiile tale. Răbdarea, inspirația și culorile potrivite sunt singurele lucruri de care ai nevoie și pe care le ai la îndemână pentru a avea o manichiură de invidiat la tine acasă!

Surse foto: Pinterest

Articolul urmator
7 beauty devices în care merită să investești
7 beauty devices în care merită să investești
Ce spune manichiura ta despre tine?
Incepe quiz
Ce spune manichiura ta despre tine?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.