7 modele de tatuaje pe care le poartă femeile stilate

7 modele de tatuaje pe care le poartă femeile stilate

Sorina Corneanu

Ne plac tatuajele, dar când vine vorba de culori, forme sau adaptabilitate la cele mai multe ținute pe care le avem deja în garderobă, atunci ne îndepărtăm de imaginile care acoperă prea mult pielea și ne împiedică să mai fim feminine și optăm pentru cele mai delicate tatuaje pentru femei, care să echivaleze, neapărat, cu bunul gust.

Căutăm să le purtăm în așa fel încât să împăcăm dorința de a ne bucura de ele, nevoia de a le expune – atunci când e cazul – și esteticul, cel mai important criteriu atunci când discutăm despre alegerile unei fashioniste.

Cu siguranță, cel puțin o dată, te-ai gândit să îți faci un tatuaj, dar fie nu ai știut exact ce ți-ar plăcea, ce ți s-ar potrivi, dacă varsta nu este cumva un impediment sau dacă ești cu adevărat decisă să recurgi la acest tip de artă destinată înfrumusețării pielii.

Dacă ești în căutarea unor idei pentru un tatuaj care să te reprezinte în totalitate, mai jos găsești un video cu imagini care te-ar putea inspira.

În caz că ești pe lista celor decise și ai nevoie de inspirație, îți oferim 7 idei de tatuaje pentru femei care să te ajute în alegerea ta.

Un tatuaj care să îți ofere o bijuterie fină, permanentă, căreia să nu îi porți de grijă, atrage atenția în mod discret și se potrivește oricărei ținute. Este feminin, discret și evidențiază cu succes liniile fine ale mâinii.

Un tatuaj discret realizat pe gleznă este întotdeauna o idee bună atunci când vorbim de tatuaje pentru femei. Indiferent că el reprezintă, în mod simbolic, ceva important în viața ta sau vrei doar un element estetic permanent, tatuajul fin pe gleznă rămâne extrem de sexi, fură privirile și îți scoate în evidență finețea piciorului. Mai ales pe timpul verii, este accesoriul perfect! 

tatuaj sani tatuaj femei

tatuaj ureche

Foto: Article from Cosmopolitan

Tatuajul realizat pe gât, peste care cade părul și care nu este la vedere decât atunci când tu alegi asta sau, mai ales, cui decizi să-l arăți, va fi un semn special de discreție, bun gust și neîndoielnică feminitate.

  tatuaj

Un tatuaj în linii foarte subțiri, poziționat în spatele urechii, impune contribuția imaginației, pentru că, în acest caz, coafura este și ea foarte importantă și, în funcție de aceasta, tatuajul este sau nu lăsat la vederea tuturor.

 

tatuaj dupa ureche

Foto: FeedPuzzle.com

Dacă îți dorești ceva aparte, doar pentru tine și perechea ta sau, de ce nu, pentru ochii conservatorilor, atunci când vrei să faci furori și să rupi granițele, încearcă tatuajul cu modele abstracte, realizat în zona pieptului, mai exact pe linia fină dintre sâni. O rochie elegantă, decupată, purtată la o ocazie specială, va face toată sala să întoarcă privirea, fără a cădea într-un zonă vulgară.

tatuaj san

Foto: Jennie K

 

 

Tatuajul foarte mic și, obligatoriu, foarte fin lucrat, amplasat pe tâmplă sau ochi, te aruncă direct în poveștile tradiționale orientale și îți conferă un aer misterios care va atrage ca un magnet și va inspira. Poate o notă muzicală, o literă sau un alt simbol pe care vrei să îl știi doar tu - sunt idei care să te pună pe gânduri și să dai o șansă acestui tip de tatuaj foarte rar întâlnit. Nu crezi că este, de fapt, unul dintre cele mai feminine modele de tatuaje pentru femei?

tatuaj tampla

Foto: Pinterest

Tatuajul care acoperă mici cicatrici sau semne inestetice de pe corp este ideal atunci când ești deschisă să recurgi la ajutorul său. Mai mult decât un moft, aceasta se încadrează la cea mai pură formă de artă din categoria body paintingului, pentru că se pliază pe defect, ține cont de forma sa și îl transformă într-o mică operă de artă.

tatuaj mac

Foto: Pinterest Silje SyversenTattoo ideas  

Te-am convins să încerci ceva nou vara aceasta? Tatuajul nu înseamnă vulgaritate, kitsch și lipsa feminității. Pentru fiecare persoană are o însemnătate intimă, indiferent de alegerea modelului și a mărimii. De aceea, pentru feministe există întotdeauna soluții echivalente cu bunul gust, stilul, finețea și inovația.

Trebuie doar să alegi ceea ce ți se potrivește și să îți cunoști motivația atunci când recurgi la realizarea unui tatuaj. Și nu uita cel mai important aspect: tatuajul este, dincolo de celelalte aspecte, o artă și o deprindere care trece, în anumite situații, în esteticul necesar și reușește să transforme defecte în atuuri de-a dreptul atrăgătoare!

Surse foto: Pinterest

Articolul urmator
Chic, fabuloase și atât de la modă! Top 8 culori de păr care vor domina toamna 2023
Chic, fabuloase și atât de la modă! Top 8 culori de păr care vor domina toamna 2023
Cât de multe știi despre femeile care conduc lumea?
Incepe quiz
Cât de multe știi despre femeile care conduc lumea?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.4 (7)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Alte subiecte care te-ar putea interesa

    Acupuncutura facială: beneficii și recomandări