80 de manichiuri pentru Ziua Îndrăgostiților 2018 pe care să le încerci

80 de manichiuri pentru Ziua Îndrăgostiților 2018 pe care să le încerci

Sorina Corneanu

Unghiile sunt un aspect foarte important atunci când vorbim despre frumusețe și despre stilul oricărei femei, așa că merită să le acorzi atenția cuvenită, mai ales că se apropie Ziua Îndrăgostiților.

Fie că sunt clasicele unghii roșii, în culoarea iubirii, ori că decidem să le adăugăm mici artificii, fie prin decor, fie prin aplicații, unghiile ne definesc stilul și ne întregesc imaginea de zeițe.

Iată 80 de idei grozave de manichiură pentru Ziua Îndrăgostiților!

 1. Celebrele unghii roșii, potrivite pentru orice eveniment, dar și pentru orice sărbătoare din calendar, sunt cele care te vor scoate de fiecare dată din anonimat! Dacă le mai adăugi și câteva inimioare răzlețe, în ton cu sărbătoarea, succesul va fi garantat!

unghii rosii

Foto: Instagram froschstuetzpunkt

 1. Unghiile vopsite în culori tari, precum bordo închis, în combinație cu o unghie complet albă, care să deschidă imaginea, sunt foarte șic și la modă!

unghii bordo

Foto: Instagram froschstuetzpunkt

 1. Culorile pastel cuceresc mapamondul! Dacă ești o fire mai libertină, atunci acesta e stilul potrivit pentru tine. Unghiile bleu pastel, cu inscripții funny, sunt perfecte pentru Ziua Îndrăgostiților!

unghii pastel

Foto: Instagram elizahopenails

 1. Combinația de culori mate versus sidefate, în egală măsură, sigur te va scoate din anonimat! Cromatic, acestea au un efect calmant extrem de plăcut!

unghii mate sidefate

Foto: Instagram nails_all_over_

 1. Mult iubita combinație de roșu cu alb și roz este extrem de iubită de adolescente. Dacă te încadrezi în această categorie de vârstă, poți miza cu succes pe această combinație de culori! Iubitul tău va fi impresionat!

unghii rosu alb roz

Foto: Instagram pebblesandpolish

 1. Unghiile negre și celebra little black dress vor face din Ziua Îndrăgostiților una specială! Trebuie doar să ai curaj să încerci această culoare.

unghii negre

Foto: Instagram glitterillionaire

 1. Unghiile negre pot fi combinate cu nuanțe precum mov, care nu numai că le schimbă radical aspectul, dar le și conferă un aer jucăuș, libertin!

unghii negru mov

Foto: Instagram fancygirlnails

 1. Inimioarele și bulinele sunt în trend acum, mai ales dacă sunt desenate pe fonduri neutre precum albastru sau alb. Succesul e garantat!

unghii inimioare buline

Foto: Instagram craftasticness

 1. Aplicațiile cu inimioare și unghiile cu litere imprimate sunt ultima modă în materie de unghii! Mai ales că procedeul este unul chiar foarte simplu, merită să le încerci de Ziua Îndrăgostiților!

unghii inimioare litere

Foto: Instagram i.n.s.t.a.n.a.i.l

 1. Să nu uităm de corai, mult purtata culoare de vara trecută! Atât de plăcută la vedere, este alegerea ideală pentru manichiura ta!

unghii corai

Foto: Instagram lisas_nailart

 1. Combinațiile multiple de culori, aplicații, dar și degradeuri, totul la o singură mână, nu sunt nici pe departe de combătut, ci sunt mai degrabă de încercat! 

unghii multicolore

Foto: Instagram craftynail 

 1. Alb mat, roz și mov sidefat - o gamă de culori extrem de accesibilă și foarte ușor de combinat. Merită încercată!

unghii alb roz mov

Foto: Instagram fancygirlnails

 1. De încercat este și combinația de culori curcubeu, cu cel puțin trei culori pe aceeași unghie. O feerie de unghii vei avea!

unghii curcubeu

Foto: Instagram dianaspolish

 1. Unghiile delicate precum petalele unui trandafir, în culori albe mate ori sidefate, cu accente în culori puternice precum mov sau roșu, pot fi alegerea ideală! Unde mai pui că exprimă perfect personalitatea ta!

unghii alb sidefat

Foto: Instagram misspopnails

 1. De Ziua Îndrăgostiților predomină inimioarele. Le vei găsi nu numai pe unghii, ci și pe obiectele din jur. Orice model ai decide să porți pe unghii, dacă integrezi câteva inimioare, vor fi foarte potrivite cu sărbătoarea!

unghii inimioare

Foto: Instagram misspolishpe

 1. De la simplu până la foarte încărcat, libertatea e totală atunci când vorbim de modele de unghii! Dacă le combini, efectul vizual este excepțional și nu deranjează deloc!

unghii rosu alb inimioare

Foto: Instagram kimbernails

 1. Să nu uităm nici de categoria unghiilor nude. Des folosite atunci când vrei să conferi imaginii tale un aspect îngrijit, acestea pot fi puse în evidență dacă le adaugi mici detalii, la fel de simple. Efectul e remarcabil!

unghii flori love

Foto: Instagram thepolishedpage

18. Sideful, atât de iubit de generația anilor '90, e din nou la putere! O să vezi că această combinație de culoare, cu puțină pulbere cu sclipici, face minuni! Dacă nu ești o admiratoare a sclipiciului, poți combina unghiile sidefate cu detalii realizate din ojă mată.

unghii love sidef

Foto: Instagram nailiness

 1. Imprimeul cu litere, precum cele din ziarul pe care îl citim dimineața, este foarte cerut în saloanele de manichiură, deoarece conferă ținutei o eleganță aparte. Dacă te definește acest stil, trebuie să îl încerci!

unghii imprimeu ziar

Foto: Instagram starchild202

 1. Roșul, fie că e combinat cu alb sau cu negru, e întotdeauna culoarea care definește o manichiură reușită! Dacă mai adăugi și inimioare, în ton cu sărbătoarea, vei fi cu ușurință remarcată de toți!

unghii inimi mari negru alb

Foto: Instagram mymintnails

 1. Să nu uităm de animal print! Putem adapta ușor acest stil și să îl aducem mai mult spre Valentine`s Day, obținând cu ușurință o manichiură cuceritoare!

unghii animal print

Foto: Instagram annatea_13

 1. Pentru o fire mai delicată, culorile alb și roz sunt perfecte pentru unghiile de Ziua Îndrăgostiților! Acestea emană finețe, eleganță și puritate și sunt o alegere foarte inspirată!

unghii roz

Foto: Instagram paintednubbs

 1. Dacă nu ești adepta aplicațiilor ori a modelelor elaborate, poți încerca întotdeauna oja care conține particule geometrice. Aceasta se aplică ușor, iar în 10 minute manichiura este gata!

unghii particule

Foto: Instagram mylifeinturquoise

 1. Culorile pastel, dungile simple și multiplele tonuri de roz sunt de mare efect și permanent la modă!

unghii pastel dungi

Foto: Instagram filedandstyled

 1. Mesaje precum „xoxo” , „Be mine” ori „Love” au depășit de mult categoria vestimentară! Acum sunt marile atracții în moda unghiilor și pot fi purtate de femei de toate vârstele.

unghii xoxo text

Foto: Instagram_passionate

 1. Ce părere ai de un model tip electrocardiogramă, lângă care să atașați câteva inimioare delicate? Iubitul tău o să înțeleagă mesajul și o să își dea seama cât înseamnă pentru tine.

unghii heart beat

Foto: Instagram nailsofaquarius

 1. Sclipiciul aplicat peste oja mată,fie că acoperă doar partea superioară a unghiei, fie că este cel din care e format modelul, este detaliul care va face diferența și va atrage toate privirile!

unghii sclipici

Foto: Instagram i.n.s.t.a.n.a.i.l

 1. Culorile corai, galben și roz-roșu se îmbină cu succes în modele de manichiură cât mai romantice cu putință. Sunt culorile perfecte pentru Ziua Îndrăgostiților!

unghii corai galben roz

Foto: Instagram ejnails

 1. Un alt model de unghii care face furori la acest început de an este cel „90-10”. Cum arată acest model? 10% este reprezentată de baza unghiei, vopsită într-o culoare, iar restul de 90% este de o altă culoare. Impresionant este faptul că o mică parte se îmbină perfect cu cealaltă, creând un efect vizual fabulos!  

unghii 90 10

Foto: Instagram attitude_nails

 1. „Mă iubește, nu mă iubește” - cine nu a auzit de acest joc în care norocul juca cel mai important rol? Dacă ești o fire mai glumeață, poți purta aceste inscripții chiar pe unghii! Cu siguranță o să fie ceva unic și inedit.

unghii loves me

Foto: Instagram peppermintpolish

 1. Să nu uităm de zicala „Happy Valentine's Day”! Chiar și aceasta poate fi purtată cu succes pe unghii, mai ales dacă reușești să o integrezi pe o singură unghie. Este de efect și perfect în ton cu evenimentul!

unghii valentines day

Foto: Instagram ejnails

 1. Lacul de unghii transparent, deși nu este cu nimic special și este folosit mai mult pentru strălucire ori pentru sigilarea altor culori, poate fi pus în valoare! Trebuie doar să adaugi câteva detalii romantice, fie flori, fie inimioare, lăsând loc astfel să se vadă și culoarea naturală a unghiei. Simplitatea este sexi!

unghii inimioare roz

Foto: Instagram nevernakeynails

 1. Roșu cu alb este o combinație clasică, ce îți dă libertate de alegere deplină. Orice model ai decide să îți faci cu aceste culori, încearcă să folosești roșul ca bază, iar albul pentru decor!

unghii rosu alb

Foto: Instagram aakriti_anand

 1. Inimioare cu buline - cine credea că ar putea integra un astfel de model pe unghii? Iată că, doar cu puțină imaginație și câteva culori, poți crea ceva inedit și frumos!

unghii inimioare buline

Foto: Instagram simplyrins

 1. Vrei un model de unghii care să emane senzualitate? Desigur, roșul este culoarea pe care o cauți! Dacă mai adaugi și câteva modele cu pupici, mesajul este garantat!

unghii rosu alb kiss 

Foto: Instagram domciiik_k

 1. Rozul pal nu este deloc banal, dacă îl folosești în calitate de culoare de bază, dar și ca model marmorat. Trebuie să ai o îndemânare extraordinară ori un aplicator special care să creeze pentru tine un astfel de efect. O să te îndrăgostești de unghiile tale!

unghii roz marmorat

Foto: Instagram fabulous_tastes

 1. Pentru Ziua Îndrăgostiților, inimioarele sunt alegerea potrivită pentru modelul unghiilor! Fie că sunt pline ori doar conturate, roșii sau în alte culori, aplicate răzleț sau din abundență, inimioarele sunt perfecte!

unghii rosu alb contrast

Foto: Instagram nailiness

 1. Inimioarele sidefate aplicate peste o ojă mată conferă un efect special. Lumina se va reflecta plăcut în ele, creând umbre și culori diferite, făcându-le cu atât mai speciale!

unghii inimioare sidef

Foto: Instagram tashlock3

 1. Pupici lipicioși, inimioare zburătoare, orice duce cu gândul la iubire poate fi folosit drept decor de unghii pentru Ziua Îndrăgostiților! Îndrăznește să visezi și lasă-te purtată în infinitul univers de combinații!

unghii modele diverse

Foto: Instagram rainysunraynails

 1. Unghii mici ca niște bomboane? Nimic mai simplu! Culorile fondantului, fie roz, galben ori verde, cu condiția să fie mate, se potrivesc perfect, dând un efect de o dulceață incredibilă!

unghii roz galben verde

Foto: Instagram polishedbyhazel

 1. Motivele florale au emanat întotdeauna delicatețe și feminitate. Dacă mizezi pe un astfel de model, fii sigură că va fi foarte apreciat!

unghii floral

Foto: Instagram miss_esmaltes

 1. Pupicii mari și mici asigură o manichiură perfectă pentru celebrarea iubirii. Trebuie să încerci acest model!

unghii pupici

Foto: Instagram 100happyjess

 1. Ai încercat vreodată combinația de corai cu auriu? Sunt culori calde, senzuale, care, folosite în proporție egală, vor da unghiilor tale un aer extrem de delicat.

unghii corai auriu

Foto: Instagram lailansaqinah

 1. Te-ai ferit până acum de ștrasuri și aplicații? E cazul să le încerci și tu! Poți crea numeroase modele cu ajutorul lor și vor fi foarte apreciate!

unghii cupidon

Foto: Instagram iuliaiovan

 1. Puncte + linii = succes! Fii liberă să folosești tot felul de combinații, pentru o manichiură reușită!

unghii puncte linii

Foto: Instagram polishpals

 1. Ziua Îndrăgostiților este o zi specială pentru toate cuplurile, pentru un el și o ea uniți de un sentiment profund. De ce să nu ilustrăm această poveste?

unghii cuplu

Foto: Instagram vipnailsbr

 1. Albastru, verde și roz - deși pare o combinație de culori mai degrabă copilărească, poate avea un succes devastator dacă păstrăm proporțiile egale.

unghii albastru

Foto: Instagram lastrega

 1. Movul poate fi folosit cu succes în toate nuanțele sale. Va da manichiurii un aspect foate șic, parizian.

unghii kiss heart star

Foto: Instagram annizs

 1. Dacă nu ești adepta unui model clasic, geometric chiar, poți alege un model neregulat. Rezultatul este uimitor!

unghii abstract

Foto: Instagram nailswithtwo

 1. Desigur, Valentine`s Day este despre iubire, despre inimi și, de ce nu, despre ritmul cardiac accelerat pe care ți-l provoacă apropierea de partener. Ți-am dat deja o idee?

unghii inima albastra

Foto: Instagram selftaughtnails

 1. Pink, pink, pink! Fie că folosești o singură nuanță, fie că alegi să îmbini mai multe, rozul nu se demodează niciodată!

unghii roz rosu

Foto: Instagram polishedteacher

 1. Corai și nude dau combinația perfectă pentru o persoană timidă! Dacă nu ai curaj să folosești culori tari precum negru ori verde, încearcă nude și corai. Vor scoate din anonimat orice manichiură!

unghii corai nude

Foto: Instagram poshsalonesthetics

 1. Un fond alb este cel mai potrivit pentru orice fel de model dorești să aplici unghiilor tale!

unghii model alb

Foto: Instagram eelime1998

 1. Fii încrezătoare și folosește orice motiv geometric se potrivește cu personalitatea ta! Ascultă-ți instinctul și niciodată nu vei da greș!

unghii inimioare puncte albe

Foto: Instagram froschstuetzpunkt

 1. Dacă mizezi pe o manichiură simplă, atunci o inimă este suficientă pentru a-ți transforma manichiura uni într-una gata de Valentine's Day!

unghii inimi roz

Foto: Instagram kimbernails

 1. Live, love, laugh! Cât de îmbietor sună! Mai ales dacă alegi să integrezi aceste cuvinte în manichiura ta de Ziua Îndrăgostiților!

unghii scrisoare love

Foto: Instagram tannysmakeupnails

 1. Desenele cu roz și negru, pe un fond alb mat, sunt întotdeauna de senzație printre puștoaicele de liceu. Dacă și ție îți face cu ochiul o astfel de manichiură, nu mai aștepta și încearc-o acum!

unghii modele punk

Foto: Instagram nailpopllc

 1. Griul, la fel ca albul, este baza perfectă pentru o unghie care nu se dorește a fi foarte încărcată. Niște detalii mici, care să nu depășească 30% din unghie, o vor pune în valoare nesperat de mult!

unghii roz gri

Foto: Instagram dripdropnails

 1. Love is all we need – așa spune un celebru cântec de peste hotare! Dacă o luăm mot-à-mot, simpla inscripție a cuvântului „Love” pe unghiile tale transformă orice manichiură într-una perfectă pentru Ziua Îndrăgostiților.

unghii roz negru

Foto: Instagram kristine.gretz

 1. Simplitatea definește o mare parte a femeilor de azi. Un fond alb, neutru, pe care adaugi inimi mari, de culoare roșie, e tot ceea ce îți trebuie pentru Ziua Îndrăgostiților!

unghii alb rosu love

Foto: Instagram milie.nails.creation

 1. Dacă îți dorești să ieși din anonimat, dar vrei să eviți un aspect vizual încărcat, încearcă să folosești combinația de roz mat cu roz sidefat. O să obții manichiura mult visată!

unghii roz mat rosu sidef 

Foto: Instagram kawaiifatcat

 1. De multe ori, detaliul pe o singură unghie este îndeajuns pentru a crea cea mai frumoasă manichiură de Ziua Îndrăgostiților!

unghii roz detaliu

Foto: Instagram brittneypowellblanton

 1. Aplicații precum mici perle ori mărgele discrete sunt perfecte când vrei o manichiură cu tentă extravagantă. Perlele au fost dintotdeauna simbolul bogăției. Așadar, nu ezita să le folosești chiar și pe unghii!

unghii perle

Foto: Instagram nailpopllc

 1. Desigur, nu puteam uita nici de minunata combinație de roșu cu auriu! Mereu la modă, aceasta este adorată de milioane de femei din toată lumea!

unghii rosu auriu

Foto: Instagram missbryanna15

 1. Inimioare roz pe un fond alb? Cu siguranță trebuie încercat acest model, mai ales de Ziua Îndrăgostiților!

unghii roz alb

Foto: Instagram beautyinspirationista

 1. Chiar dacă ai unghiile mici, poți încerca modele grozave de manichiură! Trebuie doar să ai grijă ca modelul să nu fie foarte încărcat.

unghii model

Foto: Instagram channiepoo

 1. Fundițele sunt din nou la modă! Chiar și acest detaliu poate fi pictat cu ușurință pe unghii, făcându-le să pară grațioase și frumoase!

unghii animal print

Foto: Instagram orchidnaillounge

 1. Și modelele marinărești sunt în tendințe! Combinația de alb, albastru și roșu are un efect wow de fiecare dată!

unghii model marinaresc

Foto: Instagram bmary82

 1. Cât de sexi sunt unghiile cu ștrasuri! Dacă nu le-ai încercat până acum, de Ziua Îndrăgostiților ai ocazia să o faci!

unghii strasuri

Foto: Instagram hannahbend84

 1. Dacă stilul tău emană eleganță, iar culoarea roșie este cea pe care mizezi pentru Ziua Îndrăgostiților, atunci aceasta este manichiura care ți se potrivește cel mai bine! Nici foarte încărcată, nici cu alte culori predominante, dar nici uni, aceasta este o variantă perfectă pentru această ocazie!

unghii elegante

Foto: Instagram daryamyr

 1. Petalele de flori au simbolizat dintotdeauna gingășia și puritatea. Dacă îți surâde acest desen, îl poți folosi cu ușurință ca model de unghii.

unghii petale

Foto: Instagram Kaitlyn Dreyling

 1. Rozul se potrivește perfect cu roșul, mai ales dacă cel din urmă este puțin mai închis. Te-ai gândit vreodată la o astfel de combinație pentru unghii?

unghii roz

Foto: Instagram jennbo_24

 1. Orice detaliu aplici pe unghiile vopsite în culori uni nu numai că atrage atenția celorlalți, dar le face să pară mult mai stilizate, mai frumoase!

unghii inima contur negru

Foto: Instagram heidydianira

 1. Dacă te gândești să combini culori precum rozul și albastrul, o idee foarte bună este să le îmbogățești cu buline de culoare albă. Astfel, se face o legătură minunată între cele două culori, iar efectul vizual va fi foarte frumos!

unghii roz buline

Foto: Instagram katiehaile

 1. Orice manichiură roșie poate ieși și mai tare în evidență dacă îi aplici câteva ștrasuri argintii. Nu multe, ci foarte puține, doar ca accent la baza unghiei!

unghii rosii cu aplicatii

Foto: Instagram nailslovedlove

 1. Combinațiile de roșu cu auriu sunt nenumărate! Iată o nouă propunere cu un design spectaculos!

unghii rosu argintiu model

Foto: Instagram jeannicole_

 1. Rozul pal cu negru și auriu formează o combinație de succes!

unghii roz negru inima

Foto: Instagram ndihydi

 1. Orice model de unghii alegi pentru Ziua Îndrăgostiților, inserează și o inimioară! Va avea un efect foarte frumos!

unghii roz model

Foto: Instagram cherrycutiepie

 1. Un alt detaliu extrem de delicat îl reprezintă și broderia, cât mai finuță și mai atent aplicată. Efectul este WOW!

unghii model broderie

Foto: Instagram gingersnaps90

 1. Rozul este o culoare minunată pentru unghii de Ziua Îndrăgostiților! Delicată, dar cu personalitate, este extrem de apreciată de toate femeile din lume!

unghii roz alb

Foto: Instagram polish_those_nails

Surse foto: Instagram

Articolul urmator
5 ceaiuri pentru pielea uscată pe care să le încerci
5 ceaiuri pentru pielea uscată pe care să le încerci
Ce vei face de Ziua Îndrăgostiților?
Incepe quiz
Ce vei face de Ziua Îndrăgostiților?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Alte subiecte care te-ar putea interesa

  Ulei de marula: beneficii și mod de utilizare