Șase idei pentru cel mai romantic Valentine`s Day

Redactor Divahair.ro

Ziua Îndrăgostiților se apropie, iar experiențele memorabile nu sunt chiar ușor de pregătit. Stațiunea Atlantis The Palm vine cu oferte speciale pentru cei ce doresc să facă o surpriză totală partenerului de viață.

De Ziua Îndrăgostiților: 30% discount la bar și 2.500 de dirhami de cheltuială în interiorul complexului Atlantis, The Palm. Mai multe informații aici: https://www.atlantisthepalm.com/special-offers/signature-suites

 

Iată câteva idei pentru a surprinde persoana iubită cu un moment unic:

- Cerere în căsătorie sub nivelul mării, în Restaurantul de lux Ossiano. Mesajul va fi adus sub apă de către scafandri. Preț la cerere.

- Cină sub cerul liber, pe plaja Royal Beach într-un cort romantic, special pregătit doar pentru voi doi. Șampania și un meniu somptuos vor asigura o seară de neuitat pentru amândoi. Preț de la 3.000 de dirhami/cuplu.

- Yoga în cuplu contribuie la îmbunătățirea comunicării și la consolidarea relației dintre parteneri. Participați împreună la cursuri de Hatha Yoga în Acvariul The Lost Chambers. Acest curs se adresează tuturor nivelelor de experimentare și îmbunătățesc flexibilitatea, echilibrul și rezistența. Preț 120 de dirhami/persoană.

 

- Masaj pentru cupluri în exclusivitate la Royal Spa Suite. Apartamentul oferă un cadru generos pentru o explorare totală a relaxării. Un favorit al starurilor, uimitorul apartament oferă un salon și zone private de vestiar, ce conduc direct spre sala de tratament, amenajată exclusiv pentru voi. Terasa privată și uimitoarea cadă așezată pe un piedestal din piatră naturală vă așteaptă presărate cu petale de trandafiri. Prețurile pornesc de la 4.480 de dirhami. 

- O croazieră la apus de soare, în apele Atlantisului, privind soarele coborând în Marea Arabiei. Preț la cerere.

- Un zbor de agrement deasupra Atlantisului, precum și o explorare de sus a renumitelor atracții din celebra insulă. Preț exclusiv pentru un cuplu, începând cu 12.850 de dirhami.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.