Află acum care sunt cele mai bune extensii de par!

Află acum care sunt cele mai bune extensii de par!

Lorena Teacă

Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai bune extensii? Pentru că și tu, la fel ca și noi, vedem în jurul nostru o mulțime de femei, o mulțime de vedete, la care părul le stă fenomenal de bine. La care niciodată nu te-ai putea gândi că acele coafuri pe care tu le vezi atât în reviste cât și la televizor, constă de fapt în alegerea celor mai bune extensii de par care nu se văd. Iar extensiile care nu fac nicio diferență între părul natural și ele, nu pot fi decât acelea extensii din par natural, care îți oferă atât naturelețe, lungime cât și volum în aceeași măsură.

Diferența dintre extensiile de păr naturale și extensiile de păr din alte materiale

Diferența între extensiile de păr naturale și extensiile de par din alte materiale constă chiar în faptul că atunci când le montezi se văd. Nu, nu se vor vedea niciodată în sensul acela de natural, ci odată ce sunt montate pe părul natural, extensiile din plastic au tendința să lucească și să se vadă de fapt că nu sunt integrate conform cu culoarea părului tău, dar să se vadă de fapt și faptul că nu sunt naturale, pentru că acesta este impactul atunci când combini un păr natural cu un păr realizat din plastic.

Singura opțiune pe care o avem atunci când ne dorim extensii de păr, este să optăm pentru cele naturale. Având în vedere că ne dorim să le folosim pe un termen lung, că ne dorim volum, lungime și o culoarea la fel ca cea pe care o avem la păr, automat și costurile pentru un păr natural sunt puțin mai ridicate, față de extensiile de plastic care se vând încă în această industrie. Însă fiecare alege pentru el ce consideră că îi este mai bine. Dar cele mai bune extensii de păr în ziua de astăzi, sunt cele naturale, pe care nu le poate observa nimeni și care îți oferă în primul rând ocazia să le porți oriunde îți dorești și oricât de mult îți dorești, pentru că sunt mult mai calitative ca orice alte extensii. Acesta este și motivul pe care multe vedete l-au folosit atunci când și-au ales extensiile. Un preț mai mare, dar niște extensii de calitate se văd cu ochiul liber.

Bărbat care pune mâna în părul femeilor

Extensii Tape On, Extensii Clip On, Extensii cu Cheratină sau Extensii Microring

Singurele diferențe între aceste extensii o face sistemul de prindere. În sensul că aceste extensii tape on care se regăsesc pe https://extensiizen.ro – se folosesc cu o bandă hipoalergenică, care nu dăunează firului de păr și sunt chiar printre cele mai rezistente extensii pentru păr, diferența fiind că se lipesc la baza suvițelor de păr printr-o bandă super rezistentă.

Extensii Clip On - Sunt acele extensii de păr care pot fi purtate oricând și oriunde, diferența fiind că le poți da jos și pune oricând îți dorești, fără să ai nevoie de un salon în prealabil, iar acum datorită celor de la Zen, vin cu o bandă invizibilă și cleme, pe care odată puse în păr ai o siguranță mai mare că nu se văd, dar și o rezistență mai aparte.

Extensiile cu Cheratina- Acestea sunt acele extensii care se lipesc la cald și poate să asigure un păr lung și strălucitor, fără să fie afectat firul de păr, dacă stilistul care le pune are experiență. Acest tip de extensii sunt permanente.

Extensii Microring - Aceste extensii se fixează în păr prin prinderea unor inelușe pe șuvița firului de păr. Pot fi purtate o perioadă permanentă, dar trebuie fixate de către un specialist, acest sistem de prindere îți oferă posibilitatea să le porți aproximativ 2 luni, apoi le poți da jos, și odată ce ți-ai achiziționat alt set de inelușe.

4 femei intoarse cu spatele

Care sunt într-un final cele mai bune extensii de păr?

Indiferent de sistemul de extensii pe care îl alegi, cele mai bune extensii de par, sunt cele din păr natural. Acestea sunt singurele extensii pe care le poți folosi ca și cum ar fi propriul păr. Le poți tunde, le poți vopsi, le poți spăla și coafoa, le poți utiliza pe o perioadă de timp foarte lungă, iar pentru că ne dorim să faci alegeri bune și corecte, pe Extensiizen.ro ai acum toate opțiune de extensii pe care ți le dorești, dar naturale! Brandul Zen pune se adresează atât stiliștilor cât și clienților, s-a născut din dorința de a oferi tuturor extensii naturale pentru că sunt singurele care în timp rămân la aceeași calitate, practic sunt cea mai bună opțiune pentru oricine își dorește extensii pe termen lung.

Articolul urmator
7 beauty devices în care merită să investești
7 beauty devices în care merită să investești
Cel mai greu test! Nimeni nu raspunde corect la toate cele 10 intrebari
Incepe quiz
Cel mai greu test! Nimeni nu raspunde corect la toate cele 10 intrebari

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (4)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.