Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

Anul 2021 prilejuiește deschiderea unei noi locații Ideal, centre specializate exclusiv în epilarea laser

DivaHair

Oază de înfrumusețare și sănătate în inima Clujului!

Eforturile de îndepărtare a părului lasă în urmă iritații, umflături, zgârieturi, arsuri sau urme de ceară. Părul nedorit îţi dă bătăi de cap indiferent de ce metodă de epilare foloseşti, însă varianta optimă pentru a evita toate aceste neplăceri rămâne epilarea laser.
Tratamentul de epilare cu Laser Dioda este cea mai performantă procedură prin care rădăcinile firelor de păr sunt distruse, creșterea viitoare fiind inhibată.

femeie la salon care isi face epilare definitiva

Locațiile Centrelor Ideal, existente în număr de 124 în Europa, 3 aflându-se în București, se concentrează exclusiv pe epilarea definitivă cu laser, promovând atât profesionalismul, cât și eficiența procedurilor efectuate. Serviciile oferite se adresează tuturor persoanelor adulte, femei și bărbați, acționând asupra pilozității, reducând-o, și reprezentând, totodată soluția pentru vindecarea foliculitei - infecția rădăcinii firelor de par, manifestată prin mâncărimi și inrosiri ale pielii, care se poate trata eficient doar prin epilare definitivă.

În toate Centrele IDEAL, procedura de epilare se realizează cu ajutorul tehnologiei laser cu undă diodă de 6000W, fiind simplă, nedureroasă, rezultatele fiind vizibile după doar 5 ședințe. Acest tip de laser este unicul care reușește să scoată firul de păr la suprafață în timpul ședinței și se adresează tuturor celor 6 fototipuri cutanate.

În funcție de numărul și suprafața zonelor tratate, durata unei ședințe poate varia de la 10 minute, pentru o zonă facială sau corporală de mici dimensiuni – axila, până la maximum 2 ore, tratamentul vizând zone alese împreuna cu specialistul laser.

Durata dintre ședințe diferită în funcție de zona aleasă pentru tratament și anume, de o lună în cazul efectuării zonelor faciale, sau 2 luni în cazul efectuării zonelor corporale. Dupa finalizarea acestui tratament sunt necesare ședințele de întreținere ce se efectuează o dată sau de două ori pe an.

Rezultate se pot observa cu ușurință încă de la prima ședință, reușind să se elimine un procent între 70-80% din cantitatea firului de păr existent, firul de păr devenind mult mai subțire, iar pielea mult mai catifelată. Rezultatele pot fi influențate de fototipul pielii, culoarea firului de păr și grosimea acestuia, metoda de epilare folosită anterior, intervalul de efectuare a celor 5 ședințe laser sau alte afecțiuni medicale.

Epilarea cu laserul dioda este lipsită de durere intrucât dispozitivul este prevăzut cu un sistem de răcire, ce reduce temperatura produsă de lumină la nivelul pielii, această tehnologie asigurând confortul pe toată durata procedurii. În Centrele IDEAL, serviciile de epilare sunt realizate de către personalul medical experimentat, care a beneficiat de formare profesională din partea specialiștilor în epilare laser din Spania.

Centrele IDEAL oferă posibilitatea de a testa în prealabil aparatul laser utilizat, prin programarea la o ședință test gratuită. Condițiile de igienă optimă, personalul tânăr și profesionist, seriozitatea și atenția orientate către fiecare pacient, numeroasele oferte din decursul unui an, valabilitatea extinsă a abonamentelor, accesul în toate locațiile din țară reprezintă avantajele tuturor celor care aleg să treacă pragul Centrelor IDEAL, fie că se află într-unul din cele 3 centre din București, fie în noua locație din Cluj.

Centrele IDEAL - Scala Center Cluj
Strada Someșului 34-36
Mob.: +40739 283 886

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (8)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!