Bourjois prezintă Satin Edition 24h, o colecție de farduri pentru un look sofisticat

Bourjois prezintă Satin Edition 24h, o colecție de farduri pentru un look sofisticat

Alexandra Dragoi

Fardurile de pleoape strălucitoare, cu textură lichidă și aspect satinat sunt un must have în noul sezon! Bourjois lansează, Satin Edition 24h – o nouă colecție perfectă pentru un look chic de zi, cât și pentru un look sofisticat de seară.  

Textură cremoasă și rezistență de durată? Fără urme inestetice? Desigur! Noua colecție Satin Edition 24h îți promite toate beneficiile de mai sus, în plus fardurile sunt disponibile în patru nuanțe strălucitoare, care rezistă pe pleoape pe tot parcursul zilei. 

Cele patru nuanțe satinate, cu pigmenți irizați, variază de la tonuri de bej cu accente aurii (Beige-seller 01), până la castaniu cu accente subtile de bronz (Abracada’brown 04).

fard nuanta 1 fard nuanta 2
fard nuanta 3 fard nuanta 4

Nu-i așa că look-ul tău parizian nu ar putea fi complet fără machiajul ochilor? Începi prin aplicarea fardului Satin Edition 24h în nuanța Beige-seller 01, în colțul interior al ochilor pentru un plus de luminozitate, apoi completează machiajul aplicând nuanța Oh de roses! 02, pe toata suprafața pleoapelor și creează un joc de umbre glamorous cu nuanța Mauve your body 03. Pentru ca machiajul sa fie unul complet, definește linia ochilor printr-un contur subțire cu Liner Reveal Shine și evidențiază genele cu mascara Volume Reveal. Voilà! Look-ul tău este complet acum, iar tu esti gata să strălucești!Fardurile au o textura ușoară și lichidă, care este incredibil de ușor de aplicat datorită aplicatorul cu vârf fin care se regăsește în interiorul sticlei colorate. Ambalajul este unul familiar pentru consumatoarele Bourjois, fiind inspirat de recipientul în care este vândut unul dintre cele mai populare rujuri de la Bourjois, Rouge Edition Velvet, un produs nelipsit din trusa de machiaj a femeii moderne.  

Colecția Satin Edition 24h a fost testată de 55 de femei, iar rezultatele sunt următoarele:

fata cu robotel

- 84% dintre femei se declară mulțumite de textura ultra-cremoasă;

- 80% sunt de acord că formula rămâne ușoară și confortabilă toată ziua;

- 87% sunt de acord că nuanțele sunt ușor de purtat.

Satin Edition 24h

- Efect radiant și satinat

- Formula lichidă

- Ușor de aplicat

- Rezistență de până la 24h

Nuanțe

- Beige-seller (01): bej cu accente aurii

- Oh de roses! (02): roz delicat cu accente aurii

- Mauve your body (03): mov deschis cu tonuri de nude

- Abracada’brown (04): castaniu cu accente subtile de bronz

Pret recomandat: 49,99 lei

Colecția este disponibila începând cu luna martie.

Cumpărătorul (Distribuitorul) are deplina libertate de a-și stabili prețurile de revânzare, reducerile, discount-urile, etc. pentru toate produsele achiziționate de la Coty (Furnizor),  indiferent de prețul maxim de recomandare, inclusiv în cazul în care produsele sunt destinate unei promoții. De asemenea, Cumpărătorul (Distribuitorul) este liber să își stabilească propria politică promoțională, prin aplicarea de reduceri sau rabaturi sau a oricăror avantaje acordate clienților săi, independent și/sau suplimentar față de operațiunile promoționale inițiate de către sau împreună cu Coty (Furnizorul).

Surse foto: Bourjois

Articolul urmator
Laser CO2: beneficii și recomandări
Laser CO2: beneficii și recomandări

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.