Bruno Vassari – De 10 ani “Cel mai bun brand de cosmetice profesionale”

Redactor Divahair.ro

Brandul Bruno Vassari se menține în topul preferințelor specialiștilor esteticieni, fiind premiat în cadrul celui de-al IX-lea Congres de Medicină Anti-Aging ca fiind “Cel mai bun brand de cosmetice profesionale”. Distribuit de 10 ani în România de către Beauty One, Bruno Vassari se bucură de atenția profesioniștilor din domeniul esteticii profesionale încă din 2007, atunci când a cucerit pentru prima dată piața de înfrumusețare, fiind cel mai utilizat și apreciat brand de cosmetice profesionale faciale și corporale din saloanele și centrele estetice din România.

bruno vassari premiu

Bruno Vassari s-a remarcat de-a lungul timpului prin calitatea, inovația permanență a tratamentelor și a produselor ce înglobează ultimele cercetări științifice din domeniu, oferind rezultate vizibile încă de la prima ședință. Fie că discutăm despre remodelare corporală, terapii faciale anti-aging, acnee severă, probleme pigmentare sau doar hidratarea unui ten tern și uscat, Bruno Vassari asigură soluții complete pentru fiecare tip de ten și tratamente cu ingrediente active pentru orice problemă în materie de estetică facială și corporală.

Beauty One, lider pe piața de înfrumusețare din România, a participat pentru a două oară la Congresul de Medicină Anti-Aging, atât cu produse cosmetice, cât și cu tehnologii de ultima generație pentru tratamente faciale și corporale, câștigând și premiul pentru Eximia care a fost desemnat “Cel mai bun echipament în slăbirea profesională”. Doctorul Cătălin Enachescu a fost alături de echipa Beauty One, susținând o prezentare despre cele mai noi și inovatoare terapii în rejuvenarea faciala și remodelarea corporală. 

bruno vassari premiu

A IX-a ediție a Congresului Internațional de Medicină Anti-Aging este un eveniment de referință pentru profesioniștii și specialiștii din domeniul esteticii medicale care se diferențiază prin abordarea medicinei anti-aging bazată pe dovezi și prezentări științifice asociate cu workshop-uri susținute de medici și specialiști în estetică profesională.

Articolul urmator Șapte produse cosmetice populare care nu sunt folositoare

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.