Cat-eye - manichiura anului 2018

Cat-eye - manichiura anului 2018

Sorina Corneanu

De la manichiura holografică până la cele mai frumoase modele de unghii french cu gel, manichiurile anului 2018 au adus spectaculozitate, feminitate și culoare. Iar dacă erai obișnuită cu celebrul machiaj cat eye, acum e momentul să descoperi că manichiura cat eye face furori în rândul trendurilor de sezon. Asemeni ochilor unei pisici, unghiile realizate după modelul cat eye reflectă strălucire, iar extravaganța lor este imbatabilă!

Iată cât de simplu poți realiza acasă o manichiură cat eye!

Iată cum arată cea mai frumoasă manichiură a anului 2018!

Manichiura cat eye îți permite să renunți la accesoriile care „îngreunează” unghia și să te rezumi la culorile metalice, electrizante. O manichiură realizată în tonuri de auriu luminos te ajută să obții efectul ochilor de pisică și să fii cuceritoare. Mai ales pe timpul verii, când strălucirea e un stil de viață, o astfel de abordare îți poate schimba starea de spirit.

unghii lucioase

Foto: Pinterest

Negrul, violetul și strălucirea particulelor argintii sunt elementele-cheie petru o manichiură cat eye spectaculoasă, rafinată și cu personalitate! Pentru că își dorește să împace și preferințele pentru unghia lungă, și dorința de a păstra unghiile scurte, comode, și rafinamentul, manichiura cat eye sugerează o lungime potrivită a unghiei. Echilibrul este întotdeauna cea mai bună alegere.

unghii metalizate

Foto: Pinterest

Nuanțele de albastru, bleu-ciel, gri petrol și negru strălucitor sunt tonurile care te ajută să te remarci asemeni ochilor unei pisici noaptea. Manichiura se potrivește atât ziua, la birou, cât și seara, la un eveniment sau la o ieșire între prieteni, indiferent de locul ales sau de ținuta pe care o porți.

unghii albastre

Foto: Pinterest

O manichiură în nuanțe gri-petrol mate și ușoare reflexii strălucitoare este potrivită în special femeilor care vor să strălucească discret. Rafinată, subtilă și potrivită în orice context, această manichiură îți oferă un plus de stil.

unghii gri mate

Foto: Pinterest

Nimic nu întrece manichiura cat eye în nuanțe de verde închis și ușoare străluciri aurii! O astfel de manichiură te ajută să te exprimi mai bine.

manichiura verde

Foto: Pinterest

Imaginează-ți cum arată nuanțele de roșu-sângeriu în varianta cat eye și reinventează clasicul. Manichiura pe baza nuanțelor de roșu nu se demodează, chiar dacă trece prin diferite etape și transformări, tocmai pentru că eleganța este atemporală.

unghii rosu metalizat

Foto: Pinterest

Efectul magnetic al privirii pisicii se reflectă perfect într-o manichiură cat eye. Indiferent dacă ești adepta unghiilor scurte sau lungi, dacă preferi culorile îndrăznețe sau pe cele discrete, manichiura cat eye este o tendință care împacă toate gusturile și stilurile, fără a se demoda odată cu schimbarea trendurilor.

Surse foto: Pinterest

Articolul urmator
Cuticule uscate: cauze și tratament
Cuticule uscate: cauze și tratament
Ce spune manichiura ta despre tine?
Incepe quiz
Ce spune manichiura ta despre tine?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (6)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.