Ce este liftingul de gene și de ce ar trebui să îl încercați

Ce este liftingul de gene și de ce ar trebui să îl încercați

Redactor Divahair.ro

Dacă sunteți în căutarea unui aspect mai definit al ochilor și a unei întrețineri reduse în fiecare dimineață, liftingul sau laminarea genelor este cu siguranță pentru dumneavoastră sau pentru clienții dumneavoastră.

Așa-numitul lifting ar trebui să îndoaie genele naturale în curbura vizibilă și să ofere ochilor un aspect nou în cel mai natural mod. Cum este posibil acest lucru? Deoarece folosește doar genele naturale în procesul de curbare și genele naturale nu mai arată/cresc drept în jos, ci pe curbură, chiar și fără rimel.

cadru cu ochi deschis

Cum se întâmplă procesul de lifting a genelor?

Procesul de lifting are loc cu ochii închiși, în timp ce dvs. sau clienții dvs. vă așezați confortabil pe pat și nu este dureros. Genele inferioare sunt izolate cu tampoane de hidrogel, iar genele superioare trec prin procesul de ridicare semipermanentă. Rolele de lifting din silicon pe care vor fi ridicate genele sunt lipite pe piele pe pleoapele închise - lipiciul de lifting este formulat pentru pielea sensibilă. În procesul de lifting, de obicei, se folosesc două compoziții cremă care se aplică pe gene.

Mai întâi pentru a înmuia structura părului și apoi pentru a fixa părul în curbura dorită. Fiecare compoziție poate dura între 10 și 20 de minute, în funcție de grosimea genelor naturale ale clienților. Deoarece cremele sunt atât de delicate, este foarte greu să prelucrați sau să ardeți genele naturale. Produsele de lifting sunt printre cele mai sigure produse pentru începători, pentru a-i ajuta să stăpânească acest serviciu de înfrumusețare fantastic fără să se grăbească.

Puteți nuanța genele imediat după lifting?

Da! De fapt, se recomandă nuanțarea genelor naturale, deoarece compozițiile de creme de prelucrare deschid ușor genele naturale, cu 0,5-1 ton. Nuanțarea contribuie la efectul mai spectaculos al liftingului genelor, iar clientul este, de obicei, mai uimit atunci când vede genele mai întunecate și ochii mai definiți, ceea ce oferă o senzație de parcă ar fi fost deja aplicat rimelul.

Este liftingul sigur pentru genele naturale?

Absolut, într-o singură condiție; când este efectuat corect. Ce înseamnă? Tratamentul corect de lifting al genelor efectuat în mod repetat poate contribui la o creștere mai sănătoasă și mai puternică a genelor și poate ajuta genele naturale să crească într-o direcție mai corectă. Când tratamentul este făcut incorect, poate deteriora genele naturale și chiar le poate rupe sau arde. Un lucru grozav despre produsele specializate este că acestea conțin de multe ori ulei de ricin, mușețel și extract de hiperic, gel de aloe, complex mineral-vitaminic și pantenol, care contribuie la un tratament mai sigur și de succes. Rețineți întotdeauna să căutați pregătire profesională - produsele sunt create pentru profesioniști și fiecare marcă oferă componente diferite și metode de utilizare diferite.

Ce este laminarea genelor?

O laminare de gene este ca o versiune actualizată a unui lifting. Nu mai ridicați doar genele naturale, ci de asemenea, adăugați un tratament de terapie. Laminarea înseamnă că încheiați tratamentul prin adăugarea unui produs pe bază de ulei și vitamine pentru a hrăni firele de păr naturale, care închide structura firului de păr, acționând ca un strat de acoperire protector și strălucitor asupra structurii genelor. Laminarea genelor este un pas terapeutic final pentru un lifting de gene de calitate și mai sănătos.

Iată care sunt cele 8 beneficii ale laminării genelor:

  • Aplicare rapidă (45 de minute)
  • Durată de 4-6 săptămâni
  • Procedură ușoară și nedureroasă
  • Protecția și întărirea genelor
  • Realizat din ingrediente naturale precum uleiul de ricin
  • Efectul unor gene mai groase și mai ondulate
  • Cea mai bună alternativă a extensiilor de gene
  • Poate fi folosit cu rimel
Articolul urmator
Yoga pentru față: beneficii și idei de exerciții
Yoga pentru față: beneficii și idei de exerciții
In ce loc ar trebui sa fii ceruta in casatorie?
Incepe quiz
In ce loc ar trebui sa fii ceruta in casatorie?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.