Ce spune culoarea părului despre tine? Vopsește-ți părul cu produsele de la Iglow.ro

Ce spune culoarea părului despre tine? Vopsește-ți părul cu produsele de la Iglow.ro

Redactor Divahair.ro

O schimbare de look înseamnă o schimbare completă de stare. Orice femeie se simte mult mai bine după ce are parte de o recondiționare de look. Părul este una dintre cele mai vizibile părți ale corpului, deci cel care poate reda cel mai bine o schimbare pe care o vede oricine. Orice nouă tunsoare sau schimbare de culoare poate spune multe lucruri despre persoana respectivă. Știai că există într-un fel o corelație între culoarea părului și tipul de personalitate a unei persoane?

Află că poți apela la cei de la iglow.ro pentru orice schimbare de look de acest gen. Vei descoperi aici o gamă vastă de culori pentru păr de la branduri diferite astfel încât să găsești exact ceea ce ți se potrivește. Alături de vopsele găsești și decoloranți, oxidanți, pudre și chiar produse pentru îngrijire.

Culoarea părului și tipul de personalitate

Nici o regulă nu este universal valabilă, dar uneori totuși sunt anumite caracteristici care se aplică. Poți descoperi și care este culoarea pentru păr potrivită în funcție de personalitatea ta înainte de a face o schimbare de acest gen, iar iGlow te ajută în acest sens cu toate produsele de care ai nevoie. Poate că aceste corelații între păr și personalitate se datorează și încrederii pe care o capătă o femeie după o astfel de schimbare. Cu cât te simți mai bine în pielea ta cu atât ai mai multă încredere în tine și poate ai și mai mult curaj.

  • vopsea de parBlond: sunt femeile ce se simt mereu tinere. Sunt bunătatea întruchipată și fragile uneori. În funcție de nuanța blondului pot fi spuse mai multe lucruri pentru că există acel blond deschis ca soarele ce redă ideea de persoană copilăroasă, mereu veselă și acel blond în nuanțe puțin mai închise, de femeie senzuală. Poți găsi orice nuanță de blond în categoria de vopsea de par Proco, de la iGlow.ro.
  • Brunet: astfel de femei par mai greu de abordat deoarece au acel aer de superioritate poate, unele par chiar severe și foarte serioase. Pe de altă parte chiar acest aspect care le face poate inabordabile este și cel care redă o senzualitate aparte. Misterul le caracterizează și cu siguranță majoritatea sunt impunătoare. Sunt poate acele femei care ar face față cu brio într-o lume a bărbaților. Poți găsi pe site în gama de vopseluri Innovation astfel de nuanțe puternice de brunet.
  • Șaten: se spune că femeile cu păr șaten sunt cele care redau cel mai mare grad de încredere. Sunt persoane blânde, care au un farmec aparte. Deseori femeile care au părul șaten sunt cele constante și foarte muncitoare, motiv pentru care obțin mereu ceea ce își propun. Sunt disponibile pe site mai multe variante de șaten, deci alege-l pe cel care se potrivește în funcție de culoarea tenului tău.
  • Roșcat: femeile cu o personalitate puternică sunt în general roșcate. Pot fi precum focul, impulsive, dar și îndrăznețe și pasionale. Se pot plictisi repede de ceea ce fac, dar cert este că au o viață intensă, plină de noi experiențe. Este poate simbolul feminității extreme. O femeie puternică și sinceră, dar și sensibilă poate opta pentru o astfel de culoare.

Accesează site-ul iglow.ro și descoperă toate produsele disponibile în materie de beauty, precum și vopselele de păr perfecte pentru tine.

Articolul urmator
Căderea părului la menopauză: de ce apare și cum o tratezi
Căderea părului la menopauză: de ce apare și cum o tratezi
Quiz: Îți ghicim culoarea părului, în funcție de cumpărăturile pe care le faci!
Incepe quiz
Quiz: Îți ghicim culoarea părului, în funcție de cumpărăturile pe care le faci!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.