Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

Cele mai frumoase tunsori pe care le vei vedea în 2020

Redactor Andreea Baluteanu

Cu toate noile tehnologii din haircare și accentul care este pus pe îngrijire și pe evitarea ingredientelor nocive, atât pentru noi, cât și pentru mediu, nu e de mirare că vom începe anul 2020 cu accentul pus pe naturalețe.

Astfel, tunsorile la modă din 2020 au grijă să îți evidențieze frumusețea, ținând la distanță ostentativul sau nefirescul. Vezi mai jos care sunt principalele tendințe și cele mai frumoase tunsori ce vor face ravagii anul acesta!

Top cele mai wow tunsori din 2020

Cel mai înțelept lucru pe care ai putea să îl faci acum? O programare rapidă la stilist. Este timpul să dai un suflu nou tunsorii tale, ceea ce va fi atât de simplu, dat fiind faptul că ne așteaptă un an plin de oferte tentante în ceea ce privește tunsorile la modă. Un scurt rezumat? Bobul continuă să domine tendințele, părul lung de Cosânzeană își reia locul din povești, iar naturalețea e cheie.

tunsori colaj

Vezi care sunt ideile care ne-au cucerit pe noi în rândurile de mai jos!

Bobul „soft”

Când spunem că se poartă bobul soft, nu ne referim nici pe departe la un bob moale, tăiat pe un păr catifelat, ci la delicatețea liniilor. Bobul scurt cu linii aproape grafice câștigă la capitolul naturalețe: așa arată cea mai cool tunsoare a anului 2020. Dacă vârfurile ies în afară, cu atât mai bine, iar în cazul în care cărarea pornește pe un drum sinuos, ești și mai aproape de succes. Frumoasa Kaia Gerber e cel mai bun exemplu în acest sens.

Kaia Gerber

Sursa foto: Pinterest

Bretonul „perdea”

Anul 2020 revine cu a sa dragoste pentru breton, pe care a învățat-o de la 2019. Sunt mai multe tipuri de breton care se poartă acum, dar cel tip perdea e regele absolut. Despre ce e vorba? Despre un breton imperfect, filat, care se așază frumos în șuvițe, pe frunte, și care este despărțit la mijloc, ca și cum tocmai l-ai fi dat la o parte într-un gest seducător. Bonus: acest tip de breton e foarte ușor de aranjat și crește frumos în trepte care încadrează fața.

breton perdea

Sursa foto: Pinterest

Bobul franțuzesc

Suntem fascinate de acel chic inefabil al fetelor de la Paris și, mai ales acum, că am început să apreciem valoarea naturaleții, suntem hotărâte să le aflăm toate secretele. Dincolo de buzele impecabil rujate și de tenul perfect, părul abundă în acel je ne sais quoi… Bobul franțuzesc e scurt, rebel, cu breton franjurat și factor minim de întreținere.

bob frantuzesc

Sursa foto: Pinterest

Părul lung

Nici cosițele de Rapunzel nu dispar din centrul trendurilor în ceea ce privește tunsorile din 2020, iar atunci când o vedem pe Gigi Hadid, parcă ne vine să ne vopsim blond și să nu ne mai tundem părul niciodată. Ce e diferit în 2020? Deși vor mai fi cu siguranță fete care poartă extensii, la modă e părul lung natural, cel pe care îl îngrijești ca pe ochii din cap și care sclipește de putere și de sănătate. Fie că mizezi pe trepte, fie pe o lungime uniformă, nu ai cum să greșești.

Gigi Hadid

Sursa foto: Pinterest

Bobul asimetric

Vrei să respecți tendințele, dar în felul tău? Împletește rebeliunea asimetriilor cu caracterul „pașnic” al unui bob și poți obține cea mai cool tunsoare a tuturor timpurilor. Naomi Watts este un exemplu uluitor în acest sens: LOB-ul ei e pe de o parte ondulat, blond și angelic, iar pe de altă parte - scurt și texturat. Această tunsoare la modă în 2020 este ideală dacă nu îți place să te aranjezi prea mult, dar nici nu concepi să etalezi orice altceva decât un haircut ce atrage toate privirile.

Naomi Watts

Sursa foto: Pinterest

Bretonul scurt

„Baby bags” sunt iar la modă și nici nu ne mirăm. Acest detaliu de haircut în tendințe în ultimii ani întinerește și este magnific dacă vrei să îți accentuezi sprâncenele și culoarea ochilor. În plus, bretonul scurt e fabulos dacă nu te imaginezi fără fruntea acoperită de păr, dar nici nu vrei să treci o dată la două săptămâni pe la coafor pentru a-ți menține liniile perfecte. Până ce va crește și va depăși nivelul sprâncenelor, tu vei fi gata pentru o nouă programare.

breton scurt

Sursa foto: Pinterest

LOB-ul

După ce a privit de sus, din fruntea clasamentelor, la toate celelalte tunsori în anii trecuți, bobul lung a suferit o „cădere”. Deși nici acum nu mai e cel mai dorit haircut (acest loc aparține bobului scurt), LOB-ul revine însă în atenția noastră. Alege neapărat o variantă precum cea purtată în imaginea de mai jos de Ana de Armas: cu șuvițe mai deschise în dreptul feței, care dau un aspect young și fresh, și cu trepte extrem de subtile. E una dintre tunsorile care vor face ravagii mai ales în timpul verii.

Ana de Armas

Sursa foto: Pinterest

Pixie

Era practic de neconceput ca alături de atât de multe boburi să nu regăsim măcar o variantă de tunsoare scurtă în 2020. De data aceasta, pixie este alegerea. Beneficiind de o întreținere minimalistă a șuvițelor, pixie trebuie totuși „purtat” mai des pe la salon, dar îți dă un aer atât de edgy și de cool printre toate fetele cu păr de lungime medie încât merită efortul. Atunci când te tunzi, cere fie un pixie a la Mia Farrow în anii 70, fie mizează pe liniile mai avangardiste și mai rebele ale tunsorii lui Kristen Stewart.

Kristen Stewart

Sursa foto: Pinterest

The „bowl” bob

Deși este cel mai greu de întreținut variantă de bob, nu puteam să uităm de ea, mai ales că a atras privirile tuturor pe catwalk la Marc Jacobs. The Bowl Bob a fost făcut celebru în anii 60 de Mary Quant și a revenit acum în forță. E vorba practic despre o variantă sofisticată a tunsorii castron, dar mult mai stilată. Apelează neapărat la un stilist cu experiență, deoarece nu e o tunsoare ușor de obținut, și ține cont de forma feței tale atunci când stabilești lungimea bretonului.

bowl bob

Sursa foto: Pinterest

Simplitate absolută

Cel mai important trend în materie de tunsori din 2020 este simplitatea. Trăim vremuri atât de complicate încât preferăm ca măcar cu părul să nu mai avem parte de bătaie de cap. Cu influențe din anii 70 și 90, tunsoarea până la umeri, cu câteva trepte care încadrează fața, respectând întocmai textura părului tău, e un vis pentru femeile care se feresc de instrumentele de coafat. Doar spală părul, hidratează-l și usucă-l cu foehnul (sau nu) și gata, arăți bestial. De ar fi toate atât de simple în lume!

par pana la umeri

Sursa foto: Pinterest

Acestea sunt tunsorile momentului, cele care vor face ravagii în 2020! Mizând pe naturalețe și simplitate, bobul și „frații” lui de mai sus au fugit cu inimile noastre.

Vezi care sunt și cele mai dorite culori de păr din 2020! Află și care sunt cele mai frumoase coafuri pentru păr creț!

Surse foto: Pinterest

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.2 (4)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!