Cele mai frumoase tunsori pentru păr subţire care se poartă în 2020

Cele mai frumoase tunsori pentru păr subţire care se poartă în 2020

Redactor Andreea Baluteanu

Pentru multe dintre noi, părul subțire pare a fi un adevărat blestem! Lipsit de volum, plat, căzând fără viață în jurul feței, acest tip de podoabă capilară poate compromite aspectul celei mai frumoase fete din lume.

Cu toate acestea, nu te lăsa să cazi în capcana disperării, deoarece părul subțire, fin și lipsit de volum poate fi adus destul de ușor pe calea cea bună. Cu o dietă echilibrată, bogată în proteine de calitate, și o rutină de îngrijire a părului temeinică, bazată pe produse care vizează îngroșarea firului, vei obține rezultate wow. Ce ajută însă în chip fabulos? Tunsorile pentru păr subțire. Îți prezentăm în rândurile de mai jos opțiunile la modă acum. Iată cum să te tunzi în 2020 pentru un aspect fabulos!

9 tunsori pentru păr subțire la modă în 2020

Părul subțire, lipsit de volum, poate avea un efect de îmbătrânire și poate umbri chiar și cele mai frumoase trăsături. Ceea ce nu înseamnă, nici pe departe, că este o problemă cu care „te-ai pricopsit” pe viață. Dimpotrivă, părul subțire poate fi readus la viață cu tunsoarea potrivită. Scopul tău este acela de a conferi volum, de a crea asimetrii și de a construi aparența de „plinătate” a podoabei tale capilare. Vezi cum, în rândurile de mai jos, prin cele mai frumoase tunsori pentru păr subțire la modă acum! 

Pixie rebel

Kristen Stewart nu are firul subțire, dar tunsoarea sa reprezintă o lecție prețioasă pentru fetele care se confruntă cu această problemă. Vedeta din „Twilight” a optat pentru un pixie cu volum în creștetul capului, pe care îl aranjează cât mai „wild” cu putință. Răvășește cu stil șuvițele și nimeni nu va mai putea spune că ai părul rar sau fin. Un alt truc de aplicat? Apelează la rădăcini mai închise la culoare și la vârfuri blonde, o tehnică adesea pusă în valoare de vedete.

Kristen Stewart

Sursa foto: Pinterest

Bob umflat cu breton

Spre deosebire de interpreta Bellei, frumoasa dansatoare Julianne Hough se confruntă cu problema părului lipsit de volum. Cu toate acestea, stiliștii ei au „salvat-o”, imaginând una dintre cele mai potrivite tunsori pentru păr subțire din 2020. Bobul scurt, până la bărbie, este tuns în trepte și răvășit cu degetele, pentru a părea mai umflat. Bretonul lung contribuie de asemenea la accentuarea impresiei de volum. Iată o tunsoare capabilă de magie!

Julianne Hough

Sursa foto: Pinterest

Bob răvășit

Cu siguranță, bobul este preferatul tunsorilor din 2020, dar este și mai cool atunci când ne scapă de coșmarul părului fin. Nina Dobrev exemplifică mai jos un haircut excelent pentru păr subțire. Tunde un bob în trepte, aranjează-l cu cărare laterală și aplică la rădăcini un produs pentru volum, care să îți lase șuvițele pline de viață. Efectele vor fi wow!

Nina Dobrev

Sursa foto: Pinterest

Bob rotund

Dacă stilul ultrarebel nu e chiar amprenta ta în modă, atunci vei adora propunerea superbei Kate Bosworth. Vedeta nu a impresionat prin desimea șuvițelor și de aceea ne e încă și mai dragă, fiind un exemplu că poți tăia respirația și dacă natura nu a fost generoasă cu părul tău. Bobul rotund conferă impresia de „plinătate”, iar cărarea pe o parte accentuează volumul. Usucă părul cu capul în jos și apoi aranjează-l cu peria și finisează cu un spray pentru strălucire.

Kate Bosworth

Sursa foto: Pinterest

Bob scurt

O lecție pe care trebuie să o înveți pentru viață este aceea că, cu cât părul este mai scurt, cu atât pare și mai des. Rachel McAdams e modelul nostru în acest sens: un bob scurt și filat, până la bărbie, cu cărare pe o parte, cel mai eficient artificiu pentru volum, și cu șuvițe mai deschise la vârfuri te va face să te întrebi cum te de-ai considerat vreodată o femeie cu păr rar sau subțire.

Rachel McAdams

Sursa foto: Pinterest

Pixie rotund

Pe aceleași linii rotunde mizează și Michelle Williams, pentru care pixie-ul a devenit semnătură. Dacă Kristen Stewart pune întotdeauna accentul pe un aspect răvășit al părului, Williams preferă lookul cuminte, de zână blondă și blândă. De date aceasta, testează puterea unui breton scurt, tăiat în trepte și aranjat pe frunte, care să echilibreze trăsăturile. Ține cont că tunsoarea este magică și dacă ai fața rotundă.

Michelle Williams

Sursa foto: Pinterest

Păr creț tuns în scări

Îți vine sau nu să crezi, și Zoe Saldana are probleme cu părul subțire. Tocmai de aceea, tunsoarea sa e cu atât mai importantă. Părul de culoarea abanosului e tuns în trepte extrem de subtile și beneficiază și de „mirajul” cărării pe o parte. De valorificat este și coafura cu bucle aranjate în latura opusă cărării, ceea ce va conferi impresia de podoabă capilară generoasă și bogată.

Zoe Saldana

Sursa foto: Pinterest

Păr lung tuns în trepte

Tot pe trepte mizează și Gwyneth Paltrow, diferența fiind acum reprezentată de faptul că actrița are un păr fin, subțire și drept. Începând din dreptul claviculei, scările conferă impresia de volum, dar au și un efect superb de întinerire. Ce mai e de remarcat? Jocul genial de șuvițe, care o deschid pe divă la față, șterg ani de pe chip și, în plus, completează de minune această tunsoare pentru păr subțire din 2020.

Gwyneth Paltrow

Sursa foto: Pinterest

Vârfuri întoarse în interior

Nu ne permitem să o acuzăm pe Kate Middleton că ar fi altfel decât perfectă și știm că părul ei e des și bogat, dar apelăm la exemplul Ducesei fiindcă poartă (ca și Meghan Markle, de altfel) o tunsoare perfectă pentru păr subțire și, în plus, la modă în 2020. Care este artificiul? Simplu! LOB-ul tuns tot în scări subtile are vârfurile întotdeauna aranjate în interior și buclate delicat, ceea ce conferă instant impresia de păr mai bogat. Nu degeaba viitoarea Regină a Angliei a adus la rang de marcă înregistrată această coafură.

Kate Middleton

Sursa foto: Pinterest

Te plângi mereu de lipsa volumului? Aceste tunsori pentru păr subțire din 2020 vor constitui salvarea ta!

Ține cont că îngrijirea părului este la fel de importantă! Ca să rezolvi problema de la „sursă”, investește în cinci șampoane pentru păr subțire, care curăță în profunzime și conferă volum!

Surse foto: Pinterest

Articolul urmator
Chic, fabuloase și atât de la modă! Top 8 culori de păr care vor domina toamna 2023
Chic, fabuloase și atât de la modă! Top 8 culori de păr care vor domina toamna 2023
Ce culoare de păr ți se potrivește în această primăvară?
Incepe quiz
Ce culoare de păr ți se potrivește în această primăvară?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (4)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.