Cinci obiceiuri care te vor ajuta să arăţi mereu impecabil

Cinci obiceiuri care te vor ajuta să arăţi mereu impecabil

Redactor Divahair.ro

Cel mai probabil toate femeile îşi doresc să arate în orice moment ca scoase din paginile unei reviste de modă. Trecând de punerea în scenă pe care o presupune un editorial de modă, să îţi doreşti să arăţi în fiecare zi cât de bine să poate nu este un obiectiv atât de nerealist pe cât poate părea. Desigur, întotdeauna vor exista şi zile în care, din cauza unei nopţi nedormite sau a unei stări de sănătate deteriorate, nu o să fii în dispoziţia necesară pentru a-ţi crea un look strălucitor. Totuşi, în majoritatea zilelor poţi arăta impecabil şi asta implementând câteva mici schimbări. Iată care sunt cele cinci obiceiuri care te ajută să arăţi mereu exact aşa cum îţi doreşti.

1. Atenţia la detalii

Se spune că diavolul stă în detalii, mai ales atunci când ne referim la un element aproape imperceptibil, la prima vedere, care strică o imagine de ansamblu de altfel cât se poate de armonioasă. Aşadar, ca să arăţi întotdeauna impecabil, fii atentă şi la detaliile care par irelevante. De exemplu, starea dresurilor pe care le porţi, tivul fustelor, felul în care combini bijuterii din metale diferite sau pedichiura. Având mereu grijă de garderoba ta şi având o rutină de îngrijire personală bine pusă la punct, vei arăta mereu cât se poate de elegant.

femeie eleganta cu ochelari de soare

2. Abilităţi utile

Orice femeie care se respectă ar trebui să ştie să îşi aranjeze părul singură, chiar dacă e vorba doar de o coafură foarte simplă. Chiar dacă pentru evenimentele importante mergi la coafor, ar fi util pentru imaginea ta să poţi să îţi aranjezi singură părul. Investeşte într-un uscator de par de bună calitate sau orice alt instrument electric care să te ajute să obţii cel puţin o coafură simplă, dar de bun gust, pe care să o poţi executa fără ajutor.  Detalii aici. De asemenea, ar fi util să ştii să-ţi retuşezi singură manichiura şi pedichiura şi chiar să-ţi aranjezi sprâncenele suficient de bine încât să arate rezonabil până la următoarea vizită la salon.

3. Ţinute de urgenţă

Te-ai trezit târziu şi nu ştii exact cu ce să te îmbraci sau ai realizat în ultimul moment că rochia pe care intenţionai să ţi-o pui are tivul descusut? Evită astfel de situaţii care îţi perturbă programul obişnuit, având una sau două ţinute pregătite dinainte. Ideal ar fi să îţi pregăteşti haine cu o seară înainte, astfel încât să ai timp să le calci sau să le faci mici retuşuri, dacă sunt necesare. Chiar şi în astfel de cazuri, tot e bine să ai un plan B sub forma unei rochii care nu se șifonează sau a unei perechi de pantaloni şi a unei bluze gata să fie îmbrăcate. În felul acesta poţi evita situaţia neplăcută în care întârzii la serviciu sau în altă parte pentru că nu ştiai cu ce să te îmbraci.

4. Piese de „semnătură”

Piesele de semnătură sunt de obicei acele accesorii, unicat sau nu, care îţi scot în evidenţă ţinuta, dar şi personalitatea. Poate fi o eşarfă pe care o ai de la mama ta sau un inel pe care l-ai găsit într-un butic vintage. Important este să fie relevant pentru gusturile tale şi pentru stilul tău de viaţă. Desigur, există şi posibilitatea de a-ţi face o bijuterie pe comandă, după un design propriu şi cu o semnificaţie specială pentru tine. Ce poate fi mai şic decât atât?

5. Maniere impecabile

Indiferent cât de bine îmbrăcată este o femeie, stilul ei trece dincolo de haine şi este o reflecţie a personalităţii şi a caracterului său. Oricât de rafinată ar fi ţinuta ta, ea nu poate fi cu adevărat elegantă dacă manierele tale nu sunt. Fii politicoasă, atentă la nevoile celorlalţi, deschisă şi zâmbitoare. Farmecul personal este cel mai bun accesoriu!

Ţinând cont de sfaturile de mai sus şi, cu puţină organizare şi atenţie la detalii, şi tu poţi arăta excelent în fiecare zi!

Surse foto: Unsplash.com

Articolul urmator
Ce sunt ridurile marionetă și cum previi apariția lor
Ce sunt ridurile marionetă și cum previi apariția lor
Câți bărbați vor plânge după tine?
Incepe quiz
Câți bărbați vor plânge după tine?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.5 (32)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.