Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

Coafura regală: cum să îți aranjezi acasă, în câteva minute, părul precum Kate Middleton

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Când vine vorba de hairstyling, Ducesa de Cambridge este un adevărat model pentru multe dintre femeile de pe Glob. Coafurile lui Kate Middleton reprezintă un adevărat brand și impun standarde în materie de frumusețe și formă a părului.

kate

Chiar și în perioada de izolare, Kate, mamă a trei copii, a reușit să-și mențină aspectul incredibil al părului, renunțând la onduleurile și cocurile sofisticate și alegând coafuri mai simple, dar de efect.

Stilul clasic, fie în coadă de cal, fie în bucle lejere scoate în evidență ovalul delicat al feței ducesei și forma perfectă a obrajilor ei, după cum arată James Johnson, un stilist celebru al vedetelor.

”Kate este recunoscută pretutindeni în lume pentru coafura ei sofisticată, cu bucle în vânt și onduleuri perfecte, dar în perioada de izolare a preferat variante mai simple, care se pot realiza și acasă”, a subliniat hairstylistul.

Tipuri de coafuri adoptate de Kate Middleton acasă

Pentru că nu a mai mers la coafor, dar a avut apariții online, Ducesa de Cambridge a optat pentru mai multe stiluri simple de aranjare a părului, care i-au permis să aibă un look elegant, fără o îngrijire exagerată și fără spălări frecvente.

Părul cu bucle libere, de-o parte și de alta a capului, i-a conferit lookul sofisticat cu care suntem obișnuiți, în special în timpul aparițiilor video.

ondulat

Sursa foto: Instagram

O altă variantă preferată de Kate atunci când era prezentă pe ZOOM a fost cea cu părul prins în părți și lăsat apoi liber, ca în imaginea de mai jos; această variantă arată grozav, chiar dacă părul nu este spălat zilnic.

coafura

Sursa foto: Instagram

Dar, în mod obișnuit, ducesa a preferat o coafură mai simplă, cu părul dat pe spate și după urechi și prins în coc sau în coadă de cal, un model elegant, care o avantajează. Acest tip de aranjament îi subliniază forma feței și acoperă cărarea centrală a părului, unde s-ar putea observa rădăcinile crescute.

par strans

Sursa foto: Pinterest

Cum să recreezi acasă stilul lui Kate Middleton

Pentru a obține acasă bucle a la Kate Middleton, poți urma pașii indicați de stilist:

1. După uscarea atentă a părului, folosește un ondulator , înfășurând cu grijă șuvițele în jurul său, pe toată lungimea lor

2. Ai grijă să repeți mișcări în oglindă, pe ambele părți ale ondulatorului, astfel încât nici o parte a buclei să nu se desfacă

3. După ce s-a răcit, folosește o perie mare sau un pieptene rar pentru a te asigura că buclele se păstrează nemodificate

4. Pe măsură ce sunt eliberate din ondulator, buclele se distribuie în onduleuri lejere de-o parte și de alta a capului.

5. Este bine ca la sfârșit să folosești un spray special, pentru apărare contra căldurii excesive. De asemenea, pentru a proteja vârfurile, înainte de ondulare utilizează un tratament special pentru păr.

 

Surse foto: Getty, Instagram, Pinterest

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.7 (4)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta