Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

6 culori de păr care domină vara 2020 - un adevărat anotimp al surprizelor pentru coafura ta

Otilia Geavlete, redactor Divahair.ro

Vara aceasta vine cu vești bune în materie de hairstyling.  Dacă ești genul care preferă culorile de păr durabile, pentru că nu vrei să cheltuiești bani și timp la fiecare două-trei săptămâni, vei fi încântată să afli noutățile acestui sezon. 

Trendurile de nuanțe din vara lui 2020 sunt cele mai avantajoase, pentru că nu necesită întreținere permanentă, durează mult și arată foarte șic. De la nuanțele clasice (blond, brunet sau tonuri calde, estivale) până la stilurile particulare (de exemplu shadow root sau balayage), vara aceasta este un adevărat anotimp al surprizelor pentru coafura ta. 

Dacă ai nevoie de inspirație pentru a alege culoarea care ți se potrivește, galeria noastră este cea mai potrivită, pentru că îți face cunoscute cele mai hot culori ale sezonului. 

Balayage

Balayage

Nuanțele balayage sunt în trend de ceva vreme, dar vara aceasta vor deveni și mai populare. Procesul de colorare presupune întinderea vopselei cu mâinile de-a lungul șuvițelor de păr, pentru a obține efecte de umbre, mai închise sau mai luminoase. Este ușor să te vopsești așa acasă, deci vei petrece mult mai puțin timp la salon, iar genul acesta de colorare merge de minune cu rădăcinile naturale. 

Sursa foto: Pinterest

Face-framing

Face-framing

Nuanțele face-framing sunt ceva mai deschise decât restul părului, astfel încât să încadreze fața și să-i scoată în evidență strălucirea. Pentru a obține acest stil, iluminezi, pur și simplu, șuvițele din vecinătatea feței, care îți încadrează chipul. Ulterior va trebui doar să menții această diferență de tonuri, fără prea multe bătăi de cap cu vopsirea întregului păr. 

Sursa foto: Pinterest

Brunetul

Brunet

Deși vara te aștepți ca nuanțele de păr să fie mai calde și mai deschise, stiliștii recomandă brunetul ca pe una dintre culorile dominante ale sezonului. Brunetul este o alegere bună dacă nu vrei să investești prea mult timp în reîmprospătarea culorii, pentru că acoperă perfect și se menține pe o perioadă lungă. 

”Vara aceasta, ne așteptăm la o revenire la părul foarte închis, strălucitor,  o culoare care este ușor de întreținut.”, arată Krista Depeyrot, fondator al unui salon cosmetic în Washington.

Sursa foto: Istock

Root

Root

Acest nou stil presupune să lași rădăcinile cu culoarea lor naturală și să vopsești doar restul părului. Acesta este un alt stil ușor de întreținut printre trendurile hot ale verii. Rădăcinile închise merg cu orice alt tip de culoare, de la blond cenușiu până la nuanțe mai închise. Este important totuși ca șuvițele vopsite să fie cu câteva tonuri mai deschise ca rădăcinile, astfel încât contrastul să arate cu adevărat remarcabil.

Sursa foto: Pinterest

Surse foto: IStock, Pinterest

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.3 (3)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta