Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL
Adevarata Stare de Bine

Coafuri instant și look inedit cu o coadă de păr – ce recomandă aceste tipuri de extensii de păr de la Belher

DivaHair

Extensiile de păr au devenit tot mai populare în rândul femeilor moderne. Acestea au descoperit puterea și avantajele unor metode de ultimă generație, ce le pot oferi un aspect așa cum au visat. Extensiile de păr sunt variate, opțiuni cromatice și de lungimi care se potrivesc tuturor nevoilor. Însă ce contează mai mult este că există calitate, că piața oferă soluții de înaltă clasă, acest lucru însemnând părul Remy, natural. Este și cazul opțiunilor puse la dispoziție de magazinul de profil, Belher.

Cozile de păr sunt și ele înscrise pe lista de favorite. Acestea permit un look atât de versatil, în doar câteva momente. Nu sunt pretențioase privind modul în care se atașează, sunt elegante și îndeplinesc instant visul unei femei ce este complexată de lungimea părului și de neputința de a avea un par bogat și lung.

Când vine vorba de cozi de păr natural acestea sunt recomandate pentru a adăuga volum părului. Au un aspect rafinat și elegant, îmbogățind posesoarea cu o coadă de cal ca din reviste. Ca tip de coafură coada de păr este deopotrivă lejeră și potrivită, punând în valoare chipul. Deși părul este strâns legat, se pune accent pe lungimea acestuia. Cu cât este mai lung, cu atât mai bine.

femeie cu extensii de par

Avantajele cozilor de păr

Ca și modalitatea de prindere și timp de execuție a unei coafuri ce implică o coadă de păr există avantaje apreciate de orice femeie practică. Asta pentru că durează doar câteva minute să prinzi părul natural, să îl aranjezi perfect finisat, adăugând ulterior și coada de păr. Aceasta are  un sistem de prindere dual, ce se bazează mai întâi pe un clește, ce poziționează coada în locul potrivit. Urmează prinderea în sine prin două panglici. Simplu și rapid.

O astfel de coafură, de mod de aranjare a părului, este mai simplistă ca oricare alta, însă de efect. Este un stil versatil și se va potrivi de minune în orice cadru se va regăsi o doamnă sau domnișoară. Poate fi o alegere pentru cele cu păr natural lung sau mediu, fie că este drept sau ondulat.

Te vei gândi de ce ai avea nevoie de îmbunătățire a unei coafuri atât de minimaliste. Ei bine, pentru a miza pe acest element de seducție – se știe că podoaba capilară este considerată bogăție la propriu, un aspect feminin ce cunoaște apreciere în adevăratul sens al cuvântului – trebuie să te gândești că mai mult înseamnă mai bine. Un par mai bogat, deci o coadă de păr mai amplă este mai atractivă.

Cozile de păr Belher

Desigur, te-ai hotărât să încerci și îți cauți deja opțiunile. Trebuie să știi că sunt atât de multe opțiuni, dintre care se remarcă cele de la www.belher.ro. Calitatea este un punct forte şi asta se observă cu ochiul liber. O coada de păr de la Belher odată ataşată părului tău natural nu va trăda nicio diferenţă.

Aceste tipuri de extensii sunt din păr natural Remy, de înaltă clasă. Fac parte din gama Premium şi asta demonstrează de la sine ce avantaje ai ca purtătoare de coadă de păr de la Belher. Altfel spus, acest tip de păr este atent lucrat, are acel luciu specific unui par sănătos și se poate observa că are cuticula intactă, cu aceeași direcţie a firelor.

Astfel de cozi de păr sunt disponibile într-o gamă variată de culori. Astfel, acestea se vor plia mai ușor pentru orice caz și orice nuanță a părului natural al posesoarei. La Belher se vor găsi tonuri de șaten deschis, blond alună, dar și șaten roșcat sau cu șuvițe, negru, printre altele. În orice caz, indiferent de această alegere, cozile de păr se pot vopsi, naunţa sau coafa în fel și chip, la fel ca și părul natural.

Coada de par îți poate schimbă look-ul instant. Este un joc de stil pe care orice femeie și-l va dori la un moment dat. Mai ales dacă este adepta coafurii de tip ponytail și caută perfecțiune a acestei tehnici, coada de păr ce adaugă volum, rafinament și eleganţă părului natural este chiar ceea ce trebuie. Nu uita că la Belher ai parte de consiliere, deci alegerea va fi una pe măsura nevoii tale. Ai două locaţii unde poti vedea şi proba produsele: magazinele fizice Bld. Pache Protopopescu, nr. 6,sect. 2,  Bucuresti sau cel din Baneasa Shopping City, etaj 1.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!