11 coafuri pentru păr lung pe care să le încerci în 2018

11 coafuri pentru păr lung pe care să le încerci în 2018

Sorina Corneanu

Părul lung permite o largă varietate de coafuri și are avantajul de a transforma imediat lookul oricărei femei. Mai mult, acesta rămâne un mare atu atunci când vrei să încerci diverse coafuri, fie ele elegante, de seară sau casual, potrivite indiferent de contextul în care te afli. 

Iată 11 coafuri pentru păr lung pe care merită să le încerci!

Cocul neglijent

Părul perfect întins, fără fire rebele, nu mai e în trend. Cocul neglijent ocupă poziția fruntașă în topul coafurilor pentru păr lung în 2018. Oricând te simți lipsită de inspirație, dar vrei să arăți perfect, alege să porți un coc rebel, neglijent. Poate părea banal, dar realitatea spune altceva: cocul rebel se adaptează cu succes oricărui stil și oricărei ținute.

coc colorat

Foto: Pinterest @ Sarah Brown

Bucle lejere

Anul 2018 propune renunțarea la perfecțiune și acceptarea naturaleții ca parte a frumuseții autentice. Așadar, coafurile simple, naturale și lejere sunt cele mai apreciate. Buclele lejere, fie că le obții cu ajutorul bigudiurilor sau al ondulatorului, sunt întotdeauna o idee excelentă. Indiferent de contextul în care te afli, știi sigur că o astfel de coafură nu dă greș. Pentru un plus de personalitate, dacă propunerea e prea simplă pentru tine, poți accesoriza coafura cu o bentiță subțire cu ștrasuri.

onduleuri lejere

Foto: Pinterest @ Fifi la Bruja

Wet look reinventat

Wet lookul rămâne pe poziții, doar că anul acesta se reinventează: uită de fixativ, gel sau spumă și realizează un wet look perfect cu ajutorul bentițelor și al fundelor supradimensionate. Părul va fi mai sănătos, lookul, mai rezistent, iar accesorizarea este inclusă!

wet look

Foto: Pinterest @ Eirini Vasi

Coada de cal

Coada de cal pare să revină în forță în 2018. Lasă părul natural, uită de ondulator sau placă și, eventual, doar accesorizeaz-o cu o fundă supradimensionată.

coada de cal

Foto: Pinterest @ StayGlam

Împletituri

Împletiturile nu pierd teren nici în 2018. Elegante, casual sau nonconformiste, acestea sunt un trend extrem de puternic și propun o accesorizare bogată, în funcție de preferințe și stil, cu agrafe strălucitoare, perle, bentițe și funde. Câtă vreme nu ți-ai pierdut creativitatea, e imposibil să nu obții cea mai frumoasă coafură!

Vezi un clip cu cele mai simple împletituri pe care le poți realiza singură!

impletituri cu flori

Foto: Pinterest @ Dora Hirtler

Retro style

Coafurile în stil retro sunt perfecte pentru părul lung. Dacă simți ca nu mai ai idei, îți dorești ceva confortabil, feminin și potrivit în orice situație, alege o coafură retro pentru păr lung. Ajută-te de puțină spumă, adu tot părul într-o parte și oferă-i bucle lejere. Cărarea într-o parte te poate ajuta să oferi lookului un plus de autenticitate!

coafura retro

Foto: Pinterest @ stylecraze

Codițe împletite

Dacă te-a tentat vreodată să îți împletești părul în stil afro, acum e momentul! Îndrăznește să schimbi ceva, alege să fii diferită și oferă-i părului tău o experiență cu adevărat unică! 2018 e anul experimentelor. Dacă tot ai avantajul de a te bucura de un păr lung, de ce să nu profiți?

 codite impeltite afro

Foto: Pinterest @ Evan Hartjen

Părul accesorizat

Accesoriile sunt la mare căutare în 2018, așa că nu rata ocazia de a experimenta tot felul de coafuri, după cum îți dictează imaginația. Chiar și atunci când ești lipsită de idei, indiferent cât de dificil e părul tău, dacă ai accesoriile potrivite, îl poți transforma într-o adevărată operă de artă. Accesorizează-l cu agrafe, bentițe, șiraguri de perle și elastice îmbrăcate în ștrasuri!

bentita cu strasuri

Foto: Pinterest @ Forever21.com

Păr perfect întins cu placa

Există femei pentru care placa încă este o invenție salvatoare. Dacă te numeri și tu printre ele, iar părul tău este dependent de placă, atunci fă-i pe plac și în 2018. Părul perfect întins, purtat pe spate, dat după ureche, este o alegere care nu dă greș, simplă, elegantă și ușor de accesorizat.

par lung drept 

Foto: Pinterest @ soFeminine UK

Două codițe

Prinde-ți părul în două cozi, răsucește-l și bucură-te de o coafură trendy, extravagantă, tinerească, veselă și comodă: celebrele coarne sunt la modă și în 2018 și pot fi extrem de ușor adaptate stilului tău personal, astfel încât să nu fie nevoie să suporți transformări pentru care nu ești pregătită!

cozi-coarne

Foto: Pinterest @Catherine Woodward

Semicozi împletite spic

Când vrei să te bucuri de comoditate, dar să rămâi și feminină, alege o coafură simplă. Pornește cu impeltirea a două cozi sub formă de spic, însă oprește-te la nivelul urechilor și lasă părul liber pe spate.

cozi impeltite 

Foto: Pinterest @ pelo-largo.com

Anul 2018 vine cu o gamă largă de coafuri pentru păr lung, oferindu-ți inspirație și libertatea de a te juca după bunul plac cu imaginația. Niciodată n-a fost mai ușor să îți coafezi părul!

Surse foto: Pinterest

Articolul urmator
Chic, fabuloase și atât de la modă! Top 8 culori de păr care vor domina toamna 2023
Chic, fabuloase și atât de la modă! Top 8 culori de păr care vor domina toamna 2023
Ce culoare de păr ți se potrivește în această primăvară?
Incepe quiz
Ce culoare de păr ți se potrivește în această primăvară?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (9)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.