Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

15 coafuri pentru păr lung pe care să le încerci în 2019

Lorena Teacă

Părul lung este foarte îndrăgit de multe femei, dar destul de greu de coafat. Când simt nevoia unei schimbări de look, primul lucru la care se gândesc femeile cu părul lung este o nouă tunsoare, pentru a le împrospăta înfățișarea.

Pentru a veni în ajutorul acestora, am alcătuit un top cu cele mai frumoase 15 coafuri pentru păr lung. Vezi în galeria foto câteva idei de coafuri pe care trebuie să le încerci în 2019, dacă ai părul lung!

În scări, pe o parte

În scări, pe o parte

Femeile cu părul creț au parte de foarte multe bătăi de cap în momentul în care vine vorba de tunsori, deoarece acesta nu permite multe schimbări de look, din cauza volumului și formei. Părul creț obține volum în momentul în care este tuns în scări, fapt pentru care femeile cu bucle optează pentru acest tip de tunsoare. Mai mult decât atât, se obține un plus de eleganță, dacă acesta este purtat pe o parte.

Sursa foto: Pinterest

Bucle pieptănate

Bucle pieptănate

Buclele pieptănate oferă mult volum părului, mai ales dacă acesta este tuns în scări, stratificat. Aspectul redat de această tehnică este unul feminin și elegant, motiv pentru care femeile aleg în mare măsură această coafură. Acest tip de look este ideal pentru femeile cu păr mediu sau lung.

Sursa foto: Pinterest

Bucle lejere

Bucle lejere

O perie poate face minuni pentru părul tău! Poți realiza cu ajutorul ei bucle lejere și foarte elegante. Valurile ușoare de păr care cad peste umeri sunt considerate extrem de sexi de către bărbaților, deoarece acest tip de coafură încadrează perfect fața și îi îndulcește trăsăturile. Această coafură este perfectă pentru femeile cu părul mediu sau lung, tuns în scări, stratificat.

Sursa foto: Pinterest

Breton și bucle

Breton și bucle

Forma ondulată a părului, combinată cu bretonul lung și drept, reprezintă o coafură îndrăgită de multe femei, deoarece implică două texturi total diferite, dar complementare. Ceea ce trebuie respectat cu strictețe în cazul acestei coafuri este lungimea bretonului, care trebuie să acopere cât mai mult din sprâncene. Amestecarea stilurilor face ca acest tip de coafură să se afle în tendințele anului 2019. 

Sursa foto: Pinterest

Surse foto: iStock, Pinterest

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta