22 de cocuri elegante de seară care se realizează foarte uşor

Redactor Andreea Baluteanu

Ce poate rivaliza cu strălucirea unei petreceri, a unei ocazii speciale? Sesiunile de pregătire! Numai o simplă privire asupra selecției noastre de cocuri elegante de seară de mai jos ne aduce instant o dispoziție de sărbătoare!

Cum dai cu ochii de asemenea minunății, ai o strângere de inimă, deoarece habar nu ai cum o să le obții? Nu te teme, exemplele noastre sunt foarte ușor de pus în practică. Am selectat cocuri elegante de seară care se realizează foarte ușor, chiar și de către degete ce nu au nimic în comun cu destoinicia hairstylistilor!

Cocuri elegante de seară pentru păr lung

Poate cea mai cuprinzătoare și mai selectă categorie de cocuri elegante de seară este cea ce se adresează părului lung. Nu putem contesta că șuvițele lungi de Cosânzeană sunt extrem de ofertante, iar imaginile de mai jos ne susțin ideea!

Coc pe o parte

Meghan Markle și ale sale plete brune vor fi întotdeauna o sursă de inspirație, chiar dacă Ducesa s-a retras de la îndatoririle sale regale. Cocul jos purtat de frumoasa vedetă, răsucit și cool, este o mândrețe de coafură demnă de un cap nobil.

Meghan Markle

Sursa foto: Pinterest

Coc cu coroană de împletituri

Dacă la prima vedere acest hairstyle pare greu de obținut, în realitate nu este cazul. Începe prin a împleti o șuviță pe care să o treci de-a curmezișul capului, precum o coroană. Restul părului se prinde la ceafă într-un coc cu design la alegere.

Coc cu coroană de împletituri

Sursa foto: Pinterest

Coc în vârful capului cu șuvițe libere

Iată un coc care sfidează gravitația. Adu tot părul într-un ponytail înalt ți răsucește-l apoi în jurul bazei sale. Lasă câteva șuvițe libere care să îți încadreze seducător chipul și vei fi, fără urmă de îndoială, frumoasa balului.

Coc în vârful capului cu șuvițe libere

Sursa foto: Pinterest

Coc jos la ceafă cu cărare pe o parte

Frumoasa Gemma Chan ne arată cum să obținem unul dintre cele mai frumoase cocuri elegante de seară. Mai întâi, tapează părul în creștet și trasează o cărare laterală; textura trebuie să fie messy. Prinde părul la ceafă, într-un coc voluminos, și poartă cei mai eclectici cercei pe care îi deții.

Gemma Chan

Sursa foto: Pinterest

Ai părul de lungime medie? Iată cele mai frumoase cocuri elegante de seară

De multe ori, părul de lungime medie sau boburile lungi par incompatibile cu noțiunea de coc elegant de seară. Sau nu…ne îndeamnă să ne întrebăm frumusețile de mai jos!

Coc sleek în vârful capului

Una dintre problemele în cazul părului mediu prins în coc este legată de fixare. Ca să ai parte de stabilitate, mai întâi folosește un gel de păr strong, obținând un look umed sărbătoresc. Aranjează apoi părul într-un coc înalt răsucit și nu uita de șuvițele libere care pun în valoare chipul.

Coc sleek în vârful capului

Sursa foto: Pinterest

Coc răsucit la ceafă

Margot Robbie e superbă, dar nu e chiar o reprezentantă a Rapunzelelor moderne. Actrița își poartă părul mediu sau scurt, motiv pentru care o adorăm. Procedează precum ea și răsucește șuvițe la ceafă, pe care să le fixezi cu agrafe. Poți crea mai multe astfel de mini-cocuri sau unul singur.

Margot Robbie

Sursa foto: Pinterest

Coc cu breton pe o parte

Ca să distragi atenția de la faptul că cocul tău de balerină nu e atât de bogat, folosește un „subterfugiu”: un breton pe o parte, care îți îmbrățișează cu noblețe chipul. Efectul final e atât de sofisticat, perfect pentru șuvițele de lungime medie.

Coc cu breton pe o parte

Sursa foto: Pinterest

Coc jos cu cărare centrală

Keira Knightley îți arată cât de bine funcționează cărarea centrală pentru un coc pe păr mediu. Conferind simplitate sofisticată, această coafură e atât de ușor de realizat și atât de incitant de redescoperit cu fiecare ocazie.

Keira Knightley

Sursa foto: Pinterest

Cocuri elegante joase pentru seară

Dacă este să descoperim modelul perfect, de etalat în dicționar la categoria cocuri elegante de seară, acesta este chignon-ul de balerină. Iată ce îți recomandăm noi!

Strălucire delicată

Kate Bosworth e mândra purtătoare a unuia dintre cele mai frumoase cocuri elegante de seară. Actrița răsucește un chignon plin de rafinament, care se potrivește de minune șuvițelor sale blonde și luminoase. Ne place mult și alăturarea cu cercei spectaculoși.

Kate Bosworth

Sursa foto: Pinterest

Coc jos cu finger waves

Onduleurile specifice anilor 20, realizate pe deget, încununează un coc jos. Coafura, deși pare complicată, e în realitate atât de ușor de obținut. Buclează mai întâi tot părul după această tehnică și apoi prinde șuvițele la spate: nu credem că am văzut ceva mai easy&glam de atât.

Tyra Banks

Sursa foto: Pinterest

Coc jos messy

Dacă atunci când te gândești la cocurile joase, îți proiectezi în mintea numai netezimea coafurii de balerină, mai gândește-te! Cocul jos la ceafă, cu șuvițe libere, rebel și ușor dezordonat, este o idee cel puțin la fel de bună!

Coc jos messy

Sursa foto: Pinterest

Coc jos din împletituri

Nu degeaba a interpretat Sarah Jessica Parker cea mai cool jurnalistă de modă din toate timpurile. Luând exemplu de la Carrie, actrița ne sugerează unul dintre cele mai feminine cocuri elegante de seară! Pur și simplu împletește părul și apoi rulează coada obținută pe post de chignon.

Sarah Jessica Parker

Sursa foto: Pinterest

Șuvițe libere

„Tulbură” din nou caracterul impecabil al unui coc elegant de seară, extrăgând câteva șuvițe din el. Aerul cool și lejer al acestei coafuri o face mai mult decât potrivită pentru o nuntă, un botez sau orice altă ocazie specială. Nu uita nici de firele care intercalează frumos fața!

Nicole Kidman

Sursa foto: Pinterest

Cu spic

Ești pricepută în ale „împletiturilor”? Magic! Începe să împletești un spic lateral și încheie cu un coc jos, la ceafă. Emily Blunt pur și simplu taie respirația cu acest coc elegant de seară cu care nu vei da niciodată greș.

Emily Blunt

Sursa foto: Pinterest

Voluminos

Cocul de balerină e delicat și diafan, dar dacă adaugi volum, poate ieși ceva cu totul și cu totul special! Coafura este perfectă pentru fetele cu păr des care doresc să etaleze splendoarea podoabei lor capilare ca pe covorul roșu. Tapează părul la rădăcină și prinde apoi într-un coc jos.

Anne Hathaway

Sursa foto: Pinterest

Cocuri elegante de seară în vârful capului

Cocurile elegante de seară urcate în vârful capului sunt de-a dreptul spectaculoase. O astfel de coafură la înălțime are nevoie mai mult de fixativ decât de pricepere, așa că nu te stresa dacă îți dorești ceva simplu!

Coc în vârful capului cu breton cortină

Îi mulțumim lui Lady Gaga pentru tot ce ne-a dăruit până acum, inclusiv pentru acest coc ușor de recreat și fermecător de incitant! Bretonul cortină accentuează șarmul coafurii, iar șuvițele lăsate libere sunt perfecte pentru o ocazie specială în care strălucești cu o ținută de cinci stele!

Lady Gaga

Sursa foto: Pinterest

Coc înalt și voluminos

Cocul interpretei hitului „Shallow” e mic și diafan, dar varianta de mai jos impresionează prin amploare. Alege un coc de bucle, fixat cu ace de păr invizibile și cât mai lejer, și etalează cu mândrie și o agrafă glam, care să îi țină companie!

Coc înalt și voluminos

Sursa foto: Pinterest

Cocuri elegante de seară cu accesorii: esența rafinamentului

Îți garantăm că vei regăsi cu greu coafuri la fel de spectaculoase precum cele de mai jos. Sunt simple, dar accesoriile fac diferența!

Bentiță

Charlize Theron nu a fost nicicând mai frumoasă! Cu această apariție „îmbrăcată în aur”, superba vedetă ne arată de ce este considerată un etalon de eleganță la Hollywood. Cocul jos e întovărășit de o bentiță de prințesă și se simte mai bine ca niciodată!

Charlize Theron

Sursa foto: Pinterest

Agrafe

Concepe cu șarm un coc jos, lasă câteva șuvițe libere și împodobește tot acest ansamblu eclectic cu o agrafă de păr-bijuterie. Nu există cuvinte care să descrie cât de tare ne place această coafură gata să facă ravagii!

coc cu agrafe

Sursa foto: Pinterest

Flori

Evan Rachel Wood ne propune o variantă de coc elegant de seară de inspirație spaniolă. Aranjează un coc jos la ceafă, lasă șuvițe ondulate în jurul chipului și decorează cu o floare cât mai mare și mai opulentă. E definiția succesului!

Evan Rachel Wood

Sursa foto: Pinterest

Mărgele

Un chignon jos îngrijit, o coroană de împletituri și mărgele prinse în par, precum în cosițele unei prințese din alte timpuri. Adevărul e că ne-am îndrăgostit de acest coc elegant de seară și vrem neapărat să îl testăm!

coc de printesa

Sursa foto: Pinterest

Diademă

Iată cocul elegant de seară perfect pentru o mireasă! Se recreează mai întâi o coafură răvășitor de simplă la spate, un coc jos lejer, se dă liber la șuvițe diafane și apoi se așează o diademă strălucitoare! Suntem cucerite!

coc de mireasa

Sursa foto: Pinterest

Visezi la cocuri elegante de seară? Sperăm că propunerile noastre te-au cucerit! Abia așteptăm să ne spui care a fost preferata ta! Vezi și care sunt cele mai frumoase cocuri simple

Vezi și un tutorial pentru două cocuri spectaculos de ușoare!

Surse foto: Pinterest

Articolul urmator Manichiura care va domina vara 2022: feminină, ușor de obținut și de asortat

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.