22 de tunsori în scări pentru păr mediu la modă în această vară

22 de tunsori în scări pentru păr mediu la modă în această vară

Redactor Andreea Baluteanu

Unele dintre cele mai populare și mai iubite variante de tunsori ale tuturor timpurilor sunt cele în scări. Simple, fanteziste și aerisite, punând în valoare trăsăturile și conferind volum, tunsorile în scări pentru păr mediu reprezintă unele dintre cele mai râvnite haircut-uri.

Descoperă alături de noi care sunt variantele de tunsori în scări pentru păr mediu care fac ravagii în 2020. Vezi ce opțiuni să alegi în funcție de textura părului și de forma feței tale!

Tipuri de tunsori în scări pentru păr mediu

Părul mediu este un concept cu declinații extrem de vaste. Practic, aceasta este cea mai versatilă lungime, avansând de undeva de la nivelul claviculei până la un LOB care tranziționează deja spre părul lung. Iată mai jos care sunt tipurile de tunsori în scări pentru părul mediu!

Bobul în scări

E practic cea mai comună variantă de tunsoare în scări pentru părul mediu. Optează precum Jenna Dewan pentru o tunsoare cu cărare pe mijloc și cu trepte subtile, alături de o culoare delicioasă și bogată de păr. Noi suntem convinse!

Jenna Dewan

Sursa foto: Pinterest

Shag

O tunsoare la modă în anii 70, the shag se caracterizează prin trepte bine definite și prin textură. Subliniind tinerețea trăsăturilor, the shag prezintă avantajul de a fi extrem de ușor de întreținut și de a se potrivi tuturor fizionomiilor.

the shag

Sursa foto: Pinterest

LOB

Când bobul tău a trecut de linia umerilor și marșează glorios spre lungimi de Rapunzel, poți spune că ai un LOB (long bob). Priyanka Chopra e una dintre cele mai mândre purtătoare ale acestui tip de tunsoare: cu cărare pe o parte și volum, arată excepțional.

Priyanka Chopra

Sursa foto: Pinterest

Tunsori în scări pentru păr mediu și ondulat: ce variante sunt în trend

Părul ondulat se înțelege cel mai bine cu treptele, deoarece acestea conferă o formă ușor de aranjat și îmblânzesc buclele rebele. Iată cu ce opțiuni de tunsori în scări pentru păr mediu te poți prezenta în fața stilistului!

Bucle subtile

Lasă buclele să curgă lejer în jurul feței și să nuanțeze treptele pentru un haircut care te va pune frumos în valoare. Jennifer Lawrence a devenit celebră grație rolului din „Jocurile foamei” și bobului cu care a promovat filmul, dar, ca să fim sincere, noi o preferăm cu această tunsoare.

Jennifer Lawrence

Sursa foto: Pinterest

Breton

E adevărat că un breton ondulat poate fi greu de întreținut și că este posibil să fie necesar să îl îndrepți adesea, dar, crede-ne, merită! Tunsoarea în scări pentru păr mediu a lui Kerry Washington este pur și simplu cuceritoare și va atrage toate privirile asupra ta!

Kerry Washington

Sursa foto: Pinterest

Cărare pe mijloc

Beyonce ne-a obișnuit mai degrabă cu pletele lungi, ceea ce face ca această tunsoare medie să fie cu atât mai apreciată. Regina muzicii soul și R&B încântă cu o tunsoare cu trepte subtile și cărare centrală, care îi eliberează fața. E un model demn de urmat.

Beyonce

Sursa foto: Pinterest

Cărare laterală

Dacă nu preferi nici cărarea pe mijloc, nici bretonul, Lily Collins îți arată ce poți face cu părul tău. Cărarea laterală e pur și simplu magică dacă îți dorești volum suplimentar, iar buclele tunse în scări sunt mai fermecătoare ca oricând. Noi suntem convinse!

Lily Collins

Sursa foto: Pinterest

Tunsori în scări pentru păr mediu și față rotundă: ce ți se potrivește

Dacă ai fața rotundă, principalul tău obiectiv este acela de a îngusta vizual și de a alungi trăsăturile. Cum reușești acest deziderat? Află din rândurile de mai jos!

Volum în creștet

Asigurând volumul în creștet, vei realiza un efect fabulos de alungire a chipului. Selena Gomez ne arată cum o cărare laterală și un breton asimetric pieptănat peste frunte dau senzația de păr mai des și apropie astfel chipul de idealul de oval.

Selena Gomez

Sursa foto: Pinterest

Trepte subtile în jurul chipului

Treptele subtile în jurul chipului, practic esența tunsorilor despre care îți vorbim azi, sunt un artificiu menit să pună în valoare forma ta de față. Procedează precum Adele și alungește chipul cu astfel de scări, ce distrag atenția de la pomeții rotunzi. Mergi la sigur!

Adele

Sursa foto: Pinterest

Breton asimetric

Dacă este un element de styling de care e musai să te ferești în cazul feței rotunde, acela este bretonul drept și neted, ce va accentua și mai mult rotunjimea chipului tău. Mizează în schimb pe un breton asimetric, precum cel purtat de Emma Stone și pe trepte subtile!

Emma Stone

Sursa foto: Pinterest

Fără breton

Vrei tunsori în scări pentru păr mediu care să pună farmecul chipului tău tineresc și rotund perfect în evidență? Atunci ia exemplu de la Chrissy Teigen. Superba vedetă de televiziune americană are o tunsoare în trepte cu linii armonioase și renunță la breton, obținând astfel un efect de alungire.

Chrissy Teigen

Sursa foto: Pinterest

Tunsori în scări pentru păr mediu și față pătrată: ce ar trebui să alegi

Precum fața rotundă, și fața pătrată are nevoie de un efect de alungire, dar, în plus, acest tip de chip necesită și o îndulcire a trăsăturilor. Iată cum reușești să obții aceste rezultate!

Bucle soft

Ce altă metodă mai bună știi de a conferi feminitate unei tunsori decât prin intermediul buclelor soft? Keira Knightley e pur și simplu superbă cu acest bob în scări subtile, cu cărare pe mijloc și atât de drăgălaș.

Keira Knightley

Sursa foto: Pinterest

Cărare mediană+breton

Nici nu ai zice că Heidi Klum are față pătrată cu această tunsoare în scări pentru păr mediu perfectă pentru chipul ei. Supermodelul german asociază o cărare pe mijloc cu un breton cortină și cu trepte care îi încadrează atât de frumos chipul. Noi îi oferim nota 10 cu felicitări!

Heidi Klum

Sursa foto: Pinterest

Fără volum

Tunsorile pentru față pătrată au mai mult de câștigat de pe urma treptelor subtile, pe păr plat și neted, decât în compania volumului exacerbat. Astfel „destinzi” proporțiile feței și obții acel efect echilibrat și armonios pe care îl vei adora.

Claire Danes

Sursa foto: Pinterest

Tunsori în scări pentru păr mediu și față ovală: idei de geniu

Fața ovală reprezintă perfecțiunea în materie: de ce ar mai trebui să depunem eforturi când avem deja tot ce ne trebuie? Fiindcă, dacă dai greș, poți apropia acest oval ideal de o față alungită și poți „trage” trăsăturile în jos, îmbătrânindu-le.

Trepte + bucle

Dacă ai fața ovală, „împânzește-ți” camera cu poze cu Jessica Alba. Actrița este practic principala sursă de inspirație a fetelor cu chip oval. Se ia o cărare mediană, trepte subtile și bucle retro, romantice, pentru o tunsoare perfectă.

Jessica Alba

Sursa foto: Pinterest

Breton cortină

Specialiștii atrag atenția că acest tip de breton a fost practic inventat pentru fața ovală. Despărțit la mijloc, oprindu-se undeva deasupra sprâncenei, îți dă un aer tineresc și inocent care pune ideal în valoare trăsăturile.

Dakota Johnson

Sursa foto: Pinterest

The Shag

Tunsoarea despre care ți-am vorbit mai sus, deși ideală pentru toate tipurile de față, e născută să facă și mai frumos chipul oval, de prințesă. Alexa Chung este recunoscută pentru simplitatea styling-ului, iar acest haircut îi vine mănușă.

Alexa Chung

Sursa foto: Pinterest

Balayage

Nu degeaba se spune despre Jennifer Aniston că este regina celor mai reușite tunsori. Numai interpreta lui Rachel din „Friends” putea nimeri la perfecție un haircut ideal pentru chipul rotund. Se ia un balayage de zile mari și se asociază cu trepte diafane și luminoase; iată esența succesului.

Jennifer Aniston

Sursa foto: Pinterest

Tunsori în scări pentru părul mediu cu volum: nota 10 pe linie

Vrei volum, vrei desime și bogăție a podoabei capilare? Le vei obține cu siguranță din variantele de tunsori de mai jos!

Cărare laterală

Știi care este cea mai simplă metodă din toate timpurile de a conferi volum părului de lungime medie? Cărarea laterală. Mai ales atunci când schimbi direcția, vei vedea cum obții instantaneu și natural un volum de zile mari.

tunsoare cu volum

Sursa foto: Pinterest

Rădăcini mai închise la culoare

Ai observat cum vedetele se afișează întotdeauna cu rădăcinile mai închise la culoare? Nu, nu au ratat o programare la salon, ci așa conferă volum tunsorilor în scări pe păr mediu. E un artificiu de geniu.

par mediu

Sursa foto: Pinterest

Șuvițe

Recurgem tot la o practică de colorare a părului și îți sugerăm să obții volum prin șuvițe mai închise la culoare, care încadrează fața. E drept că e musai să apelezi la un stilist talentat, dar rezultatele te vor convinge cu siguranță.

par cu suvite

Sursa foto: Pinterest

Păr tapat

Tapează părul la rădăcină: e cel mai simplu truc pentru a obține volum. Conjugă cu câteva bucle lejere și nu vei mai avea niciodată motive să te plângi de lipsă de desime a șuvițelor tale.

par tapat

Sursa foto: Pinterest

Acestea sunt cele mai frumoase tunsori în scări pentru părul mediu, la modă în această vară! Descoperă și tunsori pentru bob filat cu volum în trend acum, dar și 24 de tunsori pentru păr scurt cu șuvițe!

Surse foto: Pinterest

Articolul urmator
Chic, fabuloase și atât de la modă! Top 8 culori de păr care vor domina toamna 2023
Chic, fabuloase și atât de la modă! Top 8 culori de păr care vor domina toamna 2023
Ce culoare de păr ți se potrivește în această primăvară?
Incepe quiz
Ce culoare de păr ți se potrivește în această primăvară?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.