36 de tunsori bob filat cu volum, în stilul 2020

36 de tunsori bob filat cu volum, în stilul 2020

Redactor Andreea Baluteanu

Bobul este, fără doar și poate, tunsoarea numărul unu a momentului. Iar vestea și mai bună este că hairstylist-ii subliniază cui are urechi să îi audă că acest haircut extrem de versatil se potrivește tuturor tipurilor de față sau texturilor de păr. În ceea ce privește favoritele noastre de azi, tunsorile bob filat cu volum, atât podoabele capilare fine și rare, dar și cele ondulate au enorm de profitat.

Te gândești să îi faci o vizită hairstylist-ului tău pentru că visezi la un plus de volum? Atunci tunsorile de mai jos trebuie neapărat să se regăsească în galeria pe care i-o vei arăta. Mergi pregătită pentru a te asigura că împreună veți reuși ceva magic!

Tunsoare bob filat cu volum lungă: 4 motive pentru care o adorăm

Dacă ai părul până la umeri sau jonglând undeva în jurul acestei dimensiuni, atunci tunsorile bob filat cu volum sunt pur și simplu extraordinare. Asigură-te că liniile se potrivesc și tipului tău de față (mai multe despre acest subiect, mai jos) și vei atinge excelența!

Iată ce îți propunem!

Aerat

O tunsoare bob filat cu volum până la umeri, aerată, este perfectă pentru vară. Iată cât de bine se întrepătrund liniile sale și ce minune de combinație reiese alături de șuvițele blonde. Este exact haircut-ul de care să profiți acum!

bob aerat

Sursa foto: Pinterest

Cărare centrală

O cărare centrală conferă atitudine și un look sofisticat pentru un LOB genial. Adorăm nuanța de blond platină, dar și liniile perfect trasate în podoaba capilară.

bob cu carare centrala

Sursa foto: Pinterest

Ombre

Una dintre cele mai frumoase modalități de a pune în valoare un bob lung filat este prin intermediul tehnicilor de vopsire ombre sau balayage. Suntem pur și simplu îndrăgostite de aceste jocuri de culori și cât mai hotărâte să le adoptăm și noi cât mai curând posibil.

bob ombre

Sursa foto: Pinterest

Messy

Poate cele mai frumoase tunsori bob lung cu volum sunt cele messy, texturate. Se potrivesc tuturor tipurilor de păr, îmblânzind firul cu atitudine și conferindu-i volum și personalitate celui fin. Investește și într-un spray cu apă de mare ca să ții sub control acest haircut!

bob messu

Sursa foto: Pinteres

Etapele tunsorii bob: 3 haircut-uri reprezentative

Tunsorile bob filat cu volum vor trece prin trei etape esențiale înainte de a crește atât de mult încât nu le mai putem încadra la categoria bob. Vezi despre ce e vorba în rândurile de mai jos!

Scurt

Lucy Hale ne-a gratulat cu una dintre cele mai frumoase tunsori bob filat cu volum scurte. Treptele sunt subtile, culoarea e lucioasă și bogată, iar inima noastră, cucerită pentru eternitate.

lucy hale

Sursa foto: Pinterest

Mediu

Când dai cu ochii de tunsoarea Selenei Gomez, parcă nici nu îți mai pare atât de rău că bobul crește așa repede. Frumoasa actriță și cântăreață arată fenomenal cu acest bob mediu, iar rădăcinile închise la culoare pe păr blond funcționează și ele excelent.

Selena Gomez

Sursa foto: Pinterest

Lung

Când bobul tău filat cu volum depășește deja linia umerilor, știi că ai trecut într-o altă etapă: cea a LOB-ului. Din acest moment, mai sunt câteva săptămâni (în funcție de rata de creștere a părului tău) în care va trebui să decizi dacă tunzi șuvițele sau le lași lungi, părăsind categoria primitoare a bobului.

bob lung

Sursa foto: Pinterest

Tunsori bob filat cu volum lung pentru fața rotundă: ce să adopți

Când vine vorba despre fața rotundă, bobul reprezintă o surpriză neașteptată. Dacă de cele mai multe ori femeile cu acest tip de chip preferă să își lase părul lung pentru a alungi fața, și bobul are atuurile sale. Iată care sunt acestea!

Bucle subtile

Dacă buclele extrem de generoase, mari, nu sunt neapărat recomandate pentru fața rotundă, deoarece pot adăuga și mai mult volum trăsăturilor tale, buclele subtile sunt o alegere mult mai bună. Nu am fi putut spera la un exemplu mai bun decât Demi Lovato.

Demi Lovato

Sursa foto: Pinterest 

Cărare laterală

Cărarea laterală și bretonul asimetric pe care ni le propune Emma Stone sunt de asemenea accente irezistibile pentru o tunsoare bob filat cu volum dedicată feței rotunde. Distrăgând atenția de la proporțiile faciale, aceste artificii de styling sunt mai mult decât binevenite.

Emma stone

Sursa foto: Pinterest

Vârfuri întoarse în exterior

Kendall Jenner ne-a propus nenumărate styling-uri în activitatea sa de supermodel, dar mărturisim că acest bob filat cu volum este preferatul nostru. Și vârfurile întoarse în exterior funcționează pentru fața rotundă, oferind un efect de deschidere.

Kendall Jenner

Sursa foto: Pinterest

Tunsori bob filat cu volum pentru fața pătrată: 4 recomandări

Dacă fața rotundă are de beneficiat de pe urma tunsorilor diafane, fața pătrată permite și onduleuri mai generoase. Este în general avantajată de tunsorile LOB, care alungesc profilul.

Bob clasic în trepte

Un bob clasic în trepte și cu volum în creștetul capului reprezintă o variantă ideală, pe care nu vei regreta niciodată că ai abordat-o. Conjugă cu o nuanță de păr lucioasă și bogată și asigură-te că firele sunt mulțumite și sănătoase, ca să strălucească cu râvnă, din interior.

bob in trepte

Sursa foto: Pinterest

Bucle

Ți-am spus că buclele sunt divine pentru fața pătrată și Katie Holmes este aici să îți arate că avem perfectă dreptate. Adoptă o tunsoare medie, până la umeri, ca să scoți ce e mai frumos din acest haircut.

Katie Holmes

Sursa foto: Pinterest

Cărare laterală

O cărare laterală precum cea abordată de Rosie Huntington Whiteley conferă volum în creștetul capului, ceea ce va alungi pe cale de consecință trăsăturile. Nu te teme să adopți o tunsoare wild, supermodelul îți arată de ce e de preferat.

Rosie Huntington Whiteley

Sursa foto: Pinterest

Textură

Niciuna dintre variantele de mai sus nu îți surâde, deoarece tu îți dorești o tunsoare scurtă? Atunci alege neapărat una texturată, precum cea a lui Julianne Hough. Actrița și cântăreața face furori cu acest haircut simplu, cu cărare pe mijloc, care îi îndulcește trăsăturile.

Julianne Hough

Sursa foto: Pinterest

Tunsori bob filat cu volum pentru fața ovală: ce ți se potrivește

Fața ovală este cel mai ofertant tip de chip, primind cu bunăvoință aproape orice fel de haircut ai alege. Dar până și ea are anumite limite: nu alege un LOB prea alungit, deoarece vei „trage în jos” contururile feței.

Până la bărbie

Stiliștii spun că Jessica Alba este cea care a bifat cu 10 pe linie toate necesitățile unei tunsori bob filat cu volum pentru fața ovală. Actrița are o tunsoare până la bărbie, cu vârfuri întoarse în exterior, care îi stă de minune.

Jessica Alba

Sursa foto: Pinterest

Breton

Dacă ai fața ovală, ești o mare norocoasă: bretonul, unul dintre favoriții anului 2020, este făcut pentru tine. Adoptă o tunsoare până la umeri și asociază un breton cool, precum Bella Hadid: nimeni nu va mai fi ca tine.

Bella Hadid

Sursa foto: Pinterest

Vârfuri întoarse în interior

Kendall Jenner ne dezvăluia tot șarmul unei bob cu vârfuri întoarse în exterior, dar sora sa, Kim Kardashian, este gata să ne demonstreze că și tunsoarea opusă ca orientare are la fel de multe lucruri bune de spus. Păstrează liniile curate și treptele subtile.

Kim Kardashian

Sursa foto: Pinterest

Tunsori bob filat cu volum pentru fața în formă de inimă: ce te avantajează

Nu am fi putut uita tocmai de fața în formă de inimă! Acest tip de chip se împacă cel mai bine cu tunsorile bob filat cu volum scurte, după cum vei constata din rândurile de mai jos!

Breton

Zendaya îți arată de ce e cazul să îți adori tipul de față: asociază un breton scurt, filat, și șuvițe netezite la perfecție într-un bob de care nu ai cum să nu te îndrăgostești.

Zendaya

Sursa foto: Pinterest

Breton asimetric

Dacă tot suntem la capitolul breton, să descoperim un alt protagonist al acestei categorii atât de privilegiate. Khloe Kardashian ne farmecă cu un bob cu cărare laterală, breton lung și asimetric ce îi alungește în mod atrăgător chipul.

Khloe Kardashian

Sursa foto: Pinterest

Cărare laterală

Când vine vorba despre inspirație în recrearea celor mai frumoase tunsori pentru fața în formă de inimă, Reese Witherspoon este favorita noastră. Actrița ne oferă de această dată lecția neprețuită a bobului: unul scurt, cu cărare laterală și onduleuri lejere, este to die for.

Reesee Witherspoon

Sursa foto: Pinterest

Tunsori cu volum în creştetul capului: ce ne place

Dacă jinduiești la și mai mult volum, asociază o tunsoare bob filat cu volumul în creștetul capului. Până și cel mai fin păr va avea de câștigat enorm de pe urma acestor combinații.

Breton asimetric

Vrei volum și numai la asta te poți gândi? Minunat! Alege un bob clasic cu breton asimetric, pe care să îl tapezi la rădăcină. Efectul e atât de cool că nu vei mai avea nevoie de alte artificii de styling.

bob cu breton asimetric

Sursa foto: Pinterest

Păr dat pe spate

Una dintre tunsorile bob filat cu volum din 2020 pe care le adorăm este aceasta de mai jos. Haircut-ul cu linii simple și trepte delicate este pus în evidență de părul dat pe spate în creștetul capului, ceea ce îi conferă un aer încă și mai cool.

par dat pe spate

Sursa foto: Pinterest

Ombre

Desigur că sunt puține tunsori care să nu i se potrivească frumuseții de Priyanka Chopra, dar parcă acest bob cu volum în creștetul capului și colorat în nuanțe delicioase de ombre i-a stat cel mai bine. Noi am da orice pentru a-l purta la fel de splendid precum ea!

Priyanka Chopra

Sursa foto: Pinterest

Bob scurt ondulat: cum îți aranjezi părul creț

Părul creț este mai pretențios decât alte tipuri de texturi de păr, dar un bob filat și cu volum se numără printre opțiunile cu care se împrietenește extrem de ușor. Iată spre ce opțiuni să te orientezi!

Cărare pe mijloc

Beyonce este o adevărată „vrăjitoare” a tunsorilor! Cărarea pe mijloc, buclele retro și bobul scurt sunt artificii de styling care îi pun atât de frumos în evidență ovalul chipului. Dacă ești binecuvântată cu păr creț, trebuie musai să îi testezi exemplul.

Beyonce

Sursa foto: Pinterest

Rose

Un bob scurt și rebel este cea mai bună modalitate de a îmblânzi un păr creț, fără a-i atenua însă din farmec. Adaugă o culoare de păr îndrăzneață, așa cum este acest blond rose, iar reușita va fi una fabuloasă. Tot ce mai lipsește este atitudinea.

par cret si roscat

Sursa foto: Pinterest 

Asimetrii

Atât de french! Bobul scurt și ondulat din imaginea de mai jos are acel aer de nonșalanță specific pariziencelor. Se adaugă buclele neîmblânzite, asimetriile inteligent construite și treptele geniale într-o tunsoare pur și simplu perfectă.

par cret bob

Sursa foto: Pinterest 

Ombre

Dacă tot am vorbit despre artificii de styling, să dăm Cezarului ce e al Cezarului: un bob scurt, ondulat și colorat într-un ombre delicios este cu siguranță o victorie a stilului. Se adauagă un breton „cortină” și nu mai ai nimic de cerut.

bob scurt si ondulat

Sursa foto: Pinterest 

Tunsori scurte: cele mai frumoase boburi filate cu volum

Dacă LOB-urile nu sunt pentru tine sau vrei mai mult timp în care să te bucuri de frumosul tău bob, atunci tunsorile scurte sunt cea mai bună alegere. Iată ce recomandăm!

Breton despărțit la mijloc

Le-am lăudat mai sus pe franțuzoaice, dar și englezoaicele sunt la fel de fermecătoare. Alexa Chung e pur și simplu irezistibilă cu un bob scurt, cu breton despărțit la mijloc. Buclele subtile și tunsoarea până la bărbie sunt mult prea drăgălașe.

Alexa Chung

Sursa foto: Pinterest 

Bucle

Dacă tot am vorbit despre bucle, să îți prezentăm acum una dintre tunsorile bob filat cu volum care se aranjează practic de la sine. Cate Blanchett e pur și simplu superbă cu un haircut scurt, ondulat, născut practic pentru a ține companie rochiilor haute couture.

Cate Blanchett

Sursa foto: Pinterest 

Scurt în spate, lung în față

Acest tip de bob, care a făcut furori acum ceva ani, vine într-o variantă îmbunătățită. În loc să îl abordezi neted ca în palmă, în stilul în care îl purta Rihanna când cânta „Umbrella”, mai bine optează pentru onduleuri lejere. Te vei îndrăgosti!

bob ondulat

Sursa foto: Pinterest 

Messy

Bob scurt, texturat și messy, într-o culoare divină: ne-am înscris cu atât de multă bucurie pe lista fanelor. Asigură-te că treptele sunt vizibile de această dată și bucură-te de farmecul său uluitor!

bob scurt

Sursa foto: Pinterest 

Până la bărbie

Deja ne vedem în costumul de baie și această tunsoare bob filat cu volum; este pur și simplu perfectă pentru vară. Ne plac liniile curate și simple și treptele care conferă volum fără a exagera.

bob pana la barbie

Sursa foto: Pinterest 

4 trucuri de aranjat părul scurt bob

Vrei să știi cum să stilizezi una dintre cele mai hot opțiuni de tunsori bob filat cu volum la modă în 2020? Iată cele mai bune idei!

Wet look

Dacă vrei să îți plimbi bobul filat cu volum la o ocazie specială, un wet look va face ravagii. Jenna Dewan ne predă varianta de Hollywood a acestei tunsori și îți arată cum să fii regina oricărei petreceri.

Jenna Dewan

Sursa foto: Pinterest 

Textură

Un strop de ceartă de stilizare este exact ceea ce are nevoie un bob scurt filat cu volum. Trece degetele prin șuvițe și aranjează-le așa cum îți dorești!

bob texturat

Sursa foto: Pinterest 

Coadă de cal

Dacă lungimea îți permite, poți aranja bobul tău scurt într-o coadă de cal la spate. Nu te teme să lași părul rebel și prinde cu un elastic în aceeași culoare cu cea a șuvițelor tale.

coada de cal

Sursa foto: Pinterest 

Au naturel

Frumoasa Nina Dobrev ne exemplifică cea mai seducătoare și mai ușor de aranjat variantă de bob filat cu volum. Pur și simplu usucă părul și apoi lasă-l să se aranjeze de la sine. Ai însă grijă de sănătatea sa ca de ochii din cap!

Nina Dobrev

Sursa foto: Pinterest 

Am adunat pentru tine cele mai cool variante de tunsori bob filat cu volum! Abia așteptăm să aflăm care dintre ele s-au adunat pe lista ta scurtă!

Surse foto: Pinterest

Articolul urmator
Blond cenușiu peste șaten: cât de ușor se obține?
Blond cenușiu peste șaten: cât de ușor se obține?
Ce spune stilul vestimentar despre tine?
Incepe quiz
Ce spune stilul vestimentar despre tine?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.