Nu Skin

29 de coafuri de nuntă pentru păr scurt

Redactor Andreea Baluteanu

Fie că ești fericita ce va păși în fața altarului, domnișoara sa de onoare sau pur și simplu oaspete la o nuntă magică, șuvițele scurte se interpun de multe ori în calea planificării look-ului perfect. Dacă te numeri și tu printre femeile care consideră că este aproape imposibil să descoperi coafuri pentru păr scurt de nuntă care să impresioneze cu frumusețea lor, ai ajuns unde trebuie.

Nu avem una, ci 29 de astfel de idei! De la împletituri magice la boburi sofisticate sau la tunsori pixie aranjate sublim, iată ideile cu care vei cuceri în ziua cea mare. Vezi ce îți recomandăm în rândurile de mai jos!

Coafuri pentru păr scurt ondulat

Nimic nu rimează mai frumos cu o mireasă decât o coafură cu bucle! Fie că apelezi la onduleuri lejere sau glam, coafurile pentru nuntă pe păr scurt de mai jos vor tăia respirația!

Bucle lejere

Selena Gomez este pur și simplu răvășitoare cu acest hairstyle! Se ia un bob scurt, se buclează lejer cu ondulatorul, se presară spray de strălucire și se obține o coafură minunată pentru o nuntă de poveste!

Selena Gomez

Sursa foto: Pinterest

Onduleuri romantice

Marele avantaj al părului scurt este că poate afișa orice tip de bucle! Dacă onduleurile strânse sunt greu de recreat pe pletele de Cosânzeană, ele se dovedesc fabuloase dacă nu ai fost deloc blândă cu foarfeca. Adaugă o coroniță cu flori și ești mireasa perfectă!

coafura cu bucle

Sursa foto: Pinterest

Bucle glam

Bella Hadid este purtătoarea unui bob pur și simplu ispititor! Buclele sale amintesc de vechiul Hollywood: întoarse la capete, recreate pe un păr strălucitor și sănătos, exact ceea ce ar jindui o mireasă azi.

Bella Hadid

Sursa foto: Pinterest

Bucle retro

Divele de odinioară aveau un farmec aparte, pe care îl mai regăsim rareori în societatea de azi. Iar acest look rimează de minune cu o nuntă de basm! Se ia un bob scurt, se conjugă cu onduleuri a la anii de glorie ai Hollywood-ului și se cucerește fără drept de apel.

Bucle retro

Sursa foto: Pinterest

Cele mai frumoase coafuri pentru păr scurt de nuntă cu accesorii

Atunci când ai păr scurt, recunoaștem că este destul de dificil să recreezi un look prețios. Însă, servindu-te de accesorii, vei vedea că această misiune se dovedește mult mai ușoară decât ai fi crezut. Iată ce îți recomandăm!

Agrafe

Demne reprezentante ale anilor 90, agrafele vin să împodobească mândre cele mai frumoase coafuri de nuntă pentru păr scurt. Trasează o cărare laterală adâncă și pe aceeași parte aplică astfel de accesorii, în funcție de stilul rochiei de mireasă. Vei fi wow!

coafura cu agrafe

Sursa foto: Pinterest

Cordeluță

Cumpără cea mai frumoasă cordeluță, cât mai posh și cât mai fantezistă, și pur și simplu așeaz-o pe coafura ta pixie. Piaptănă bretonul într-o parte, îmblânzește șuvițele, adaugă fixativ și repetă „da, vom fi alături la bine și la greu”.

Janelle Monae

Sursa foto: Pinterest

Coroană

Găsește cea mai apropiată regină și împrumută de la ea simbolul nobleții sale! Coroana cu flori din imaginea de mai jos se potrivește de minune cu un bob scurt și buclat, dar și cu o tunsoare pixie. Nu mai rămâne decât să descoperi accesoriul potrivit!

coafura cu coroana

Sursa foto: Pinterest

Diademă

Dacă nu te atrag coroanele de regină, ce spui despre diademele de prințesă? Din nou, nu te sfii să mizezi pe modele complicate, glam, cu cât mai bogate, cu atât mai bine. Ne place mult asocierea cu tunsoare scurtă și breton lung.

coafuri cu diadema

Sursa foto: Pinterest

Perle

Nu credem să existe accesorii mai potrivite pentru o nuntă decât perlele! „Înfige-le” cu delicatețe în coafura ta, joacă-te cu răsucirile sau cu împletiturile și ceea ce va reieși de aici este excelența în materie de hairstyle-uri pentru nuntă pe părul scurt!

coafuri cu perle

Sursa foto: Pinterest

Flori

Firește că nu am fi putut uita tocmai de flori: una dintre cele mai frumoase coafuri pentru păr scurt de nuntă este cea care profită de farmecul acestor accesorii. Prinde jumătate de păr la spate, adaugă flori și pășește mândră spre altar. Nu mai e nimeni ca tine!

coafura cu flori

Sursa foto: Pinterest

Pixie seduce la nuntă: coafurile pe care le vei adora

Pare cea mai puțin ofertantă tunsoare atunci când vine vorba despre magica nuntă, dar lucrurile nu stau deloc așa. Vezi mai jos care sunt ideile ce ne-au cuprins de evlavie!

Bob sleek

Neted, pieptănat, cuminte și disciplinat: acestea sunt atuurile unui pixie de poveste pentru o nuntă plină de fast. Charlize Theron este mai frumoasă ca niciodată cu acest hairstyle, iar noi îi cerem voie să îl împrumutăm atunci când ne îmbrăcăm în alb.

Charlize Theron

Sursa foto: Pinterest

Bob cu breton pieptănat pe spate

Dacă Charlize taie respirația, nu putem nega că, de fapt, Kristen Stewart este regina părului tuns pixie. Frumoasa brunetă își piaptănă bretonul pe spate, conferindu-i o aură de rafinament pur și simplu incontestabilă.

Kristen Stewart

Sursa foto: Pinterest

Perciuni evidențiați

Consideri perciunii masculini? Nu noi, ci superba Zoe Kravitz te contrazice. Atunci când ai pomeți și trăsături ca ale mulatrei, e ușor să obții coafuri de nuntă pentru păr scurt atât de incendiare, chiar pornind de la linii bărbătești.

Zoe Kravitz

Sursa foto: Pinterest

Texturat

Kate Hudson ne demonstrează cea mai bună lecție de valorificare a gelului de păr pentru coafuri elegante. Un pixie texturat are o aură de libertate și de noblețe pe care nu le poți contesta, și care sunt minunate mai ales pentru o mireasă nonconformistă.

Kate Hudson

Sursa foto: Pinterest

Trepte

Atunci când auzim de tunsori în trepte, gândul ni se duce automat la tunsorile pentru păr lung. Dar după cum ne dovedește Michelle Williams, un pixie tuns în trepte, cu bretonul aranjat pe față și o culoare atât de luminoasă, părerea noastră poate fi preconcepută.

Michelle Williams

Sursa foto: Pinterest

Wet look

Vrei coafuri de nuntă pentru păr scurt demne de vedetele de la Hollywood? Ruth Nega e sursa noastră de inspirație. Nu te zgârci cu gelul de păr, dar investește într-un produs profesional, și netezește fiecare linie. Nu îți mai trebuie decât o rochie de mireasă la fel de plină de personalitate.

Wet look

Sursa foto: Pinterest

Cascadă de bucle

Rihanna e regina tunsorilor scurte și a coafurilor senzaționale. Un pixie cu breton lung și buclat și păr tuns „periuță” pe laturi ne demonstrează că frumusețea nu trebuie neapărat să țină cont de reperele feminității absolute. Noi am spune „da”, oricând!

Rihanna

Sursa foto: Pinterest

Bobul și cele mai tentante coafuri pentru păr scurt de nuntă

Știm că știi că bobul este tunsoarea momentului, așa că nu ne mai rămâne decât să te avertizăm: coafurile de mai jos te vor face să te apropii periculos de mult de cabinetul stilistului, oricare ar fi lungimea ta de păr.

Bob neted

Pune mâna pe placă, întinde un bob scurt cu touch sofisticat, finisează cu un spray fixativ și îmbracă apoi cea mai diafană rochie. Acest exemplu magic de coafuri pentru nuntă pe păr scurt se potrivește oricui: nașelor, mireselor, soacrelor sau domnișoarelor de onoare.

bob neted

Sursa foto: Pinterest

Cărare laterală

Nici nu intuiești câtă atitudine poate conferi o cărare laterală unui bob scurt! Dar Cara Delevingne știe. Ondulează cu drag șuvițele și poartă o rochie de mireasă cu vedere la osatura pieptului: e ecuația unei nunți de istorisit!

Cara Delevingne

Sursa foto: Pinterest

Drept și strălucitor

Cumpără un spray de strălucire de calitate pentru următoarea coafură de nuntă: va fi artificiul perfect! Bobul drept al lui Kerry Washington e pulverizat cu scânteiere din plin, iar cărarea laterală contribuie și ea la magie.

Kerry Washington

Sursa foto: Pinterest

Bob ombre

Millie Bobby Brown, protagonista din „Stranger Things”, se dezice în timpul liber de look-ul masculin al personajului său, Eleven, și cucerește cu un bob ombre. Aranjat după ureche și stilizat cu agrafe, hairstyle-ul nu are nici cea mai mică pată.

Millie Bobby Brown

Sursa foto: Pinterest

Bob cu cărare centrală

Am exemplificat mai sus superputerile unei cărări laterale, acum nu ne mai rămâne decât să ne îndrăgostim de cea „pe mijloc”. Lucy Hale, o altă „vrăjitoare” a bobului, ne oferă cu drag acest exemplu de coafuri de nuntă pentru părul scurt demne de pus în practică.

Lucy Hale

Sursa foto: Pinterest

Coafuri pentru păr scurt de nuntă cu breton

Ai breton? Suntem mândre de tine! Iată cum îți recomandăm să îl stilizezi în cea mai importantă zi din viața ta.

Breton asimetric

Emilia Clarke poate că și-a atras admiratori cu cosițele argintii ale lui Daenerys Targaryen, dar nu putem nega cât e de frumoasă cu părul scurt. Bretonul asimetric, pe frunte, cu șuvițe blonde, este arma cea secretă a unei mirese curajoase.

Emilia Clarke

Sursa foto: Pinterest

Breton „plin”

Anne Hathaway are trăsături delicate și o frumusețe serafică pe care recunoaștem că suntem puțin invidioase. Bretonul „plin”, pe frunte, conjugat cu o tunsoare scurtă cu linii „curate”, este to die for.

Anne Hathaway

Sursa foto: Pinterest

Breton scurt

Credeai că acest breton, mai ales atunci când e asociat cu un pixie, nu are ce căuta pe capul unei mirese? Ne uităm la Ciara și ne dăm seama că nu avem câtuși de puțin dreptate. Nu uita de spray-ul de strălucire!

Ciar

Sursa foto: Pinterest

Coafuri de nuntă pentru păr scurt cu împletituri

Romantismul împletiturilor este ideal pentru ziua nunții tale! Iar atunci când „îndulcește” liniile unei tunsori scurte, este atât de binevenit!

Coadă de pește

Te învățăm aici cum să împletești o coadă de pește: e mai ușor decât ai fi crezut! Formează fish tail-uri laterale, lasă-le să se întrepătrundă (sau nu) și apoi decorează cu flori și cu accesorii glam: ești irezistibilă!

coada de peste

Sursa foto: Pinterest

Multi-împletituri

Nu una, nu două, ci câte vrei! E adevărat că trebuie să treci pe la stilist sau pe la prietena ta cea mai bună pentru acest model de hairstyle, însă va merita. Ondulează părul care „iese” liber din împletituri și ești cea mai frumoasă mireasă boho-chic.

coafura cu impletitiro

Sursa foto: Pinterest

Răsuciri

Dacă degetele nu ți se împacă deloc cu împletiturile, poate că te vei înțelege cu răsucirile. Pentru noi, acest look este ideal dacă vrei să vrăjești în ziua nunții cu coafuri simple, dar răvășitoare pe păr scurt!

coafuri cu rasuciri

Sursa foto: Pinterest

Spic

Lauren Conrad a renunțat la pletele de prințesă acum ceva vreme, așa că o putem considera liniștite un etalon în ceea ce privește coafurile pe păr scurt pentru nuntă! Blonda folosește șarmul unui spic pentru a conferi un caracter diafan, de eveniment special, unui bob super lejer. Ne place!

Lauren Conrad

Sursa foto: Pinterest

Vezi cum să realizezi și alte tipuri de împletituri pe părul scurt!

 

Abia așteptăm să aflăm care dintre coafurile pentru păr scurt de nuntă! Spune-ne ce look vei aborda și nu uita: așteptăm fotografii!

Surse foto: Pinterest

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (4)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta