3 culori de păr pe care să nu le porți dacă ai ochii căprui

Redactor Divahair.ro

Unii spun că ochii căprui sunt comuni și nu au nimic special, însă noi nu suntem deloc de acord. Pe lângă faptul că fiecare chip este unic, culoarea potrivită de păr te poate scoate din anonimat fără prea mult efort. Pentru că ți-am spus, deja, ce culori de păr să porți dacă ai ochi căprui, astăzi vrem să afli care sunt nuanțele de păr de care ar trebui să stai departe.

Brunet albăstrui

Brunetul albăstrui nu avantajează pe nimeni, dar dacă ai și ochii închiși la culoare, vei semăna cu un personaj dintr-un film de groază. În plus, este o nuanță de păr care te duce cu gândul la anii 90, iar tu trebuie să fii o femeie modernă, în ton cu tendințele. Alege, mai bine, ciocolatiu sau culoarea caramelului, vei arăta minunat!

par brunet albastrui

Sursa foto: Pinterest.

Portocaliu

Dacă nu ai ochii albaștri sau verzi și pielea deschisă la culoare, nu încerca să îți vopsești părul în culoarea portocalei. Este o nuanță dificil de întreținut, greu de asortat și care îți va fura din eleganța și misterul pe care și le oferă ochii căprui. Dacă vrei o nuanță îndrăzneață, o nuanță de arămiu, care va completa nuanța frumoasă a ochilor tăi.

femeie cu par portocaliu

Sursa foto: Pinterest.

Galben

Din aceeași categorie de culori de păr pe care nu ar trebui să le încerci, dacă ai ochii căprui, face parte și părul galben. Este o culoare potrivită, de asemenea, pentru femeile cu ten și ochi deschiși la culoare. Dacă ai ochi căprui și îți vopseti părul galben, riști să arăți cu câțiva ani mai batrână. Dacă vrei să te faci blondă, încearcă, mai degrabă, o culoare apropiată de cea a ciocolatei cu lapte.

par galben

Sura foto: Pinterest.

Acum, că știi ce culori de păr să eviți dacă ai ochii căprui, ai mare grijă ce îi vei cere stilistului tău, la următoarea programare.

 

Articolul urmator Ce să faci acum dacă pierzi neașteptat de mult păr

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2.7 (24)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.