5 coafuri pe care le faci în 10 secunde

5 coafuri pe care le faci în 10 secunde

Eugenia Dinescu, redactor

Dacă ai apăsat prea mult butonul de snooze, nu te resemna cu gândul că va trebui să porţi o banală coadă de cal pentru tot restul zilei. Poţi arăta fabulos în doar 10 secunde, sau chiar mai puţin!, cu ajutorul acestor coafuri rapide.

Descoperă-le pe toate în rândurile următoare!

Cocul messy de balerină

Cele 5 minute suplimentare de somn contează uneori mai mult decât o coafură ireproşabilă, însă cocul messy de balerină îţi demonstrează că le poţi avea pe ambele. Începe prin a ridica părul într-o coadă înaltă şi înfăşoară lungimea în jurul elasticului. Elementul de Va-Va-Voom urmează abia acum: cu ajutorul unui pieptene cu coadă lungă, ridică părul pentru a conferi mai multă înălţime şi adaugă o bentiţă preţioasă.

Coada suprapusă

Creează iluzia unui păr mai lung şi mai bogat apelând la o iluzie optică! Divide părul în două secţiuni, creând o cărare de la o ureche la cealaltă. Fiecare dintre ele urmează să formeze o coadă de cal, aşa că strânge-ţi părul în două cozi suprapuse: una la baza gâtului, cealaltă fixată mai sus.  Asigură-te că secretul tău este bine ascuns vederii, acoperind elasticul cozii inferioare cu o şuviţă de păr.

Retro twist

Fie că te pregăteşti pentru o zi la birou sau o ieşire în oraş, nu poţi da niciodată greş mizând pe retro! Creează o cărare laterală adâncă, apoi separă o secţiune frontală de păr. Înfăşoar-o în jurul cozii unui pieptene, fixează totul cu o agrafă şi eşti gata de party!

Răsucirea-banană

Inspirat de cocul-banană, hibridul dintre un chignon clasic şi coada de cal îţi conferă instantaneu un aer Parisian-chic. Începe prin a aduna părul într-un singur punct, aşa cum ai proceda în cazul unei cozi clasice de cal. Opreşte-te însă la acest pas: în loc de a securiza totul cu un elastic, răsuceşte părul în palmă şi fixează răsucirea cu agrafe. Prinde un elastic la baza gâtului şi voila! Ai obţinut un coc-banană deconstruit, perfect în zilele în care ai mai puţin o jumătate de oră pentru a ieşi pe uşă!

Cocul Gibson

Pornind de la o coadă de cal la baza gâtului, te poţi transforma în mai puţin de un minut într-o lady din epoca edwardiană! Odată ce ai fixat părul într-o coadă joasă de cal, creează o despărţitură deasupra elasticului. Rulează părul rămas liber în interior, trecând lungimea părului prin acest orificiu, până când vârfurile pot fi ascunse. Câteva ace de păr la baza cefei îţi asigură o coafură rezistentă pentru tot restul zilei!

Care sunt trucurile de beauty la care apelezi atunci când nu ai foarte mult timp la dispoziţie? Spune-ne secretul tău în secţiunea dedicată comentariilor!

Surse foto: Pinterest.com, Hepta.ro

Articolul urmator
10 moduri în care îți poți aranja părul scurt cu peria
10 moduri în care îți poți aranja părul scurt cu peria

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.4 (41)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.