5 coafuri pe care le faci în 10 secunde

Joi, 01.09.2016
de Eugenia Dinescu

Dacă ai apăsat prea mult butonul de snooze, nu te resemna cu gândul că va trebui să porţi o banală coadă de cal pentru tot restul zilei. Poţi arăta fabulos în doar 10 secunde, sau chiar mai puţin!, cu ajutorul acestor coafuri rapide.

Descoperă-le pe toate în rândurile următoare!

Cocul messy de balerină

Cele 5 minute suplimentare de somn contează uneori mai mult decât o coafură ireproşabilă, însă cocul messy de balerină îţi demonstrează că le poţi avea pe ambele. Începe prin a ridica părul într-o coadă înaltă şi înfăşoară lungimea în jurul elasticului. Elementul de Va-Va-Voom urmează abia acum: cu ajutorul unui pieptene cu coadă lungă, ridică părul pentru a conferi mai multă înălţime şi adaugă o bentiţă preţioasă.

Coada suprapusă

Creează iluzia unui păr mai lung şi mai bogat apelând la o iluzie optică! Divide părul în două secţiuni, creând o cărare de la o ureche la cealaltă. Fiecare dintre ele urmează să formeze o coadă de cal, aşa că strânge-ţi părul în două cozi suprapuse: una la baza gâtului, cealaltă fixată mai sus.  Asigură-te că secretul tău este bine ascuns vederii, acoperind elasticul cozii inferioare cu o şuviţă de păr.

Retro twist

Fie că te pregăteşti pentru o zi la birou sau o ieşire în oraş, nu poţi da niciodată greş mizând pe retro! Creează o cărare laterală adâncă, apoi separă o secţiune frontală de păr. Înfăşoar-o în jurul cozii unui pieptene, fixează totul cu o agrafă şi eşti gata de party!

Răsucirea-banană

Inspirat de cocul-banană, hibridul dintre un chignon clasic şi coada de cal îţi conferă instantaneu un aer Parisian-chic. Începe prin a aduna părul într-un singur punct, aşa cum ai proceda în cazul unei cozi clasice de cal. Opreşte-te însă la acest pas: în loc de a securiza totul cu un elastic, răsuceşte părul în palmă şi fixează răsucirea cu agrafe. Prinde un elastic la baza gâtului şi voila! Ai obţinut un coc-banană deconstruit, perfect în zilele în care ai mai puţin o jumătate de oră pentru a ieşi pe uşă!

Cocul Gibson

Pornind de la o coadă de cal la baza gâtului, te poţi transforma în mai puţin de un minut într-o lady din epoca edwardiană! Odată ce ai fixat părul într-o coadă joasă de cal, creează o despărţitură deasupra elasticului. Rulează părul rămas liber în interior, trecând lungimea părului prin acest orificiu, până când vârfurile pot fi ascunse. Câteva ace de păr la baza cefei îţi asigură o coafură rezistentă pentru tot restul zilei!

Care sunt trucurile de beauty la care apelezi atunci când nu ai foarte mult timp la dispoziţie? Spune-ne secretul tău în secţiunea dedicată comentariilor!

Surse foto: Pinterest.com, Hepta.ro

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.5 (40)

Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

Cauta un furnizor in zona ta

Ai nevoide de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!