Cum să ai picioare de balerină: trei exerciții de tonifiere

Cum să ai picioare de balerină: trei exerciții de tonifiere

Viorica Ghinea, redactor

Cine nu admiră grația și corpul tonifiat al balerinelor? Dacă ți se pare imposibil să arăți așa, află că te poți inspira din rutina lor atunci când realizezi exerciții fizice. Poți să ai picioare sexy și tonifiate cu ajutorul a trei tipuri de mișcări care vor face minuni într-un timp scurt.

Iată trei exerciții fizice pe care ar trebui să le faci pentru a obține picioare de balerină!

Program de antrenament pentru picioare de balerină

Cu ajutorul lui Mary Helen Bowers, trainerul de balet care a ajutat-o pe Natalie Portman sa fie o lebădă neagră grațioasă în filmul „Black Swan”, dorința ta de a avea picioare perfecte va deveni realitate. Pe lista ei se mai numără și alte cliente celebre, care sunt extrem de mulțumite de rezultatele fizice obținute, cum ar fi Liv Tyler, Zooey Deschanel și multe dintre modelele Victoria’s Secret.

Iată trei mișcări care îți vor asigura picioare demne de o balerină!

Exercițiul 1

Întinde-te pe o saltea pe partea stângă a corpului. Cu unul dintre brațe ține-ți capul, iar pe celălalt pune-l în fața pieptului. Încordează abdomenul, apoi du piciorul de deasupra, cel drept, peste celălalt. Îndoaie genunchiul și poziționează vârful piciorului în fața șoldurilor. Ține piciorul de dedesubt bine întins și ridică-l de la sol. Efectuează patru seturi a câte opt mișcări, după care realizează acest exercițiu și cu celălalt picior.

Exercițiul 2

Stai pe o parte a corpului, după care îndoaie picioarele la 90 de grade. Ridică piciorul de deasupra și apropie genunchii. Aceasta este poziția de start. Ridică și întinde bine piciorul de deasupra, apoi revino la postura de început. Efectuează patru seturi a câte opt mișcări, după care realizează acest exercițiu și cu celălalt picior.

Exercițiul 3

Stai în picioare, după care întinde piciorul drept în față, atingând podeaua doar cu vârful degetelor. Tot ce trebuie să faci este să îndoi puțin piciorul drept și să pulsezi cu cel aflat în față. Dacă vrei ca mișcarea pentru picioare de balerină să fie mai provocatoare, apleacă-te ușor, apoi îndoaie ambii genunchi. Efectuează patru seturi a câte opt mișcări, după care realizează acest exercițiu și cu celălalt picior.

Urmează acest antrenament pentru picioare de balerină de cel puțin trei ori pe săptămână, pentru a obține rezultatele dorite.

Pregătește-ți picioarele pentru sezonul estival cu ajutorul acestui program de tonifiere! Vei obține picioare tonifiate, suple și sexy.

Citeşte şi ce dietă ţin balerinele şi care este secretul siluetei lor delicate!

Talie Picioare
Articolul urmator
La cât timp după masă poți face sport
La cât timp după masă poți face sport
Îți ghicim vârsta mentală după cum percepi lumea
Incepe quiz
Îți ghicim vârsta mentală după cum percepi lumea

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.3 (3)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    top 5 divahair.ro - fitness si sport

    1. La cât timp după masă poți face sport (84 vizite)