5 Cocuri de Revelion usor de realizat

5 Cocuri de Revelion usor de realizat

Gabriela Paladi

Orice femeie isi doreste sa intre in noul an cu un look impecabil, insa nu toate isi permit sa ajunga la salon sa se coafeze. De aceea, Diva Hair iti propune 5 cocuri deosebite pentru Revelion, usor de realizat chiar de tine acasa, singura sau ajutata de o prietena.

Cocuri de Revelion: ELEGANTA Delicata

Potrivit pentru: par lung si foarte lung
Asorteaza-l cu: cercei delicati
Ai nevoie de: bigudiuri mari, burete pentru coc, uscator de par, multe ace de par, elastic de par, spuma de par, fixativ, perie de par pentru netezire

Pasul 1: Imparte parul in suvite late, aplica pe fiecare suvita spuma de par si rasuceste-le pe bigudiuri. Lasa-le 30 de minute.
Pasul 2: Desfa bigudiurile. Piaptana parul pe spate si prinde-l intr-o coada de cal in crestetul capului. Separa o suvita mai groasa din partea de sus a cozii de cal si prinde-o separat.
Pasul 3: Pune buretele de coc sub baza cozii de cal si ajuta-te de inca un elastic de par pentru a-l prinde de coada. Apoi trece coada peste burete, pana ce il acoperi, rasucind in interior. Fixeaza cocul cu ace de par.
Pasul 4: Piaptana bine suvita prinsa separat, desfa-o in trei parti: doua egale si una mai subtire - cea din mijloc. Rasuceste suvitele egale in directii opuse pentru a acoperi marginea cocului. Prinde varfurile suvitelor cu ace de par sub coc. Suvita subtire va trebui sa o rulezi si sa o prinzi cu agrafe in asa fel incat sa obtii o funda. Aplica fixativ.

 

Amy

 

Adams

Cocuri de Revelion: SENZUALITATE debordanta

Potrivit pentru: par mediu, lung si foarte lung
Asorteaza-l cu: cercei lungi
Ai nevoie de: agrafe de par, ace de par, elastic de par, spuma de par, fixativ

Pasul 1: Parul trebuie sa fie bine indreptat mai ales in partea de sus. Poti face asta cu placa, daca ai parul cret sau din perie daca este ondulat.
Pasul 2:
Fa o carare intr-o parte, aplica spuma de par pe breton si modeleaza o bucla spre ureche. Fixeaza bucla cu agrafe imediat dupa ureche.
Pasul 3: Prinde tot parul intr-o coada de cal intr-o parte, putin mai jos de locul unde ai fixat bucla din breton. Apuca suvite mici din coada si rasuceste-le pana ce formezi mici spirale, modeland usor cocul. Fixeaza fiecare spirala cu ace de par.

Camilla

Belle

Cocuri de Revelion: SIMPLITATE Retro

Potrivit pentru: par mediu si lung
Asorteaza-l cu: cercei simpli
Ai nevoie de: ace de par, elastic, spuma, fixativ, perie clindrica

Pasul 1: Separa bretonul de restul parului. Tapeaza parul in crestetul capului. Prinde restul parului intr-o coada de cal la spate, la jumatatea distantei dintre ceafa si crestet.
Pasul 2: Imparte coada de cal in 4-5 suvite groase. Rasuceste-le aleatoriu si fixeaza-le cu ace de par, incercand sa le prinzi in locuri diferite.
Pasul 3: Acum ocupa-te de breton. Intinde-l bine, aplica spuma de par, apoi cu ajutorul unei perii cilindrice creeaza o bucla retro, pe spate. Fixeaza-o cu ace de par. Aplica fixativ.

Jessica

Biel

Cocuri de Revelion: NATURALETE

Potrivit pentru: par mediu
Asorteaza-l cu: cercei rotunzi
Ai nevoie de: perie clindrica, ace de par, fixativ

Pasul 1: Indreapta bine parul cu ajutorul unei perii cilindrice si a uscatorului de par.
Pasul 2: Traseaza o carare pe mijloc.
Pasul 3: Apuca apoi cu varfurile degetelor suvite, incepand din fata.  Invarte-le spre interior, formand cate o bucla. Fixeaza cu ace de par.
Pasul 4: Repeta procedeul pana termini tot parul si reusesti sa formezi o bucla continua la baza gatului si in jurul urechilor. Aplica fixativ.

Keira

Knightley

Cocuri de Revelion: SOBRIETATE

Potrivit pentru: par lung si foarte lung
Asorteaza-l cu: cercei statement
Ai nevoie de: placa de intins parul, perie cilindrica, elastic, ace de par, fixativ

Pasul 1: Intinde bine parul cu placa. Fa o carare intr-o parte.

Pasul 2: Piaptana parul spre ceafa intr-o coada de cal. Formeaza o bucla mica din coada de cal si prinde cu inca un elastic peste baza cozii de cal.

Pasul 3: Rasuceste apoi restul cozii de cal, in asa fel incat sa acoperi elasticul si prinde-o cu ace de par dedesubt. Aplica fixativ.

Nikki

Reed

De Revelion trebuie sa arati impecabil, iar un coc, iata, ca te poate ajuta sa iti construiesti un adevarat look de diva. Tu cum te vei coafa?

Articolul urmator
Ceramidele: ce sunt și care sunt beneficiile lor pentru piele
Ceramidele: ce sunt și care sunt beneficiile lor pentru piele
Cu cine te vei săruta la miezul nopții, de Revelion?
Incepe quiz
Cu cine te vei săruta la miezul nopții, de Revelion?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.2 (34)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.