Nu Skin

7 coafuri cu împletituri pentru păr scurt pe care să le încerci în 2019

Lorena Teacă

Împletiturile sunt perfecte atât pentru zilele obișnuite la locul de muncă, cât și pentru cele mai sofisticate petreceri, precum nunțile. În ultimii ani, coafurile cu împletituri au cunoscut o nemărginită popularitate, fiind dorite de toate tinerele cochete, îndrăgostite de frumos și de eleganță. Astfel, fie că au părul scurt sau lung, femeile se lasă în voia unor mâini dibace, capabile să realizeze mai mult decât o simplă împletitură în trei.

Vezi în galeria foto de mai sus ce împletituri îți poți face dacă ai părul scurt!

Într-o parte

Într-o parte

Dacă ești tunsă bob, dar îți dorești cu ardoare să-ți împletești părul, zâmbește, deoarece acest lucru poate fi realizat. Folosește-te de ambele mâini și împletește-ți pe o parte o șuviță potrivită de păr, care să-ți acopere urechea. Vei avea un look cool, tineresc, perfect pentru zilele însorite de primăvară. Coafura poate fi purtată atât la serviciu, cât și la festivaluri.

Sursa foto: Instagram

Împletitură stil coroniță

Împletitură stil coroniță

Dacă ai părul lung, dar ești rasă pe părțile laterale, îți poți împleti părul într-o fabuloasă „coroniță”. Pornește dintr-o parte a capului și împletește ușor și cu grijă până în partea opusă. Vei fi foarte admirată pentru dibăcie și vei primi numeroase complimente.

Sursa foto: Instagram

Două cozi

Două cozi

Dacă ești o fire mai copilăroasă, poți încerca să-ți împletești două cozi pe părțile laterale, care să se finalizeze în minicocuri jucăușe. Acest look este perfect pentru zilele caniculare, când nu suporți părul lăsat în voie pe spate.

Sursa foto: Instagram

Multe codițe împletite

Multe codițe împletite

Această coafură este tinerească, perfectă pentru fetele nonconformiste, curajoase și cu multă poftă de distracție. Împarte părul în mai multe șuvițe potrivite ca mărime și începe să le împletești cu multă răbdare pe fiecare în parte. Dacă la final adaugi printre firele de păr și câteva accesorii strălucitoare, vei admirată de toată lumea.

Sursa foto: Instagram

Surse foto: iStock, Instagram

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta