7 tunsori care te vor convinge să faci o schimbare în primăvara 2019

7 tunsori care te vor convinge să faci o schimbare în primăvara 2019

Lorena Teacă

Fiecare anotimp aduce la pachet o serie de tunsori care cu greu pot fi refuzate de femei. Fie că au părul creț sau drept, lung sau scurt, există pentru fiecare femeie în parte o tunsoare care să-i pună chipul în evidență.

Tunsorile primăverii 2019 sunt spectaculoase, dar nu necesită schimbări majore de look și sunt ușor de realizat, motiv pentru care nu va exista femeie care să nu adopte noile tendințe.

Tunsori în tendințe în primăvara 2019

Breton ondulat

Dacă ai părul ondulat, asta nu înseamnă că nu poți avea un breton în tendințe. „Oriunde ne uităm, oamenii iubesc revenirea bretonului”, spune Stacy Ho de la Salonul Meche din Los Angeles. În funcție de preferințe, îl poți face atât scurt, cât și lung, dar și compact sau răsfirat. Important este ca bretonul să fie realizat cu o foarfecă verticală, pentru a obține vârfuri moi.

Începând cu primăvara acesta, nu va mai trebui să-ți fie frică să porți breton, chiar dacă ai părul cârlionțat. Acesta îți va îndulci trăsăturile feței, îți va scoate ochii în evidență și te va face cu mulți ani mai tânără și mai vioaie.

Femeie

Sursa foto: Pinterest

Bob obtuz

Tunsoarea bob nu este nouă, însă în primăvara 2019 se poartă bobul obtuz, scurt, cu o tăietură perfectă, ideală pentru femeile cu fața pătrată, deoarece ameliorează trăsăturile rigide ale chipului.

Bobul obtuz se potrivește perfect ținutelor office, deoarece completează perfect aspectul serios și matur al femeii.

păr

Sursa foto: Pinterest

Anii ‘70

Dacă iubești tunsorile scurte, poți opta pentru această tunsoare dezordonată, dar foarte plăcută. „Spune-i stilistului că vrei o tunsoare realizată din mai multe straturi, mai ales spre vârfuri”, afirmă Hailey Baldwin Bieber.

Pentru a obține aspectul femeilor din anii ’70, folosește o spumă de păr și ciufulește-ți puțin părul, pentru a obține un look dezordonat. Coafura este ideală pentru serile petrecute în oraș cu prietenele și pentru petrecerile la piscină, unde tot ce contează este felul în care te simți.

Femeie

Sursa foto: Pinterest

Breton cu cărare pe mijloc

Bretonul lung cu cărare pe mijloc a revenit în tendințe și va fi adoptat în număr cât mai mare de femeile care iubesc să strălucească zi de zi. Această tunsoare este mult mai relaxată decât cea cu breton drept, deoarece dispune de numeroase șuvițe stratificate, care curg natural pe față. În funcție de dorințele tale, vârfurile bretonului se pot opri la tâmple sau chiar pe obraji.

Această tunsoare este perfectă pentru femeile care vor să arate cu câțiva ani mai tinere. În plus, nu trebuie să depui efort zi de zi pentru a arăta extraordinar, deoarece acest breton se aranjează rapid și arată grozav ușor nearanjat, ciufulit.

 Femeie

Sursa foto: Pinterest

Bob drept cu breton

Bobul drept completat cu un breton compact este specific franțuzoaicelor. Se pare că în ultima vreme femeile au adoptat în număr din ce în ce mai mare tunsorile scurte, fapt pentru care acest look sofisticat se află în tendințele acestei primăveri.

Această tunsoare poate fi purtată atât cu părul drept, cât și cu șuvițe ondulate, pentru un look copilăresc și plin de farmec. În plus, adăugarea unei berete te poate face să pari desprinsă din filmele franțuzești, fapt pentru care nu trebuie să stai pe gânduri înainte de a adopta acest stil.

Femeie

Sursa foto: Pinterest

Breton scurt

Această tunsoare de primăvară este destinată femeilor îndrăznețe, care găsesc curajul de a face o schimbare radicală de look. Tot ce trebuie să faci este să-i ceri stilistului să-ți tundă bretonul în așa fel încât lungimea acestuia să se oprească la jumătatea frunții.

Astfel, dacă te-ai săturat de bretonul lung și asimetric, optează pentru un breton scurt și compact. Partea bună este că o astfel de schimbare este temporară, deoarece, odată cu creșterea bretonului, vei ajunge din nou la aspectul de dinainte.

Femeie

Sursa foto: Pinterest

Breton lateral

Un breton lateral poate fi realizat chiar și atunci când ești tunsă foarte scurt. În acest fel, feminitatea și rafinamentul își vor face apariția pe chipul tău. Dacă ai fața ovală, un astfel de look ți se potrivește perfect, deoarece reușește să ascundă mărimea frunții și să scoată în evidență pomeții.

Această tunsoare este una cool, perfectă pentru femeile puternice, ambițioase și cu multă încredere în sine. Dacă te numeri printre aceste femei, fă-ți curaj și adoptă noua tendință, pentru că aceasta îți va aduce numeroase complimente.

Femeie cu ochelari la ochi

Sursa foto: Pinterest

Coafuri de primăvară la modă în 2019

Superdrept

Dacă ai părul drept, va trebui să apelezi la placă primăvara aceasta, deoarece nu mai sunt acceptate firele rebele. Va trebui să-ți liniștești fiecare șuviță, pentru a obține un look sofisticat, ideal pentru petrecerile grandioase sau pentru întâlnirile de afaceri, unde trebuie să arăți impecabil.

Mai mult decât atât, pentru un plus de rafinament, va trebui să-ți împarți părul în două părți egale, despărțite pe mijloc de o cărare. În acest fel, vei primi numeroase complimente și vei fi în centrul atenției oriunde vei merge.

Accesorii cu mesaje

De la clasicele clame de păr până la coronițe și panglici, moda a evoluat constant, motiv pentru care primăvara aceasta va trebui să optezi pentru accesoriile mari și strălucitoare.

Sezonul acesta vei putea transmite orice îți dorești prin intermediul părului, deoarece specialiștii au pus la dispoziția ta numeroase variante de accesorii cu mesaje. Clamele cu diferite texte sunt în vogă, fiind adoptate în număr din ce în ce mai mare de tinerele extrovertite, care nu se feresc să spună ceea ce gândesc.

Șuvițe gri

Șuvițele gri regăsite printre firele șatene sau blonde ale părului tău îți vor scoate originalitatea în evidență. Pentru a fi în tendințe, șuvițele trebuie să arate cât mai luminos și natural. Lookul poate fi purtat cu lejeritate în cadrul unui festival sau al unei petreceri onomastice.

Femeie

Coc lejer

Femeile iubesc cocurile, deoarece țin părul departe de față, făcându-le să se simtă confortabil. În ciuda faptului că până acum femeile s-au afișat la job cu diferite cocuri foarte rigide și perfect aranjate, de această dată femeile vor putea ieși din casă cu cele mai ciufulite și dezordonate cocuri. Astfel, începând cu această primăvară nu va mai conta dacă vei ieși din casă cu părul coafat cu trei zile în urmă, deoarece tot vei primi aprecieri din partea apropiaților.

Păr lucios

Părul lucios este extrem de neted și de strălucitor, dar acest lucru nu se poate obține decât cu ajutorul unui spray special. Dacă nu dispui de un astfel de produs, poți apela la o perie rotundă, care te va ajuta să netezești vârfurile și firele dezordonate. Un astfel de look este ideal pentru evenimentele care impun ținute elegante și foarte sofisticate.

Surse foto: iStock, Pinterest

Articolul urmator
Greșelile de machiaj ale femeilor de peste 50 de ani care le îmbătrânesc, conform specialiștilor
Greșelile de machiaj ale femeilor de peste 50 de ani care le îmbătrânesc, conform specialiștilor
Ce schimbare de look trebuie sa-ti faci?
Incepe quiz
Ce schimbare de look trebuie sa-ti faci?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.