Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

Şase culori de păr pe care o femeie stilată nu le poartă

Andreea Baluteanu
Mermaid hair

Mermaid hair

Nu te lăsa indusă în eroare de titulatura gingaşă a acestei tehnici de colorare a părului, pentru că ea nu are nimic delicat sau subtil. Deşi asocierile de verde, albastru și azuriu ne aduc aminte de frumuseţea valurilor mării şi ne fac să ne simţim ca şi cum am fi poposit în regatul subacvatic al lui Ariel, o femeie stilată se va ţine departe de toată această nebunie, care îi poate compromite eleganţa nativă!

Nebunia celor mai trăsnite nuanţe de păr a cuprins devoratoarele de beauty în ultimii ani şi ne-a îmbogăţit dicţionarul de hair coloring cu diverse tehnici fistichii! Ombre, ecaille, babylights și noul flamboyage au provocat imaginaţia fetelor de pretutindeni: dar oare sunt ele compatibile cu noţiunea de femeie stilată?

Rafinamentul şi eleganţa naturală sunt criterii de la care femeile pe care le admirăm nu se dezic, aşa că multe dintre extravaganţele cromatice pe care le vedem pe podium sau în street style vor fi respinse de femeile stilate. Descoperă în galerie care sunt nuanţele pe care aceşti idoli ai bunului gust nu le vor purta niciodată!

Informează-te şi în legătură cu coafurile şi modelele de manichiură de care femeile stilate nu se vor apropia sub nicio formă!

Surse foto: Facebook, Splashnews

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2 (11)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!