Nu Skin

Ce coafuri să îți faci de Sfântul Valentin ca să-l cucerești în 2017

Redactor Alexa Galgau

Ca orice femeie, mai mult ca sigur vrei să îl uimești pe iubitul tău de Sfântul Valentin și să îi readuci aminte de ce s-a îndrăgostit de tine. Iar pentru a face acest lucru, este important să alegi nu doar machiajul perfect, ci și o coafură specială, care să se potrivească atmosferei romantice de Ziua Îndrăgostiților.

De aceea, am ales pentru tine cele mai frumoase și boeme coafuri de Sfântul Valentin, care îl vor cuceri iremediabil pe cel de care ești îndrăgostită!

Cele mai frumoase coafuri de Sfântul Valentin

Una dintre coafurile cele mai frumoase și ușor de realizat pentru Valentine's Day este această inimioară împletită, care arată perfect pe un păr de lungime medie sau pe unul lung. Avantajul este că nu îți fură nici prea mult timp, însă efectul vizual este unul însemnat. Aceasta este una dintre coafurile perfecte pentru femeile romantice și probabil o vei purta în multe alte ocazii.

O altă coafură pentru Sfântul Valentin pe care o vei adora este cea în care creezi o inimă din câteva șuvițe. O poți realiza doar dacă ai părul lung, însă vestea bună este că îți ia mai puțin de 5 minute, chiar dacă pare mult mai complexă. Iubitul tău se va îndrăgosti de acest stil simplu și boem, care îți scoate în evidență cele mai dulci trăsături!

Ce poate fi mai potrivit pentru Sfântul Valentin decât un coc în formă de inimă? Pentru a realiza aceasta coafură, vei avea nevoie de un burete pentru coc, pe care îl vei strânge în forma dorită cu ajutorul unei sârme. Totodată, este nevoie să știi cum să faci o împletitură spic de grâu, însă poți renunța la aceasta dacă preferi să realizezi doar cocul, fără alte adaosuri.

Un alt coc de care te vei îndrăgosti instantaneu este cel cu fundă, care este mai degrabă potrivit pentru o ținută mai formală sau o întâlnire de seară. Față de coafurile anterioare pentru Sfântul Valentin, aceasta este puțin mai complexă și durează mai mult să o realizezi, însă te poate scoate din anonimat, pentru că nu o vei mai vedea prea curând la altcineva!

Pentru că anul acesta se poartă foarte mult împletiturile de toate felurile, mizează pe coafura de mai jos, care este ideală pentru Ziua Îndrăgostiților, dar probabil îți va plăcea atât de mult, încât vei găsi nenumărate pretexte să o porți. Este un hairstyle care completează ținutele boho, dar poate fi la fel de bine combinat și cu una casual, de zi cu zi.

Ultima, dar nu cea din urmă, este tot o împletitură în formă de inimă, însă una mai intricată decât cea de mai devreme. Este nevoie de mai multă îndemânare și vei avea nevoie de ajutorul cuiva pentru a o realiza, dar rezultatul merită în totalitate.

Alege una dintre aceste coafuri pentru Sfântul Valentin în 2017 și iubitul tău nu își va mai putea dezlipi privirea de pe tine!

Descoperă șapte coafuri cu volum pentru păr mediu care se poartă în 2017!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3 (3)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta