Cea mai simplă metodă de a face bucle

Mihaela Onofrei, redactor Divahair.ro

O zi proastă pentru păr este și o zi proastă pentru noi: atunci când acesta este uscat, cade sau este prea gras, stima noastră de sine este afectată.

Un păr perfect poate fi cel mai bun machiaj, mai ales în zilele în care supraaglomerarea feței cu tot felul de produse cosmetice pur și simplu ne epuizează. O coafură impecabilă ne va face mereu să strălucim, chiar și în cele mai proaste zile ale noastre.

Iată cum putem să ne aranjăm dimineața astfel încât să nu pierdem prea mult timp și să avem o coafură care va arăta la fel de bine pe durata întregii zile!

Buclele: cea mai simplă soluție de coafare!

Cea mai mare problemă atunci când ne facem bucle este faptul că acestea se lasă imediat, mai ales dacă avem păr cu firul gros. Încercăm din răsputeri să fim gata pentru a nu întârzia la muncă sau la facultate și de cele mai multe rămânem cu jumătate de cap necoafat sau cu niște bucle care pur și simplu ne urățesc.

Timpul este scurt și tocmai de aceea această tehnică este atât de prețioasă. În doar câteva minute, putem să ne facem niște bucle de care să ne bucurăm toată ziua!

Iată cum poți realiza bucle de invidiat cu placa!

Prietenii de la Atelierele Ilbah, prin intermediul trainerului Alex Fox, ne-au dezvăluit cea mai nouă tehnică de a face bucle. Așadar, Alex ne învață că părul trebuie împărțit în trei cărări, iar ondularea trebuie începută de la spate, pentru ca șuvițele să se așeze armonios pe măsură ce le executăm.

Placa trebuie să fie rotită la 180 de grade, iar coborârea trebuie făcută încet pe întreaga suprafață a părului până la vârfuri. Pentru bucle rezistente, este recomandat să aplicăm fixativ pe fiecare șuviță în parte, cât încă este caldă.

Pentru a arăta cât mai natural, coafarea laterală trebuie să fie făcută cu redirecționare către spate și să înceapă cam de la jumătatea părului. Fiecare buclă trebuie desfăcută ușor cu degetele și abia la final se tapează puțin rădăcina. Putem să folosim un fixativ puternic pentru a finaliza coafura.

Pentru a fi sigură că nu ratezi niciun pas, urmărește acest tutorial realizat de Atelierele Ilbah, în care ți se explică pas cu pas ce trebuie să faci pentru a obține bucle de invidiat.

Acum, că am aflat secretul celor mai frumoase bucle, putem să ne bucurăm de această coafură în orice moment dorim!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.5 (4)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.