Nu Skin

Cele mai bune coafuri pentru păr mediu şi scurt

Eugenia Dinescu, redactor

Poate că părul lung se bucură de reputaţia de a fi feminin şi versatil, dar nici părul de lungime scurtă sau medie nu îţi oferă mai puţine posibilităţi de styling.

Răsfoieşte galeria şi descoperă cele mai bune coafuri pentru părul mediu şi scurt, pe care le poţi obţine aproape fără efort!

Old Hollywood Glam

Old Hollywood Glam

Dacă preferi stilul retro, părul de lungime medie îţi permite să îl adopţi cu jumătate din efortul pe care l-ai depune în mod obişnuit. Emma Watson îţi demonstrează cum să obţii un look glam: creează o cărare laterală adâncă şi foloseşte ondulatorul de păr sau o perie rotativă pentru a întoarce vârfurile în interior. Fixează jumătate din păr în spatele urechii, cu ajutorul unui ac de păr, şi gata – eşti pregătită pentru o apariţie pe covorul roşu!

Lob

Lob

Se potriveşte oricărui tip de fizionomie, flatează orice textură de păr şi îţi oferă o mulţime de opţiuni pentru a-l coafa – vorbim despre lob, desigur! Tunsoarea bob lung, care depăşeşte linia maxilarului, dar nu şi pe cea a umerilor, nu dispare din tendinţe nici în acest an şi nici nu este de mirare, atunci când îţi oferă atâtea posibilităţi de styling! Protejează-ţi părul cu un spray termic şi poartă-l drept, pentru un look minimalist, sau procedează precum frumoasa Rosie Huntington-Whiteley şi valorifică textura naturală a părului tău, creând o cărare pe mijloc.

Wob

Wob

Dacă eşti deja cucerită de aerul minimalist al lob-ului, dar liniile lui drepte ţi se par greu de întreţinut, nu renunţa la planul tău de a avea o tunsoare fresh. Avem veşti bune pentru tine: versatilul lob arată excelent şi în versiunea sa ondulată, wob (wavy bob)! Pentru o coafură cu aspect natural şi bucle sănătoase, foloseşte un spray cu soluţie salină şi difuzorul uscătorului de păr. În mai puţin de 15 minute, vei obţine un look demn de red carpet, precum seducătoarea Lea Seydoux!

Wetlook

Wetlook

Nu te gândi că părul scurt sau mediu nu îţi oferă la fel de multe posibilităţi de styling precum cel lung! Dacă te pregăteşti pentru un eveniment glam, trebuie să ştii că accesoriile strălucitoare nu sunt singura modalitate de a obţine un look spectaculos. Urmează exemplul lui Marion Cotillard şi joacă-te cu textura părului tău, pieptănând o cantitate generoasă de pomadă sau gel de păr de la rădăcină către vârfuri. Vei obţine un look ideal pentru party, cu influenţe futuriste şi punk-rock  care nu îţi dau nicio şansă de a trece neobservată!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.7 (8)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta