Coafuri care te fac frumoasă

Coafuri care te fac frumoasă

Mihaela Onofrei, redactor Divahair.ro

Coafurile au un rol esențial atunci când vine vorba de modul în care este percepută o femeie. Un look perfect trebuie să aibă în vedere următoarele lucruri: machiaj, îmbrăcăminte, bijuterii și coafură. Dacă toate aceste 4 lucruri sunt puse la punct și asortate, atunci vei avea un aspect care te va ajuta să fii mult mai plăcută de cei din jur, dar și apreciată pentru stilul tău unic.

Deși majoritatea femeilor ignoră acest aspect atunci când își alcătuiesc ținuta, coafura chiar poate să îți schimbe complet aspectul și să compenseze faptul că machiajul tău nu este chiar atât de reușit sau că nu ai fost chiar atât de inspirată în alcătuirea outfitului. O coafură feminină va face mereu „victime” în rândul bărbaților, dar va atrage și aprecierea din partea reprezentantelor sexului frumos. Se pare că bărbații apreciază coafurile pline de volum, cu bucle, dar și cele cu împletituri, sofisticate.

Coafurile care te fac frumoasă

Coafură feminină

Această coafură te scoate din impas ori de câte ori te afli în pană de idei. Se potrivește de minune atât la ținute de birou, cât și la cele casual. Dacă vrei să pari cu câțiva ani mai tânără, alege coafura cu fundiță și bucle, pentru a obține un aer feminin și delicat.

Stil romantic

Deși nu ai crede, bărbații apreciază coafurile complicate, care să le atragă atenția. O coafură romantică poate fi exact trucul de care ai nevoie pentru a-l vrăji.

Păr prins în vârful capului, lejer

Dacă timpul nu este de partea ta și nu poți pierde prea multe minute în executarea unei coafuri sofisticate, încearcă acest stil lejer, care este gata în doar câteva secunde. Ai nevoie doar de un elastic de păr și de puțină îndemânare.

Coadă împletită

Este timpul să spui „adio” codițelor împletite anoste. Dacă vrei să fii frumoasă, optează pentru o coadă cu volum, la care să adaugi câteva accesorii. În funcție de preferințe, poți alege câteva floricele pentru a-ți completa coafura sau agrafe elegante, cu diverse motive.

Coadă înaltă cu bucle

Uită complet de coada de cal și alege un astfel de stil pentru obținerea unei coafuri voluminoase și strălucitoare, la care să adaugi câteva bucle. Pentru un look romantic, alege o bluză sau o rochie cu umerii goi.

Șuvițe răsucite

Cine a spus că împletiturile trebuie să fie neapărat complicate? O simplă răsucire a șuvițelor de păr te poate scuti de mult timp și efort în obținerea unei coafuri care te face cu adevărat frumoasă și feminină.

Coroniță împletită cu bucle

Pentru zilele în care părul tău nu se așază, folosește coronița împletită pentru a-ți ține în frâu șuvițele rebele.

Împletitură cascadă

O împletitură interesantă, care îți oferă un aspect deosebit, este cea de tip cascadă. Aceasta merge de minune cu șuvițele de păr în bucle, dar și cu părul drept.

În filmulețul de mai jos vei afla exact pașii pe care trebuie să îi respecți în executarea acestei coafuri!

Bucle lejere

Buclele lejere, simple, pot avea un efect extraordinar atunci când vine vorba de aspectul tău. Acestea oferă podoabei tale capilare un plus de volum. În plus, te vei simți fabulos cu un astfel de păr și vei fi păși mult mai încrezătoare.

Coadă de pește pe o parte

Coada de pește pe o parte a devenit un stil din ce în ce mai apreciat de fashionistele din lumea întreagă. Este mult mai ușor de făcut decât coada pe spate. Fii sigură că rezultatul va fi pe măsura efortului!

Codițe împletite din vârful capului

Printre coafurile care te fac frumoasă, trebuie neapărat să existe și cele două codițe împletite, pline de volum. Acestea sunt destul de ușor de obținut. Începi prin a împleti părul în mod normal, iar la sfârșit tragi câte puțin din șuvițele de păr.

Păr drept, pe spate

Părul drept trebuie pus în evidență prin detalii deosebite. Astfel, o simplă împletitură sau o răsucire a șuvițelor te poate face să pari mult mai frumoasă.

Alege și tu coafura preferată care te face frumoasă și strălucește de fiecare dată când ieși din casă!

Surse foto: Getty, Pinterest

Articolul urmator
Cuticule uscate: cauze și tratament
Cuticule uscate: cauze și tratament
Ești frumoasă sau deșteaptă?
Incepe quiz
Ești frumoasă sau deșteaptă?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.6 (13)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.