Nu Skin

Ghidul de cinci zile pentru păr. De citit înainte de sărbători!

Lorena Teacă

Sărbătorile de iarnă se apropie din ce în ce mai mult și știm cu toții că femeile se străduiesc să arate impecabil de Crăciun și de Revelion.

Decembrie vine la pachet cu o mulțime de petreceri, pe care femeile trebuie să le onoreze, iar bucuria Crăciunului se simte peste tot. Prin urmare, doamnele petrec foarte mult timp în fața oglinzii în această perioadă, deoarece petrecerile se țin lanț și până dimineața, iar coafura trebuie să fie perfectă și să reziste.

Din fericire, Adam Reed, ambasadorul și cofondatorul unuia dintre cele mai bune saloane de coafură din Londra, a venit în ajutorul femeilor cu un plan de coafuri perfecte pentru petreceri. Planul se extinde pe cinci zile și include coafuri diferite, realizate rapid: „Dacă petreci în fiecare noapte, vei dori să arăți diferit, fără a pierde prea mult timp pentru coafarea părului”, a declarat Adam Reed.

Femeie care își piaptănă părul

Ziua 1:

În prima zi a săptămânii trebuie să realizezi baza coafurii, care va trebui să reziste pe parcursul celor 5 nopți de petrecere. Acest lucru este necesar, deoarece timpul dintre petreceri este limitat și trebuie folosit în alte scopuri, precum odihna. Coafura poate fi realizată rapid în pauza de masă sau chiar în drum spre marele eveniment.

Ziua 2:

Cea de-a doua zi a săptămânii trebuie să te surprindă la fel de aranjată, iar Adam Reed recomandă cârlionțarea câtorva șuvițe cu ajutorul unui ondulator. Este necesar ca aceste bucle să fie străpunse cu ajutorul degetelor, pentru obținerea volumului necesar unei coafuri de gală.

Ziua 3:

După două zile de coafare, părul devine plat, motiv pentru care este necesară o reîmprospătare. Volumul trebuie adăugat de la rădăcină, lucru pentru care trebuie să folosești un șampon uscat, care să ajute părul să strălucească și să arate impecabil.

Femeie care ține mâna în păr

Ziua 4:

În cea de-a patra zi, părul este puțin gras, așa că trebuie să maschezi acest lucru. Poți realiza un look foarte elegant și în tendințe, chiar dacă părul pare neîngrijit. Trebuie să-ți dai părul pe spate cu ajutorul unei perii, să faci o cărare pe mijloc, să-l întinzi și să-l așezi după urechi. Vei avea un look de senzație!

Ziua 5:

Ultima zi a săptămânii lucrătoare te surprinde extrem de obosită, astfel încât nu dispui de nici măcar un gram de energie pentru a-ți coafa părul. Tot ce-ți rămâne de făcut este să-ți prinzi părul într-o coadă de cal, pe care să o prinzi cu o eșarfă sau cu o fundiță de dimensiuni mari. Vei atrage toate privirile!

Surse foto: iStock, Unsplash

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta